אניאנקה

Skunk On Wheels

New member
אניאנקה

תגידו, השם ´אניאנקה´ (השם של אניה לחסרי השכלה) הוא שם רוסי? כי כנראה שאני מקבל ממישהו גיטרה קלאסית ושאלתי אם יש לה שם אז הוא אמר שזאת גיטרה רוסיה אז שאני ייתן לה שם רוסי, וחשבתי לתת לה שם של דמות מבאפי, וזה הדבר היחיד שנשמע לי רוסי..

A Pig in a Cage

New member
אניה זה שם רוסי

אני חושב שאניאנקה זה המצאה, אבל בכל מקרה יש לזה קונוטציה רוסית

matanbu

New member
איזה דגם גיטרה?

ואניה זה מהרבה תרבויות, תקרא לה נטשה! :)

Skunk On Wheels

New member
ממש אין לי מושגמה הדגם

ואני החלטתי שלאחת הגיטרות (היום מתווספת גיטרה באס!!!!! החלטתי שאני רוצה ללמוד לנגן גם על באס (אולי בבאס אני יצליח יותר, הרמה שלי בגיטרה היא שאני לא יודע סולמות, תווים, אקורדים - אבל מי ששומע אותי מנגן אומר שאני מנגן דיי יפה, בעיקר אם אני אומר שלא לקחתי שיעור גיטרה בחיים שלי אז אומרים שדיי יפה יחסית לזה שלא למדתי מאף אחד) והיום עוד כמה שעות אבא שלי מסיע אותי לחיפה לקנות!). בכל מקרה, המשפט שבו התחלתי.... החלטתי שלאחת הגיטרות אני ייקרא בשם של דמות מהסדרה האהובה עליי (באפי ואנג´ל אותו מקום אצלי, אבל אני יותר מתקשר לבאפי), ולגיטרה באס שאני קונה היום גם החלטתי שהיא תהיה גיטרה נקבה (ג´ואי שלי צריך בת זוג! לא נורא שהיא תהיה גבוהה ממנו (ג´ואי-הגיטרה שאני מחזיק בתמונה בכרטיס אישי שלי, והוא בן) ולה עוד לא חשבתי על שם כי בכלל עוד לא קניתי ולא יודע כלום... אם ייקנה אחת בצבע אדום חזק אז נראה לי אני ייקרא לה מרלה..

matanbu

New member
גיטרות בשבילי לרוב

הם כוסיות. ככה שהן גברות או הומואים :) ותברר מה הדגם שלה, כתוב בתוך הגיטרה. ויש בדיחה ידועה כזו - שלנגן בס לא צריך לדעת כלום. כמו תופים :) סתם אין פה שום כוונה להעליב את אלה שיודעים סולמות בבס או מתופפים עם תווים (כל השלושה אנא סלחו לי).

Skunk On Wheels

New member
קניתי היום בבוקר את הבאס

ושרק תדעו (לאלה שפה שלא יודעים): זה כואב לנגן על באס! לא נורא, נתרגל וננסה ללמוד טכניקה והכל ונתאמן כל יום כמו שעשיתי עם הגיטרה שלי (שאני לא נוטש את החשמלית!). וכשאני יקבל את הקלאסית יסתכל לתיבת תהודה לראות מה כתוב שם. ואם משהו מעוניין לדעת: הבאס שקניתי בצבע כחול של חברת פארקסונס (הדגם הספציפי בקבלה, איפשהו אצל אבא שלי היא נמצאת) והחלטתי לקרוא לה ניקי .]

matanbu

New member
רק בהתחלה כואב

אח"כ העור מפתח בעצמו הגנה וזה כבר לא כואב בכלל
תעודד!

Skunk On Wheels

New member
קצת הבנתי את זה כי

גם כשהתחלתי בגיטרה רגילה כאב לי, אבל גם מכאיב בגלל המרווחים הגדולים. בכל מקרה, איזה מצחיק זה שבערב באתי לנגן על החשמלית והיא נראית כל כך פיצית פתאום!

למעלה