אניטה... תעני ?

orlando my love

New member
נצלש

עכשיו ראיתי ב- MTV את הקליפ של בלו של בובלין איזה מדהים! ודאנקן! אני מתה כוסון פשוט מדהיםםםםםםםםםם
חבל על הזמן אני מתהההההההההההההההה

מיטץ

New member
אמממממ ...

אני לא ממש אוהבת את השיער שלו ככה
זאת רק אני
אבל איזה חמוד עם הוא המטריה הזאת חחחחחחח

../images/Emo39.gif ../images/Emo99.gif

אני לא יודעת אם מישהי כבר ראתה את זה....הפוסטר של ממלכת גן עדן..

מיטץ

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif מושלם../images/Emo9.gif

karin byrne

New member
ראיתי...זה מהמם...

וד"א...קנטקי זו לא מדינה בארה"ב.?כי אם כך אז העיירה הזאת אליזבת'טאון היא בארה"ב....

karin byrne

New member
נצל"ש..!!!

בקרתי לי לתומי באתר full bloom והצצתי בפילמוגרפיה של אורלנדו...מצאתי שם שהוא עתיד לשחק בסרט שנקרא:the journey is the destination(בתרגום חופשי לעברית זה:המסע הוא היעד) כנסו ללינק שאני למטה יש שם פרטים על הסרט...את הסרט כמובן הוא אמור לצלם אחרי שודדי הקאריביים 2....די רחוק אבל בכל זאת טוב לדעת שרוצים את אורלנדו בעוד סרט...עוד בתפקיד הראשי...כמובן שעוד לא ידוע מתי הסרט יצא או אפילו מתי מתחילים לצלם...בקיצור,שיהיה לאורלי בהצלחה...דווקא נשמע סרט טוב לפי התקציר....

../images/Emo39.gif מגניבב...

בטח הוא לחוץ מהסרט כי אם הוא בתפקיד ראשי אז הסרט הוא על הכתפיים שלו...אבל אני בטוחה שכולם ירצו ללכת לראות אותו

karin byrne

New member
ברור!!!

אבל בנתיים אין לו ממש מה להילחץ...יש לו עוד איזה 2 סרטים לפחות לצלם לפני שהוא יצלם ת'סרט הזה....ואני מקווה שיוכל להתמודד עם הלחץ וישחק טוב וכולם יראו סופסוף את מה שאנחנו רואות בו עכשיו:שהוא מוכשר!!!!ושחקן טוב...!בעצם אני מקווה שיראו את לפני הסרט הזה...חחחחח...

../images/Emo39.gif חחחח..

גמני...הם פשוט לא יודעים להעריך שחקן אמיתי....
ואני מקווה שכל הסרטים שהוא יצלם יגיעו לקולנוע ולא לדיוידי....

Galadriel 3000

New member
את מתכוונת ../images/Emo3.gif

לקולנוע ואז לדיוידי... וואו מסכן אורלנדו! והוא עוד תכנן לעצמו חופשה. נראה שהוא לא לוקח אחת... לפחות לא בזמן הקרוב, הא?

T u r n e r 1

New member
../images/Emo51.gif וגם...

אם שמתם לב אחת מהמפיקים היא רוזי אודונל.. וגם אם קראתם את העלילה בטח הבנתם שאורלנדו יגלם צלם, שבסוף הסרט יסקלו אותו ואת עמיתיו הצלמים למוות

kittycatbone

New member
אורלנדו.. יש לך חברה../images/Emo70.gif

זאת רק אני או שבתמונה הזאת אורלנדו מסתכל על קריסטין דאנסט בצורה יותר מדי-you know... של "אני חושק בך קריסטין!"

karin byrne

New member
חחחח...הלוואי...

הם מזה מתאימים לפי דעתי...גאד הם יהיו כל כך חמודים ביחד...היא מתאימה לו יותר מקייט לדעתי...אבל הכי הכי...אני מתאימה לו!!!
....

למעלה