ונשאלת השאלה האם פרומו של UPN הוא מקור אמין למידע על הפרק... אם לשפוט מנסיון העבר- התשובה לשאלה זו היא לא!!!! אבל תמיד יש פעם ראשונה... ואני אשמח מאוד לפרק שלם על אניה. 1000+ שנות חיים זה בסיס נפלא לפרק מרתק סטייל fool for love על ספייק מעונה 5. רק מקווה שיהיה עשוי טוב. לא רוצה להתאכזב...
אצלנו כבר 3-4 בבוקר (משהו כזה, ואל תתפסו אותי במילה כי אני פשוט אשתחרר ואברח). אלא אם כן יש את זה במירק לפני שזה משודר (זה אפשרי, אני לא מפגרת). Cyber Cat
הפרק יקרא "Selfless" או "נטול אנוכיות" והוא יתרכז בחיים של אניה. יהיו הרבה פלאשבקים לעבר של אניה ולחיים שלה עם בעלה (!!) אולף (הטרול מ"משולש" אם מישהו לא זוכר). אבל ההילייט של הפרק הוא... יש פלאשבק ל"עוד פעם עם רגש" (המיוזיקאל) ואניה שרה שיר חדש! כן כן. שיר חדש שאף פעם לא הושמע יושמע בפרק הזה. אמור להיות פרק מעולה. ישי
אני כבר אומר לכם, מי שלא רוצה לדעת שיעזוב את ההודעה ומהר ! אני גיליתי את זה כי ראיתי את הפרומו... אוקיי, אז רואים בפרומו את באפי אומרת שהיא צריכה להרוג את אניה אז הם נלחמות ואז רואים את באפי תוקעת בלב של אניה חרב ! כן אנשים, אני גם לא האמנתי ! ואני מקווה שהעניים שלי עבדו עליי (טוב, אני לא רואה כל כך טוב..) אבל משו ניתקע בה...