אנטרפרייז

אנטרפרייז

עוד 4 פרקים ומחילה עונה שנייה!!! חבל שיש כה מעט פרקים ורק 2 עונות , אנטרפרייז באמת הסדרה הכי טובה מכל סדרות מסע בין כוכבים (חוץ מDS9 כמובן)

vulcan20MM

New member
תראי!

פשוט הגרפיקה מאנטרפרייז היא פשוט הרבה הרבה יותר גבוה מאשר הגרפיקה של אנטרפרייז:הדור הבא. ומה שאני חייב להסכים איתך זה שאכן אין כמו DS9,לא היה ולא יהיה.-תגידי את יודעת במקרה אם יהיו עוד פרקים של DS9?

TOMPARIS

New member
לא אך אולי יהיה סרט

הסידרה עצמה נגמרה ,מרבית הצוות מפוזר ברחבי הגלקסיה. אך יש שמועות לטסריטים למינהם על סרט של ח"ע9. אישית הייתי מעדיף סרט עם אדמירל ג´נווי קס,צאקוטי,טובוק ופריס והדוקטור.

sysiphus

New member
לא יהיה סרט של DS9

לא משנה כמה המעריצים אוהבים את הסדרה. אני אישית, לא מבין מה אתם מוצאים בה, אני מחויב לה רק בגלל שהיא נושאת את השם ואת המסורת של "מסע", אבל גדולה (Greatness) לא הייתה שם. לצערכם, מרבית הקהל האמריקאי (אלה שקובעים בשביל שאר העולם מה נראה בטלוויזיה...) רואה את זה יותר מהכיוון שלי, אלא הרבה יותר גרוע... TNG הייתה לא רק סדרת "מסע" טובה ולא רק סדרת "מד"ב" טובה, היא הייתה סדרה טובה. זה היתרגם לרייטינג טוב. בעוד DS9, Voyager ו-ENTERPRISE צריכות להיאבק על להיות ב-TOP 20 של סדרות המד"ב, TNG הייתה ב-TOP 10 של הסדרות הפופולאריות האמריקאיות, אתם יודעים, איפה ש"הבית הלבן", ER, סיינפלד (זצ"ל) וכד´... קחו את הסופרבול כדוגמא, או יותר נכון, את עלות הפרסום בסופרבול - מדד טוב לרווחיות של כל אירוע טלוויזיוני. עלות תשדיר פרסום של חצי דקה הוא... 2 מיליון דולר. העלות הרגילה בימינו, 200-300 אלף דולר, אולי קצת יותר, כמובן תלוי בתכנית, בערוץ ובשעת היום. פרק הסיום של סיינפלד, ב-1998 (אם אני לא טועה) גרף חצי מיליון דולר לחצי דקת פרסומת. פרק הסיום של TNG, ב-1994, גרף 700 אלף דולר לחצי דקת פרסום. תעשו את החשבון - לא רק יותר מפרק הסיום של סיינפלד, הרבה יותר, בהתחשב בזה שערך הדולר השתנה בחמש השנים שבין לבין. כך או כך, TNG הייתה מאוד מוצלחת והצלחה בסרטים הייתה דבר ברור מאליו. לאולפנים גם היה את הניסיון של שישה סרטי "TREK" מקוריים מאחוריו. סרט "TREK" זה משהו מאוד צפוי, בגלל זה הוא השקעה טובה. ההכנסות יחסית צפויות מראש. עדיין יכולה להיות ההפתעה של להיט או כשלון, אבל גם עם כישלון, יש הכנסות מינימאליות די גבוהות שאפשר לסמוך עליהן - מאיתנו - ו"אנחנו" די הרבה בארה"ב ובשאר העולם... אבל DS9 פשוט לא. הסדרה לא הצליחה, הקהל הרחב בארה"ב (ווודאי שבעולם) לא מכיר את העלילה הסבוכה ולא מכיר, אוהב או מזדהה עם הדמויות. ולמה התגובה הארוכה, כי קצת נשבר לי מכל הפתילים הארוכים וחסרי התועלת שדנים באיזה מגניב יהיה הסרט הבא שבטח יעשו על DS9 או Voyager. לא יקרה. ורק כדי לא לדכא אתכם לחלוטין - אני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות סרט טלוויזיה למשל. אבל היות והם אף פעם לא עשו דבר כזה, זה לא נראה כ"כ הגיוני. אבל בעוד העתיד של TREK לוט בערפל, הכל יכול להיות... (חוץ מסרט של DS9!!!)

Bajoran Preist

New member
הממ...

טוב, ידעתי את כל זה, אבל חייב להטיח לי את זה ככה בפנים ?
oh, well, the world isn´t perfect נתראה בשידורים החוזרים, איי גס ואם נמסיס לא יהיה טוב(+יהיו בו איזכורים) אני אשבור משהו. ואם ישתכו מזה שוורף אמור להיות שגריר אני, אני... ! -שותה לגימה נס מעודן- אתאכזב קצת.

n i v1

New member
בתור איש דת

באג´ורי אתה (שותה לגימת נס מעודן): בעל הומור. או במילים אחרות- ממש צחקתי ממה שאמרת

Esmena

New member
וטוב שכך

כלומר, בעניין DS9. אני שמחה שהיא לא הייתה הצלחה באמריקה . ממש לא מתחשק לי לשמוע בדיחות על (מוח ריק-מתאמצת- לוגמת נס מעודן) הגשר של המשתנים ( אוקיי,צולע) באיזה סרט כבלים נידח ופתאטי.אני מחובבי" אתה לא רוצה שכל העולם ישכב עם החברה שלך". אני לא ארחיק לכת לומר שאם היא הייתה בטופ טן זה היה עלבון כלפיה, הרי זה לא שTNG או סידרה אחרת שם הן גרועות, הן פשוט עשויות היטב וברובן מכוונות למכנה משותף נמוך יותר. אני רק יכולה להגיד שזה לא מעניין אותי .ובלי להישמע כמו איזו פעילת אנטי גלובליזציה מלוקקת, הכסף עוד הרבה פחות מזה. באשר לסרט, מבחינה שכתלנית אני שמחה בסופו של דבר שלא יהיה אחד ,שהרי איך שלא מסתכלים על זה, הוא יראה מצוץ מאוד מבחינה עלילתית. שוב, אני אשמח מאוד לסרט משולב ( ושוב, סבן היא שליחת הנביאים. קחו את המילה שלי), ד"א, ברוך הבא איש חכם. הודעותיך הארוכות הן ברכה.

JaDa

New member
../images/Emo24.gifלדעתי...

אני חושבת שוויאג'ר באותה רמה של DS9, ואולי אפילו יותר טובה!!!

למעלה