אניטה... תעני ?

אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

Aviv6

New member
../images/Emo32.gif נפתחה קומונה ללהקה המצליחה

של שנות ה-90 ACE OF BASE!
אייס אוף בייס כיכבו המון בשנות ה-90 והראו אותם המון ב- MTV. להיטים רבים היו להם כמו: ALL THAT SHE WANTS THE SIGN BEAUTIFUL LIFE LIFE IS A FLOWER CRUEL SUMMER לפני שנתיים הלהקה הוציאה דיסק חדש DA CAPO, שמו. אתם מוזמנים מאוד לבקר בקומונה ולהיות פעילים בה! אשמח אם תצטרפו

Mrs James

New member
להקה ענקית

אבל שמעתי שהם היו אנטישמיים.... בשיר happy nation היה חלק שהם שרים בעיברית אבל זה לא מובן יש לי אפילו את המילים נראה לי איפשהו

זה סתם שטויות...

בזמנו, בפורום מוזיקה, העלתי את הקטע עם הטקסט הלטיני וזה יותר מתאים מאשר העברית.

Mrs James

New member
יכול להיות

אבל עם המילים של זה בעיברית זה נשמע די הגיוני כאילו ממש נשמע אמיתי

DAN1EL

New member
בולשיט.

אני משתגע כל פעם מחדש מהתכונה הישראלית הזאת להאשים את כולם באנטישמיות. זה כל כך בולשיט. כולם שונאים אותנו? כולם?! הם לא שונאים אותנו (האירופאים וכו') מהסיבה הפשוטה שאנחנו חלק קטן, פצפון, אפסי מהחיים שלהם. זה כמו שאנחנו לא חושבים על הילדים הרעבים באפריקה או על הזוועות במזרח אירופה או בקוריאה. נראה לכם שאנשים מסתובבים כל היום וחושבים: "וואי, אני שונא את היהודים\ישראלים האלה." אז לא. יש לאנשים דברים יותר טובים לעשות מאשר לשנוא אותנו. כל שני וחמישי צצות שמועות על סלבריטי חדש ששונא אותנו, מל גיבסון, ליאונרדו דקפריו, שאקירה, להקת קרייזיטאון, אייס אוף בייס (כן, להקות שלמות הוקמו במיוחד כדי להטיף לאנטישמיות) והרשימה עוד ארוכה. פעם הבאה לבדוק לפני שמחליטים שמישהו אנטישמי. זהו! הוצאתי את זה. שום דבר אישי.

DAN1EL

New member
כה...

שמעתי כמה פעמים שהם נאצים (??). בטח סתם שטויות בגלל כל הקעקועים והלוק הזה שלהם.

elina002

New member
גם לי יש קומונה

בנושא דוגמניות על של שנות ה-90: לינדה, כריסטי, סנדי, טאטיאנה, נעמי וטיירה... בקומונה ניתן למצוא תמונות של כל הבנות ואת כל הקליפים של ג'ורג' מייקל too funky וfreedom90 בסקרין שוטס ובקומונה גם מדברים על הסדרה הטופ מודל הבאה...

למעלה