אניגמטייייי,,,,,

sahr12

New member
גברת חצאי לימון חמודה...חחחחחח

קודם ישנן בנות או נשים שטוענות שלהלפרין יש סקס אפיל......חחחחחחחחח אבל לא בכך עסקינן... אנו מדברים על הקלות הבלתי נסבלת....שבה אדם מן היישוב הופך סלבס וכתוצאה ישירה גם מושא להערצתן של בנות טיפש עשרה או נשים בשלות כמוך... ועל מה??????? הרי בדיוק כמו שאת שוללת את ג יפית... אין צורך לאבד תהכרה מבן אפלק...כמובן שיש יפים יותר ויפים פחות.. אבל מכאן ועד...להתעלפות...ארוכה הדרך... קצת פורופורציה.......חחחחחחחח בן זונההההההההההה.......מנייאקקקקקקקק......(אל תתיחסי סתם מקנא בו) חחחחחחחחחחח....

נשית~37

New member
חחחחחחחחח

שירשור של מFגרים חחחחחח מה קרה לכם???? ג´ורג´ קלוני אחחחחחחחח איזו שרמנטיות חחחחחח

מיכל31

New member
אדון רבע נקניקיה בקושי

לא מושך אותי זה שהוא סלבס אפשר לחשוב שיש סיכוי שיצא ביננו משהו, יש בו משהו שגורם לי לדגדוגים קלילים ולא מדובר רק על איך שהוא נראה. ואני בטוחה שגם אם הוא היה עובד איתי, שכן שלי וכיוצא בזה זה לא היה שונה. קפיש?

sahr12

New member
גברת מיץ לימון סחוט 100%....

נכון ! את לא הטעם שלו.........חחחחחחחחחח

בעלי ישן פעם עם מפורסמת הורסת

בבקר ברח כל עוד נפשו בו. התברר שכל הענינים התכווצו. חוץ מהפרצוף היה חסר שם רק שפכטל.

מיכל31

New member
מתה על בן אפלק

עם איפור בלי איפור עם רוק על הכרית בלי רוק מתה עליו מה קרה אי אפשר לחלום בהקיץ בלי שתעיר אותי ? הוא חתיך לא קשה לראות, הורססססססססס.

שיווווווו,,,,,מיכלי,,,

בגלל זה שאלתי,, אבל בלי קשר,, יש לה עוד שיר,, שהיא על במה,, עם איטליינו אחד,, שניהם מיוזעים,, מפלרטטים חופשי על הבמה, היא בשמלה אדומה,, שיר לטיני כזה,, איזה שיר זה,,,?

מיכל31

New member
אין לי מושג

כל השישי שבת אני מזפזפת בין ערוצי המוזיקה לתפוס את הקליפ אבל חוק מרפי לא הולך. ראית איך הוא מעסה לה את הישבן? ווווואיייייי אני מתה עליו.

למעלה