אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

../images/Emo39.gif תמונות חדשות מהסט של

אליזבת'טאון
חלק זה אותן תמונות שאביה נראה לי הביאה וחלק חדשות ( לפחות בשבילי..חחחחח) ואיזה מהמם הוא
הוא נראה ממש טווובב
ואיזה חמוד הוא כשהוא מחזיק את הכלב ומאכיל אותו
אז הנה האתר
תהנו

karin byrne

New member
אמאל'ה איזה בובי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

די הוא כזה מושלם!!!אמאל'הההה..
....*מזילה ריר*....גררר הלשון שלי אשכרה בחוץ עכשיו....תאמינו לי הייתי מתה אפילו להיות הכלב שלו...חחח כלב חמוד...אבל אורלנדו יותר...די אמאל'ה אין לי אויר פה...עד כמה הבנאדם מושלם!!!!אורלנדו,זה פשע להסתובב ככה ברחוב!אני עוצרת אותך!
....ההמשך עדיף שיצונזר...(
)....די די הוא כזה חתיך אני לא עומדת בזה יותר...איזה בוב..!!!*אני יודעת שאני נשמעת טיפשה*...חחחחחח...סורי אבל הייתי חייבת להוציא הכל...

T u r n e r 1

New member
../images/Emo51.gif! את נהדרת!

אבל נכון הייתה שם תמונה שלו הולך עם אחת בלונדינית? מי זאת הייתה?

Galadriel 3000

New member
מה הקטע עם המגבת? ../images/Emo12.gif

טוב עכשיו אני עפה לשעור מתמטיקה (תאחלו לי בהצלחה- לא עשיתי את כל החלק של הגאומטריה בש.ב ואני עלולה למות עכשיו) כשאני אחזור אני אשמור הכל.

T u r n e r 1

New member
נצל"ש

תכנסו לקישור.. יש שם ילדה שפגשה את אורלנדו והיא מספרת איך היה.. ויש תמונות

orlando my love

New member
אוווףף איזה כייף לה!!!!

זה כל כך החלום שלי.... של כולנו בטח אני מתה אני עוד ניה בוכה פה גם לי בא! והוא חייך וחיבק אותה ונישק אותה בלחי גם אני רוצההההההההההה
ממש תודה שהבאת לנו את זה שמחתי לקרוא ולראות את התמונות!

karin byrne

New member
*מקנאה*...

איזה כלבה....חחחחחח...סתם איזה כיף לההההה....גמני רוצה לפגוש את אורלנדו!!גאד לא פייירררררר!!
....אופפפפ....אם הייתי פוגשת אותו לא הייתי צורחת כמו איזו מעריצה מפגרת....הייתי מדברת איתו בנימוס וכל זה...גאד בטח הלב שלי היה דופק כמו משוגע....לא רוצה זה לא פייררררר!!!אני רוצה אורלנדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
יווו איזה כיף לה...

איזה סיפור יפה... היא הביאה לו את הכובע שהוא איבד! אז כנראה נראה עוד הרבה תמונות עם הכובע הזה
אגב, מה זה intimidated?

למעלה