אניהיא..

טאKילה

New member
אניהיא..../images/Emo23.gif

זה בשבילך..החתימה המטריפה שלך לא חדלה לתעתע בי חחחחח
אהבתי חצובה על לוח לבך שזרתי לך פרחים ומילים לוטפות לחשתי לך אוהבת קח את השקט ממני הרגש שבי נמשך אלייך תדע כשתשאל אותי מה חשוב לי החיים שלי או אתה אענה לך יקירי החיים שלי חשובים לי יותר אתה תלך שפוף עצוב מבלי לדעת שהחיים שלי זה אתה כי אותך אני כל כך אוהבת

12אניהיא

New member
אךךךךךך טאקי נשמתי../images/Emo7.gif

כל כך ריגשת אותי ממש עד דמעות. זה חלק ממשו שכתבתי פעם למישהו שמאוד אהבתי... זה מה שהרגשתי כלפיו בעצם. היום החיים שלי זו זריחת השמש בבוקר, פריחת הפרחים באביב, ציוץ של ציפורים וחיוך של ילד... אבל מה שנחצב בלב.... אף פעם לא ימחק. תודה לך

אלייך אשה שלי....

אשה שלי, מהרגע שבו ראיתיך ידעתי שאת מיוחדת ידעתי שאת מה שאני רוצה, ידעתי שאת האחת. מילותייך העבירו בי נחשולים של צמרמורות ומגע ידייך ושפתותייך, כאילו היו טפיחותיה של מלאכית וכל שרציתי היה את עינייך לראות כל השאר הלך ונשכח. אני נושא מבטי אל עבר השמש השוקעת מאחורי רכסי הרים בגווני אדום וארגמן חושב עליך, נזכר ומתגעגע ומחכה בקוצר רוח שתשובי לכאן. אשה שלי, כיצד אוכל לבטא רגשותיי במלים? אני נסחף בתוך מים גועשים, ברגשות שלא מרפים, אבוד בין השבילים אך כשאראה את עינייך בוערות מתוך הלילה הנוצץ כאור גחליליות או ככוכב שהתנפץ, אמצא את השביל שיוביל אותי אלייך אשה שלי כי את ואהבתך הם כל רצוני...

12אניהיא

New member
היית אישי....

כבר מההתחלה חשבתי שלעולם, חשבתי שאנחנו יחד זה מושלם. לא רציתי על כלום לחשוב ורק אותך...לאהוב, לאהוב! ציירת על גופי עם קצות אצבעותייך במגע שצבע את חיי בשלל צבעים... ופיתאום אני כאן בלעדייך והיום כבר לא חושבת עלייך. חזרת לפרוט על מיתרי נפשי נפשי הכמהה חושב ששוב נהיה אוהבים? נביט יחד בכוכבים... אני כאן כותבת שיר, ורוצה אותך מאחור להשאיר...

הסוף...

הכאב הוא כה חזק כה עמוק וחודר שמרגע לרגע רק מתגבר מוציא אותי משלוותי ועוד מעט מדעתי מטיל אותי חסר אונים אך מה כל זאת לעומת כאב אהבתי אלייך הכאב רק יגדל ויתחזק ואהבתי אלייך לא תיפסק כי יש כאלה שבלכתם משאירים בך חלק מעצמם ואותך, לא במהרה אשכח טיפשונת את נשמתי הייתי מוסר ביידך את חיי הייתי חולק עימך את כולי לך הייתי נותן את תוכי הייתי מפזר בעבורך טיפשונת אילו רק ידעת. אילו רק השכלת להבין כמה עמוקה אהבתי אלייך.... הולכת ומתרחקת את ממני והזמן, הוא שפער תהום עמוקה וריק צורם משתיקה ולי, עדיין חסרה פעימה.... בתוך דמי זורמת את בכל פעימה נמצאת בכל נימה לא תוכלי לצאת משם... גם אם תרצי.. רק פציעה אמרתי... רק כשאשתות דם - תצאי ונשמתי תצא איתך אהובה...

12אניהיא

New member
הסוף...

הכאב שהותרת הוא כה חזק כה עמוק וחודר האהבה הגדולה שלי הלכה ונעלמה לה ואתה כבר לא בשבילי... מילים אמרת הרבה מילים, ובליבי חרשת שבילים. אתה שגרמת לי להרגיש אובדת בנפתולי החיים ומחפשת אבק כוכבים... יום ויומיים ועבר שבוע ליבי נישבר מגעגוע חייבת אותך לשכוח כי רק קח אוכל שוב לפרוח הגיע הזמן מימך להשתחרר ואת ליבי לתת לאחר. היית אהבתי הראשונה שכניראה ממנה לעולם לא אשתחרר...

הכאב

כנגד כל המשברים האמנתי... גם אמונה נסדקת, ונגד כל הסיכויים. אךךך אז קיויתי.... תקוות גם הן נועדו להתנפץ ובמבחן הזמן שום דבר לא עומד, לו רק יכולנו להקפיא רגעים... כי הנחיתה באה בסוף כל המראה... וברִיק - אי אפשר להיתלות והלב, שפועם בחד גוניות, לכאורה שבור הוא מבפנים והרסיסים כזכוכית חדה פוצעים והכאב מוחשי כמו זעקה והדמעות מטפסות להן מעלה, נשפכות חזרה ומטפטפות על השברים. מוזר... אילו היה זה באור, הם היו נוצצים, אך כעת הן רק שוטפות את הדם ומדללות, מחר תזרח השמש ואני אחכה - לך, אולי לשוא, אבל זה ברור שאין שלם מלב שבור.

רומיאו...../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif אתה...

חדש בסביבה, אז ראשית ברוך הבא. אם היה ליוליה, רומיאו כמוך, בטח הם היו...עד היום הזה. מכורה לאהבה.

אניהיא...../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

ראשית, כבר מזמן רציתי להגיד, שחתימתך ממש...ממש... משהו... אבל התביישתי. שנית, השירים, השירים... מכורה לאהבה.

למעלה