אנטרפרייז

אנטרפרייז

טוב, אני מניח שזה עלה לכולנו בראש מתישהו, אבל אני לא זוכר שאי פעם התעמקנו בשאלות האלו כאן. איך זה הגיוני שהאנטרפרייז בפיקודו של ארצ´ר קיימת בכלל? הרי היא מעולם לא הוזכרה באף סדרת המשך (למשל, את זפרם קוקרן הזכירו פעמים רבות)? מישהו ניסה לתת לי פעם איזה הסבר צולע של מלחמת הזמן וזה שעובדת קיומה של האנטרפרייז יעלם בסוף הסדרה. לא הגיוני - שכן חבר-הצוות דניאלס יודע על האנטרפרייז ומעלליה. בנוסף, ידוע הרי שקירק פיקד על האנטרפרייז *הראשונה*, וכך הובהר בכל הסדרות שהוקרנו בהמשך. איך לפתע המציאו אנטרפרייז שקדמה לה?

B a n j o

New member
תיקון קל

קירק לא היה הראשון שפיקד על האנטרפרייז, הוא היה השלישי. לפניו היה כריסטופר פייק (ההוא מהפיילוט), ולפניו היה קפטן רוברט אפריל (זה השם נכון?). וחוץ מזה, למה להתעסק בזוטות ? תהנה וגמרנו אחרת סתם יתחיל לך כאב ראש

צודק

צודק בתיקון, וצודק במשפט האחרון שלך - אני לא רואה סיבה מיוחדת להתעסק בזה. אפילו לא אני חשבתי על השאלות, חבר שלי העלה אותן בפני וגרם לי קצת לחשוב. וככל שחשבתי, הגעתי למסקנה יותר ברורה - אולי אפשר לוותר על פה ושם חורים בעלילה, אבל קצת קשה לוותר להם על שהם ממציאים חלק שלם בהסטוריה! אני באמת מקווה שיתנו לזה הסבר משכנע (נו טב, כמעט משכנע) מתישהו בהמשך.

אודו

New member
אולי

קירק היה המפקד של USS 1701a. המספר של האיינטרפרייז של ארצר NX01. יכול להיות שבמה ומשהו שנים מזמנו של ארצר הממשלה הכניסה סוגים חדשים של ספינות ושינתה את המספר הסידורי. אז נכון שקירק פיקד שלישי אל אינטרפרייז אבל זאת בכלל לא אותה אינטרפרייז.

itstzar

New member
להזכיר לכם משהו

קירק היה באנטרפרייז של הפדרציה ארצ´ר לא היה בפדרציה, כי היא פשוט לא הייתה קיימת mostery solved!!!

itstzar

New member
משה איזה תאוריה? זו פשוט עובדה ../images/Emo70.gif

מה יותר פשוט? יש בסטאר טרק מספיק חורים בעלילה, למה להמציא חדשים :) לא ככה?

rdaffi

New member
אקסקטלי...

ארצ´ר הוא קצין בצי הכוכבים של של Earth Allaince. הך, הנוסטלגיה... (וד"א- לאור היובש בסדרות מד"ב, תוחזר בבילון5 לאלתר!)

ROZELESS

New member
לא USS170a אלה ...

NCC 1701 שזה מהסדרה המקורית ... עם האות a זה מהסרט הרביעי "המסע הביתה" ( אני חושב .. אבל בכל אופן את האות היא קבלה רק בסרטים .. נכון ?!? ) מה שאני בטוח זוכר זה שאת האות B ראינו עליה רק בסרט השישי ... ( לא היה חבל על הבקבוק שמפניה ששברו עליה בפתיח של הסרט ?? זה היה בציר 2243 או 2234 אם אני לא טועה ... )

n i v1

New member
מזתומרת מזתומרת?

חבר הצוות דניאלס- זה חבר הצוות דניאלס מה ? זה לא ברור? הוא משתתף באנטרפרייז. הוא ה"קיו" של אנטרפרייז (אם יורשה לי להציע) הוא דמות שתחזור על עצמה ותעצב את הסדרה בדיוק כמו קיו

Locutus

New member
חבר הצוות דניאלס

הוא הבחור מהעתיד שמעביר את ארצ´ווי בזמן וכו´. התחזה לחבר צוות בספינה.

למעלה