אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

שלום לכולם

קוראים לי עדי ואני בת 17, המשפחה מצד אמא הגיעה מתורכיה, בבית של סבתא היו מדברים רק בספניולית, לאחר שסבתא נפטרה בקושי ומדברים בשפה זו בבית וזה חבל לי כי אני ממש אוהבת את השפה הזאת.. הצטרפתי לפורום כי זה נראה לי פורום בשביל אמא ובשבילי, יש לנו בבית מלא ספרי ילדי בספניולית.. מקווה שאני אהנה פה.

Sarika

New member
ברוכה הבאה חמודה ../images/Emo140.gif

איז'ה די פרימאב'ירה - זהו כינוייך בלאדינו, הגעת למקום הנכון, אצלנו כל מי שנושא הלאדינו מעניין אותו מתקבל בשמחה ובחום, כאן תוכלי למצוא מגוון רחב של מידע על שפת הלאדינו ותרבותה היפה. תצרפי גם את אמך אין ספק שהיא תהנה גם כן. ובקשר לספרי הילדים שברשותכם, נשמח לקרוא עוד, כגון - שמות הספרים אולי באפשרותך להביא לנו סיפורים קצרים, הכל יתקבל בברכה. מקווה לשוב ולראותך כאן עמנו.

angelici

New member
היי עדי ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה למשפחת הלדינאים
בטוחה שתהני פה,נעים ורענן פה בזמן שבחוץ חםםם
ובחורף חמים פה בזמן שבחוץ בררררר
(צר לי העיפו את האייקון ההוא שקפא) תוכלי ללמוד פה המון ביטוים ושירה ואף להשתתף ולשתף בחוויות מהעבר סבא,סבתא.... כמו כן אם טעמת פעם מאכל או קינוח בבית סבתא ואמא לא ממש זוכרת איך מכינים יש לך פה שפע של מתכונים שהטרפפוס שלנו היו מכינים,
יאללה בי כבר גמרו לי פה את הא

tsiporganeden

New member
שלום עדי ברוכה הבאה, זה הפורום

הכי חמים ונעים שאני מכירה, הישארי עמנו, וצרפי גם את אמך נשמח לארח את שתיכן.

רותי ב.

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה.

את כותבת שיש לכם מלא ספרי ילדים בספניולית, ואני כבר סקרנית לגמרי לקרוא את שכתוב בהם. תוכלי להביא לנו מפעם לפעם פירורים מאותם ספרים????? זה נשמע לי מאד מאד מעניין. בייאן ב'נידה אל פורום. דה לוס מנסב'וס סי ב'ה אריביב'יר לה לינגווה.

רחילו

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה צ'קיטיקה עדי

כל הכבוד לך,נקווה שתשארי אתנו בפורום ותשמרי את השפה.

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gif בואנה וינידה עדי

ספרי ילדים בלאדינו?- נשמע מסקרן מאוד. נשמח אם תשתפי אותנו ותביאי את אמא בקביעות לביתנו
החם.

למעלה