המשאלה
קורדיליה ואוז תופסים את ווילו וזאנדר כשהם מתנשקים. בעקבות זאת ווילו ואוז רבים ואחרי כמה פרקים משלימים לעומתם קורדיליה וזאנדר נפרדים. בפרק שאחרי הנשיקה קורדילה מסתובבת בביה"ס עם החברות הישנות שלה ועם בחורה חדשה בשם אניה. בשלב מסויים קורדיליה מתחילה לדבר על כמה היא כועסת על באפי וטוענת שהכל באשמתה ואז היא אומרת: "הלוואי שבאפי מעולם לא היתה מגיעה לסאנידייל." אני שעומדת לידה אומרת "קיבלת"(או משהו כזה) ופתאום קורדיליה מוצאת את עצמה בסנידייל אחרת. יש מעט מאד אנשים בכיתה, השלטים בביה"ס מדברים על הפיקניק של סוף השנה(במקום נשף), כולם לובשים בגדים חיוורים ולא בולטים ומופתעים מהבגדים המלאי חיים של קורדילה, הם מודאגים שקרה לה משהו. כשהיא יוצאת לחניה היא רואה שאין שם מכוניות בכלל, מנקה הרחוב אומר לה שאסור לבני נוער לנהוג ושהיא חייבת להגיע הביתה לפני החשיכה. קורדילה מתחילה ללכת ומחשיך. כשהיא מתקרבת לברונזה היא רואה את זאנדר ווילו לבושים בבגדי עור(כמו ערפדים). היא מתחילה לדבר איתם ושואלת אותם איפה באפי ומה קורה פה. ווילו, שהיא בעולם הזה ערפד, מתקרבת אליה ונושכת אותה. מכונית מסחרית מופיעה והדלת נפתחת ג´יילס, אוז ועוד שני בחורים מגרשים את ווילו וזאנדר ואוספים את קורדיליה. קורדילה שואלת את ג´יילס מה קורה פה? למה באפי לא עוזרת? מה קרה לזאנדר? ג´יילס אומר לה שהקוטלת מעולם לא הגיעה לסאנידייל. קורדיליה מספרת לו על המשאלה שלה ומתה. בינתיים ווילו וזאנדר הולכים לפגוש את המאסטר(באפי לא היתה פה אז הוא עדיין מסתובב) והם מדברים על המפעל ואח"כ ווילו מבקשת לשחק עם הכלבלב. מתברר שהכלבלב הוא למעשה אנג´ל שהערפדים נהנים לענות. ג´יילס מצלצל לצופה של באפי שנמצאת נדמה לי בשיקגו ומקש ממנו לשלוח אותה בדחיפות לסאנידייל. הצופה לא מבטיח דבר וג´ילס מתחיל לחקור על משאלות ושדים שמעניקים משאלות. באפי מגיעה לסאנידייל ומבקרת בברונזה שזו המפקדה של המאסטר. באפי נראית אחרת קשוחה, חסרת רחמים ויש לה כמה צלקות בפנים. היא מוצאת אנג´ל בכלוב שלו. הוא מבקש ממנה לשחרר אותו, מספר לה שהוא הגיע לסאנידייל כי הוא נועד לעזור לה, כשהיא מתקרבת אליו הוא נרתע מהצלב שעל צווארה והיא מאיימת עליו עם יתד. הוא משכנע אותה לשחרר אותו בכך שהוא חושף את הצלקות שעל החזה שלו ואומר לה שהם האויבים שלו. באפי, אנג´ל והחבורה של אוז מגיעים למפעל. שם אוספים הערפדים בני אדם מחברים אותם למכונות שסוחטות מהם את הדם תוך כמה דקות. באפי והחברה נלחמים בערפדים. אוז הורג את ווילו, אנג´ל נהרג והמסטר הורג את באפי. בדיוק באותו הזמן ג´יילס עובד על כישוף שיחזיר את המצב לקדמותו. אניה מופיעה בלבוש השד שלה והוא מרסק את הקמיע שלה. המצב חוזר לנקודה שקורדילה מייחלת שבאפי לא היתה מגיעה לסאנידייל ואני הופכת לבת-תמותה.