אניטה....

אניטה....

אניטה היא סוסה חדשה אצלנו באורווה...(חצי שנה) היא בצבע אפור דוחה והיא החליפה את הסוסה "אלפא" אז בעיקרון הביאו אותה לי ולידיד שלי כי אנחנו רכבנו על אלפא, הידיד הנ"ל(זיו) שנא אותה מהרגע הראשון שהוא ראה אותה(אין לי מושג למה!) אני מיד אהבתי אותה.... רכבתי עליה , טיפלתי בה ובסוף קנו אותה. יש לה צעד מעולה לדרסז´ והיא ישר מורידה את הראש שלוקחים איתה קשר קל. אבל הקפיצות איתה זה אסון... היא רואה מכשול ומסרבת 20(!) מטר לפני המכשול... טוב, נו, זה יעבור לה. שחזרתי מחו"ל לא רכבו עליה במשך חודש ואז עליתי עליה והחזרתי אותה לכושר ואז החלטנו לעשות לה אילוף קפיצות קטן.... כול רכיבה לעבור פעם פעמיים מעל איקס נמוך או אפרייט נמוך(40-50) ואז היא פשוט רצתה לקפוץ! היא קיבלה את הקפיצות כדבר נורמלי ופשוט. אתמול היה לי שיעור דרסז´ עליה והיה פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לה צעד מעולה כמו שהזכרתי קודם ופשוט אתה נכנס לתוך הצעד בצורה כל כך מושלמת וקלה!! הבעיה איתה שהצעדי קנטר שלה מאוד ארוכים ואתמול פשוט הצלחתי לקצר לה את הצעדים כל כך! שמעון טוען שיש לה סיכוי בתחרויות דרסז´! הלוואי והיא תצא! היום אני אמורה לרכב עליה גם הפעם עם ראשיה מיוחדת....כזאתי בלי מתג.... נראה איך ילך... ביי לכולם! דורון

כן זאת אניטה

אני מוסיפה תמונה שחברות שלי הכינו לי! איזה חמודות! הן השותפות שלי בHL

yael filan

New member
היא מהממת;

פשוט יפה.... ראיתי סוסות יותר יפות, אבל היא פשוט מדהימה

כן, היא באמת יפה

אני מצרפת עוד תמונה שלה.... קצת עקומה... רכבתי עליה היום והיה ממש נחמד! בהתחלה שמנו לה ראשיה מיוחדת: ראשיה בלי מתג ונוזבנד מאוד עבה(בערך כמו אשיה בית מעור עם נוזבנד יותר עבה) ומושכות מחוברת לצדדי הנוזבנד. ועליה ראשיה רגילה בלי נוזבנד. אניטה פשוט השתגעה!!! אז בלי בררה הורדנו לה את הראשיה בלי המתג ורכבתי עליה רגיל אבל בלי ארכובות....(שרירי המפשעה שלי עדיין כואבות מהריכבה בלי ארכובות של אתמול...) הלך לי ממש טוב! הצלחתי לקצר ולהאריך את הצעדים שלה בלי בעיה והיא הייתה עם הראש למטה כל הזמן... אחר כך הינו צריכים לעשות טרוט קימה בלי ארכובות.... עברנו גם את זה בהצלחה. אחר כך שמתי ארכובות חזרה וקפצתי איתה איזה אפרייט קטן בגובה 40 ס"מ והיא אפילו לא סירבה!!(עכשיו אתם בטח צוחקים... איזה סוס מסרב על מכשול כזה?אבל היא באילוף והיא סרבנית מהשורה!) בקיצור הקפיצות איתה היו ממש מעולות! בזמן הזה זיו רכב על טאורה וקפץ איתו בהתחלה בלי אוכף איזה 880ס"מ וז שם אוכף וקפץ איתו ממש יפה 110 ס"מ! כל הכבוד טאורה וזיו!

yael filan

New member
חחח

הראשיה בלי המתג ממש נוחה רכבתי פעם על הסוסה הכי צייתנית בעולם (שאחר כך מתה מהכשת נחש, אאוץ´, אפילו לא הספיקו להציל את העובר) ומדי פעם היא היתה עם ראשיה בלי מתג, היא עבדה עם זזה מדהים

למעלה