אנט - היה כבר דיון?

אנט - היה כבר דיון?

לא יודע אם היה, אבל לאור היציאה של EVA, באה השאלה - האם אנט תעמוד בכבוד בשירים ה"כבדים" של NW , שירים כמו NEMO, כמו WISHMASTER וכו'. בעוד EVA הוא די נינוח מבחינה ווקאלית ולא ... מרשים, נקרא לזה, לא נותן לנו לאמוד את עוצמות הקול של אנט, זה מעמיד את השאלה - האם אנט תוכל באמת לקחת את מקומה של טריה? מה דעתכם? (בכל מקרה ניווכח בתשובה באוקטובר בהופעה, אבל...)

blacknwhite

New member
לא.

ווישמאסט למשל- אין מצב. בעיניי לפחות. למרות שיכול להיות שהיא תפתיע (ואז אני כנראה אעריץ אותה לנצח) בכל מקרה, זה שהיא כנראה לא תצליח לשיר כמו טאריה (ולדעתי היא לא תצליח) לא אומר שהיא לא טובה- וזה לא אומר שלא יהיה אלבום טוב. אני חושבת שאנחנו נקבל אלבום מעולה
במילים אחרות- אני לא חושבת שהיא כמו טאריה. טאריה זמרת יותר טובה. ועדיין אני אופטימית
וכן, אנחנו נראה בהופעה:)

Super Alonit

New member
כבר יצא לנו לדבר על זה אבל לא היה דיון מסודר.

לפי מיטב הבנתי, אנחנו יכולים לשכוח משירים כמו ווישמאסטר בהופעה הקרובה. אנט התקבלה בזכות הביצוע שלה לאוור דרים כך שהוא בטח יבוצע בהופעה, ואני מניחה שעוד כמה שירים של נייט שיותר מתאימים לקול של אנט, אבל הם בהחלט מוגבלים כעת בהופעות בגלל שהיכולות הווקאליות של אנט לא מתאימות להרבה מהשירים הישנים של נייט. כנראה מה שיהיה בהופעה הקרובה זה אוור דרים (כמעט בטוח), עוד כמה שירים ישנים שאנט עומדת בהם ופוקוס על האלבום החדש. אני אישית מניחה שנימו יהיה ובקשר לעוד שירים, אין לי שום רעיון מה היא יכולה לבצע ולא יהיה מביש מדי.

dralan

New member
אני חושב שלא כדאי להיכנס לדעות לפני

שנשמע את מלוא היכולת של אנט באלבום P:

בקצרה-לא../images/Emo3.gif

חח סתם. עכשיו ברצינות-כמו שאמרת,השיר איווה לא יכול להוות מדד לאמוד את עוצמת הקול של אנט. לכן,התשובה שלי היא שיש שירים שהיא תוכל לבצע,ויש שירים שהיא לא תוכל לבצע.אני מניחה שאת אוור דרים היא מצליחה לבצע,כיוון שהיא התקבלה אחרי ששמעו את הביצוע שלה לשיר,וכנראה שהיא מבצעת אותו במידה מספקת(אלא אם כן לחברי הלהקה יש בעיות שמיעה/שמו אטמי אוזניים כששמעו את הביצוע).אבל מנגד,את ווישמאסטר אני כמעט בטוחה שהיא לא מסוגלת לבצע. מה שכן,אני בטוחה שעם הזמן היא תשתפר ותוכל לבצע יותר מהשירים הישנים.

Itay Simons

New member
דעתי

התשובה יותר מורכבת מ"כן/לא". לנייטוויש יש לא מעט חומר, האלבומים שלהם (לדעתי, לפחות) שונים זה מזה מאוד, אז אני חושב שאנט תוכל "לעמוד" בחלק נכבד מהחומר שלהם... גם לא לשכוח שהמון שירים מורכבים לא מ"סתם" אופרה, אלא הקלטה של טאריה מספר פעמים (קוראים לזה 'אובר-דאב', אם אינני טועה)...מה שאפשר לעשות עם כל סולנית באשר היא. ממה ששמעתי עד כה (להוציא את Eva שמבחינתי לא משקף דבר), יש לה עוצמה מעניינת בקול, ואני דווקא כן רואה אותה מבצעת את רוב החומר של נייטוויש ה"קודמים" מבלי לגרוע ממה שהיה קודם. Only time will tell...

Blade Of Fire

New member
מוקדם מידי לקבוע

לא שמענו את מלוא היכולת של אנט וכמה שניות משירים קצת יותר כבדים ששוחררו לא יכולות להגיד לנו כלום. צריך לחכות לאלבום ולשפוט אז.

ש נ י1

New member
כנראה שלא...

כנראה שלשירים החדשים היא כן תתאים, אבל אני מניחה שאת רוב השירים החדשים היא תשיר בצורה מאוד שונה או לא תבצע אותם בכלל. נראה לי שמבחינת היכולות שלה היא לא מסוגלת לשיר את כל השירים הישנים של נייטוויש.

אוקיי.

הקול של אנט פשוט לא מתאים לנייטוויש אלא מתאים ללהקת גות'! הוא חלש מידי ונבלע ברקע של הכלי נגינה(לפי מה ששמעתי בסמפלים), והיא פשוט לא תצליח לבצע שירים ישנים של נייטוויש. קשה לי מאוד לדמיין אותה שרה את ווישמאסטר, וואנדרלאסט, גוסט לאב סקור ועוד...(על סמך מה ששמעתי בEVA)הקול שלה לא מספיק חזק, והוא גם לא עמוק כמו של טאריה. מלבד זאת, עדיין קשה לשפוט בלי ששמענו אותה בשירים שלמים מהאלבום ואולי היא אפילו תפתיע לטובה! D: אבל כמו שאני חוזר ואומר, אני לא שונא אותה, היא חביבה, אבל טאריה הרבה הרבה יותר טוב ממנה.

Itay Simons

New member
אני חושב,

שכדאי לשים את טאריה בצד ולהפסיק עם ההשוואה, תסלחו לי, המטופשת הזו.

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif תכלס

זה שנבכה שטאריה עזבה לא יחזיר אותה אז זה סתם בזבוז של זמן ואנרגיה P:

בהחלט לא.

היא אמרה בעצמה בראיון שהיא לא יודעת לשיר אופרה. אז זה לא ישמע אותו הדבר או דומה. קשה לי לדמיין איך היא תשיר את השירים היותר מסובכים, אבל זה יכול להיות מעניין. כמו שאמרו פה, כמו טאריה זה לא יהיה. אבל נקווה שטוב זה כן יהיה :]

אלאנקה

New member
הא?../images/Emo122.gif

למה קיבלו אותה אם היא לא יודעת לעשות אופרה?... אני חושבת שמעניין זאת בהחלט מילה מתאימה למה שיקרה איתה:/

למעלה