אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

נצל"ש ../images/Emo32.gif

אנשים, אני מנצלת אותכם בעקבות הצעתו של אסף, כיון שרובכם כאן אנשים מבוגרים: אני רוצה ללכת לעתודה אקדמית, ואני צריכה לעשות פסיכומטרי. אני לחוצה, אני לא יודעת מאיפה להתחיל, לקורסים אני לא יכולה ללכת מכמה סיבות, ועדיף לי לעשות את זה באוקטובר כי במשך י"ב יהיה לי עומס לא נורמלי בב"ס. ......למישהו בא להרגיע אותי?

amitp

New member
עצרי חפרפרת...

איזה לחץ... אני דווקא לא ממליץ לך לגשת למועד אוקטובר כיוון שהוא קרוב מדי, ואם עוד לא התחלת ללמוד את עשוייה למצוא את עצמך בלחץ לא נורמאלי. עדיף שתגשי למועד אחד אחרי אוקטובר, ותספיקי לעשות את המבחן לפני שמתחיל הלחץ האמיתי של י"ב (שלמען האמת קצת קשה לי להתייחס אליו בתור מי שלא נהג כל כך להגיע לביה"ס...
). מה שאני עוד ממליץ עליו בחום - זה קורסי ההכנה. מנסיון - הם שווים את ההשקעה (כמובן ששוב, במקרה שלי ההשקעה לא היתה גבוהה במיוחד כי עשיתי את זה בסיוע הצבא בזמנו, אבל בכל זאת). אם את לא יכולה ללמוד באחד כזה - קני לך את אחד הספרים שלהם (קידום, High Q, יואל גבע) ותלמדי איתו. אחרי זה הסוד הגדול הוא פשוט לתרגל כמה שיותר - לפתור כמה שיותר פרקי שאלות מכל הסוגים, ואחר כך בחינות שלמות - כשהחלק הכי חשוב הוא לבדוק את הטעויות שלך אחר כך וללמוד מהן. אם יש לך חברים שעושים קורסים "תשאלי" מהם את הפרקים החדשים שהם מקבלים - בתי הספר לפסיכומטרי מתעדכנים באופן קבוע... וחוץ מזה - הכל יהיה בסדר גמור וכמו שאני מכיר אותך - לפחות 800

אני לא חושבת

שכדאי לי לדחות למועד אחר, יש לי השנה 23 יחידות, כל הלחץ נפל לי על י"ב, ואם אני אדחה את זה המבחן יפול לי בדיוק על הבגרות בביולוגיה ובמתמטיקה, אני חושבת שזה רעיון רע.....
אני מתקשרת היום לקורס שמעבירים בב"ס שלי, אולי עוד יקבלו אותי... ויש לי בבית 2 ספרים של קידום (אחד מזה עבה... אני מפחדת ממנו
) מ-98 שקיבלתי בירושה מאלוהים-יודע-מי, ואמרו לי שלא נורא עם הספר ישן. כנראה אבאא יקנה לי היום את ערכת ההרשמה גם... אז... טוב, פשוט נקווה לטוב...
תודה רבה על האמונה בי

../images/Emo104.gif אוקטובר בהחלט לא מומלץ

אם את עושה בגרויות חורף אז אולי כדאי אפריל- ממש לפני הבגרויות קיץ וגם המון זמן ללמוד בשלווה ולתרגל טוב.

meijin007

New member
אם אני עושה אני אקבל 100 בטוח...

עמית, תמיד הזהירו אותנו שאם אנחנו רוצים להיות רופאים ולא מנקי רחובות (בלי לזלזל כמובן במנקי רחובות...) אז כדאי לנו להגיע לבצפר (או במקרה שלי, לקום מהמיטה וללכת 10 מטר)..אז הכיצד? ניצלו"ש-גם אני משתתף לנהגים החדשים בפורום. אולי תארגנו לי שלט של נהג חדש עם הסמל\כתובת של הפורום?

למעלה