אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

מנצל"ש: מאמרים על שטרות

בכל פעם שאני כבר חושב שאני מכיר את כל האתרים המעניינים הקשורים לשטרות, אני מגלה אתר חדש. האם תהיתם מה מקור הסמל של ISLE OF MAN? מיהי האישה שדיוקנה מופיע על שטרות אירלנד? היכן הכבשה האבודה בשטר הנסיך הקטן? האתר הבא מכיל מאמרים בנושאי שטרות שכתב פטר סימס ובו תשובות לכל השאלות הנ"ל.

שַׁי

New member
מנצל"ש - התנור של נֹעה ../images/Emo178.gif

אני מצרף תמונות של התנור שנמצא בבית של ידידה טובה שלי, נֹעה, להנאתכם
אשמח לשמוע פרטים. התנור עומד שם תמיד, אף אחד לא מסתכל עליו והוא גם לא נמצא בשימוש. תמיד אהבתי אותו, אני חושב שיש לו איזה חן מיוחד.

לא יודע על סוסי עבודה,

ותנורים הם בטח לא התחום שלי, אבל הוא בהחלט דוגמן למופת: בכל הצילומים, לא זז לך אפילו מילימטר.

שַׁי

New member
../images/Emo6.gif אני חושב שכבר הרבה יותר מעשׂור

הוא לא זז ממקומו...

elcool

New member
הצלחת הזאת (או מה שזה לא יהיה)

נורא מעניינית. מה רשום עליה? שמות? מקומות?

שַׁי

New member
קיוויתי שאולי כאן יוכלו לומר לי

גם אני לא הצלחתי לקרוא או להבין מה רשום. עד כמה שזכור לי, הפלאטה שעליה רשומים דברים, נמצאת מתחת לרשת האדומה המתרוממת, ומתחת לפלאטה הזו, נמצאת הפלאטה המלוכלכת, שאפשר לראות בתמונה. (לא להתבלבל עם התמונה של פנים התנור).

doroni10

New member
"סופר מודל" -../images/Emo8.gif

יפה מאד! הוא גם פועל כמו שהוא נראה? דורון

אלה סוסי עבודה

המקור לתנורים אלו היא חברת HASS&ZONE דנמרק, אח"כ היו חיקויים רבים של חברות כמו שטרייבל וכו גם בארץ חיקו אותם חברות כמו אקלימט ואויקל, זה תנור מצוין לאוהלים בצבא ורבים מאיתנו הכינו עליהם יופי של טוסטים גם כשלא היה קר. הבעיה היא בקונדסטור שנמצא מימין למטה בד"כ, המצוף נתקע, צריך לפרק שלושה ברגים ,לנקות... ולזרוק גפרור

שַׁי

New member
הייחוס הצבאי נשמע לי דוקא די מתאים

לביוגרפיה של המשפחה של נֹעה - בקשר לכל שאר ה'צרות' שהזכרת - התנור משמש רק כסטנד לעציץ, כך שהוא ממש לא עושה בעיות =)

שַׁי

New member
התנור לא בשימוש... בדרך-כלל עומד

עליו עציץ, הורדתי אותו לצורך הצילומים

למעלה