נכון!ו Pigulim ו 08:18 | 06/09/07 אל תנהגי כפרוצה, אל תשימי נפשך בכפך וברחי כל עוד נפשך בך! את אסורה עליו והוא אסור עלייך! לדעתי, על מעשים כאלה צריכים לשים אותו בבית האסורים! אל תתפתי לשקרים היוצאים מלבבות קרים! *Homo Sapiens Non Urinat In Ventum* "...That's a hell of an act. What do you call it? -The Aristocrats!"
למה אתה מלכלך על אדם מקסים שאתה לא מכיר פשושית פוחזת ו 08:27 | 06/09/07 הוא נורא אכפתי ונורא מפרגן אף גבר לא היה כל כך מתחשב ועדין כמוהו בכל המערכות שהיו לי-ולא שהיו לי הרבה,פחות מעשרים. והוא לא משקר-אני ראיתי בעיניים שלי את התמונות שבלש פרטי צילם של אשתו עם המאהבת שלה עושות כל מיני דברים ביניהן שאני מתביישת לתאר כאן. למה לשים אותו בבית האסורים? בגלל שהוא עשה טעות והתחתן עם האשה הלא נכונה הוא צריך להענש? אתה לא תאמין כמה טוב לי אתו והחיים שלי בלעדיו הם לא חיים
מריח כמו טרול, לא צריך להתרגשו asaf2000 ו 08:32 | 06/09/07 - - - - - - * מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד! * אין יאוש בעולם כלל! *** פורום "חוזרים בתשובה" (490) ***
מה זה השטויות האלה?!?ו asaf2000 ו 08:32 | 06/09/07 - - - - - - * מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד! * אין יאוש בעולם כלל! *** פורום "חוזרים בתשובה" (490) ***
ממש לא מריח כמו טרול הוא מתקלח פעמיים ביום! !ו פשושית פוחזת ו 08:36 | 06/09/07 אתה הרב? למה להוציא לשון הרע על אדם שאתה לא מכיר ולהגיד שהוא מריח לא טוב?
אסף לא עונה,כנראה שגרמתי לו למחשבות חטא-נשמה קמוטה חלקית שכמותו
התפתחות די צפויה בעלילה ../images/Emo197.gif../images/Emo18.gif
ט-ר-ו-ל !! ל-א ל-ה-ת-י-י-ח-ס !ו mgb ו 08:44 | 06/09/07 "העבר, אין..העתיד, עדיין..ההווה, כהרף עין.. דאגה-מניין?" רבי יהודה אלחריזי (1170-1235) מנהל פורומים : * "תורה שבעל פה" * "חוזרים בתשובה- תמיכה" מנהל(זמני) בפורומים: * "חרדים" * "לשאול את הרב" תהילים פרק צ פסוק יז: וִיהִי, נֹעַם אֲדֹנָי אֱלֹהֵינוּ עָלֵינוּ:וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ, כּוֹנְנָה עָלֵינוּ וּמַעֲשֵׂה יָדֵינוּ, כּוֹנְנֵהוּ.
איפה? ! איפה? ! איפה? !ו פשושית פוחזת ו 08:53 | 06/09/07 גם אני חושבת שמשו לא בסדר באסף-ממש לא מתאים לאדם מאמין להוציא לשון הרע על אדם שהוא לא מכיר ולהגיד שיש ממנו ריח לא טוב.חוצמזה מה פתאום הוא יודע איך מריח טרול? מותר לפי ההלכה ליהודי לרחרח טרול? ! מנהל זמני? ! המנהל הקבוע כרגע מרחרח טרוליות? ! מחלים ממשבר אמונה ומגהצים את נשמתו לקראת החגים?
קודם להגיע לרמה של אסף אחר כך לקשקשו הפלאות של עליזה1 ו 09:03 | 06/09/07 סליחה על שגיאות כתיבה ,כל ילד הוא מתנה להוריו כל לילד הוא שיר שה" ברא , שימרו על זאת המתנה , המעונין להצטרף לקריאת פרקי תהילים בקבוצה ישלח מסר , דתיים וחילוני כולנויהודים בואו ניתאחד שלא ניכחד, אבא שבשמיים אני אוהבת אותך , ביתך הקטנה ,ע ל י ז ה
אסף מרמת הגולן?! יואו-נוף מדהים ו פשושית פוחזת ו 09:12 | 06/09/07 אני מקיבוץ ליד נהריה. על מה יהיה לי לקשקש עם אסף אם אסע אליו לרמה? יש לי כבר חבר ואני לא הולכת לבגוד בו. אתם יבשים כמו נשמה מכווצת במדבר.ביציות עין שמה אותכם בכיס הקטן. אני הולכת לחפש נשמות לחות ומפרגנות.