אניבודי הום? יו-הו?

אניבודי הום? יו-הו?

יש לכם עוד פעילויות חוץ מלדגדג כושים ולהשוות רמות שעירות? חוג פילטיס,פלטיו,אוננות עם המסרגות של סבתא חיה? משו? תפגינו טיפת מקוריות או שאני לא חוזרת. אני אמורה להציג את עצמי נכון? יואו נורא נבוכה-לא גילחתי מפשעה השבוע... טוב אז ומאז אני יותר לא יורדת על שטוחות. מלאו מה שבא לכם.

Pigulim

New member
אני לא יכול עם זה יותר!

לא אעמוד בעוד איומים! הן כולן באות וישר עוזבות ולא חוזרות! למה הן באות - רק כדי לעזוב??!??!?!? איזה מין מוח חולני ממציא את העינויים האלה???!?!!?!? <ובעודו צווח כאחוז דיבוק מאחוזת בית, נטש את המערכה המנטאלית והשתגע לגמרי. הוא גם היה נשאר אבוד במשעולי השיגעון, אולי אפילו מוסר ד"ש לכל החבר'ה מספר הזוהר, אבל השטוחה שלידו נתנה לו כאפה טובה, שמרוב שהיא מוצלחת היא מצלצלת בטון שרק כלבים וכושים שעירים גמדיים שומעים. ומאז אני יותר לא יורד על שטוחות. חוץ מאלה שאצלן זה ממש מביך אצל, כאילו דא!
>

השטוחה שלידך סוטרת הרבה?

כאילו מלצלצלות וכאלו? תגיד יש סטירה מצלצלת בתעריף מוזל למנויים של אורנג'?

Pigulim

New member
יש בתעריף מוזלי

לפשושי-בריאות. חוץ מזה, מאז שהיה את גל התיירות הצרפתית בארץ כבר לא מכנים אותם אורנג' אלא אורונז', השם המקומי של תאגיד פחטנח. "העתי נשמע מצויה, העתי נשמע אורונז'
"

Pigulim

New member
מה?!

שאני אצייר?? מה פתאום! אני מוכן לציין לך כבשה, וזאת רק בתנאי שתהיי ילדה טובה. ותוכיחי את זה.

Pigulim

New member
כן, עושה, אבל בעדינות

בכ"ז, כמו שעיוורים מפצים בחוש שמיעה מפותח, מי שחסר לה בלמעלה מפוצצת-מפוגזת בלמטה, איף יו נואו וואט איי מין. <איף! מי מבשל דגים באמצע הלילה?>

רק מלבדוק גמרת והתעלפת?

איט ואז וורי נייס,דונט קול מי איי ויל קול יו-מייבי. כאן תמו שידורינו בפורום מוכה שפיכה מוקדמת זה. כולם לנגב יפה עם טישיו. לילה טוב

תכוונני ת'אנטנות

בלי טישוי. שמה בצנצנות קטנות ומורחת לפניהשינה, אחלה קרם ,דה-לה-קרם

טוב גם לציפוי עוגות? גלאזינג וכאלו?

רוצה לשווק ביחד:קרם דה-לה-זרג ? את חולבת ואני אוספת בצנצנות קטנות ומדביקה תוויות. שנה-פנינה רוזנבלום פושטת רגל.

הלוואי היה לי משו לשתות ../images/Emo7.gif

שני בקבוקים מים מינרלים[מהברז-אבל אל תספרי-בסדר?] וקצת חלב שלפי הריח אפשר גם אותו לשווק מחדש בצנצנת קטנה

Pigulim

New member
לא התעלפתי,

פשוט היה לי יום ארוך במפעל הקוסמטיקה והייתי גמור לגמרי. זו עבודה קשה לפעמים, אבל הלקוחות שלנו חשובות לנו מאוד (ד"ש בבית,
).

כן כן,ממש מאמינה לך../images/Emo201.gif

ליבי ליבי לך.גם אתה חטפת מצלצלת ונשלחת למיטה על ידי הרעיה הסוטרת? צריך להחליף את שם הפורום לנשים מפלרטטות וגברים מוכים. יום הוא הדבר היחיד הארוך אצלך?

ממש תודה על שענית לי בפורום השני../images/Emo140.gif

הרב עוד לא ענה לי. אתה רב? למקרה והרב לא ישתף פעולה-אני יעתיק לפה,מה שבטוח בטוח. החבר שלי רוצה לקיים יחסים שלא כדרך הטבע.ו פשושית פוחזת ו 01:09 | 06/09/07 אם אני יסכים אני יגיע לגיהנום בגלל זה?
אם מדובר בחבר קבועו Pigulim ו 06:52 | 06/09/07 והקשר בין 18 ירחים לפחות ואתם מאורסין, ולא מעורבת קריעת רקמות ח"ו, אפשר ותקבלי ברכת הרב. *Homo Sapiens Non Urinat In Ventum* "...That's a hell of an act. What do you call it? -The Aristocrats!"
יואו,מה נראה לך? באמת?ו פשושית פוחזת ו 07:55 | 06/09/07 אנחנו יוצאים קבוע כולה חודש ותשכח ממאורסין-הוא קצת נשוי אבל הוא נשבע לי שלא טוב לו עם אשתו בגלל שיש לה רומן עם חברה שלה בעבודה והוא רוצה להתגרש ממנה ושנחיה ביחד.הוא נורא מפחד שגם הילדים שלהם אולי יפתחו נטיות בגלל האמא. איזה קריעת רקמות? אני מגיל 15 לא בתולה.
אוי לטפשוט ברחי כול עוד נפשך בךו הפלאות של עליזה1 ו 07:58 | 06/09/07 לעולם הוא לא יעזוב את אישתו למענך הוא רק רוצה לנצל אותך אם הוא רציני אז קודם שיתגרש ויתחתן איתך ואחר כך עשו מה שאתם רוצים בגבולות המותר אבל לפני כן חשבי טוב מה את עושה אל תסכימי הוא רק סתם עובד עליך מעל הכול לפני חתונה אסור ,וזה לא קשור לבטולה או לא הוא משקרעליך סליחה על שגיאות כתיבה ,כל ילד הוא מתנה להוריו כל לילד הוא שיר שה" ברא , שימרו על זאת המתנה , המעונין להצטרף לקריאת פרקי תהילים בקבוצה ישלח מסר , דתיים וחילוני כולנויהודים בואו ניתאחד שלא ניכחד, אבא שבשמיים אני אוהבת אותך , ביתך הקטנה ,ע ל י ז ה
אני חייבת לענות לעליזה-נשמה תאורה שקמוטה
כנראה שהמשך יבוא....

למעלה