אנטרפרייז 3x22 (ספוילר)

Chakotay

New member
אנטרפרייז 3x22 (ספוילר)

אני דווקא אהבתי את הפרק, כולו היה אקשן כמובן והפרק הזכיר לי מאוד פרקי בבילון 5. רק חבל באמת שהכל היה אקשן....

TOMPARIS

New member
משהו בפרק לא מזכיר לכם../images/Emo58.gif...?

את הסרט טרון (הזה עם השחקן שמשחק את שרידון בבילון 5). התירגום של האקווטים נשמע בדיוק כמו הקולות של הדמויות בסרט טרון.

n i v1

New member
23 לא היה פרק מעולה

הוא לא היה ממש מהטובים , אבל למזלו הוא פרק טרום קרב גדול וטרום פרק סיום עונה, היה לו מזל. המשחק לא היה מדהים הדרמה לא היתה טובה המתח... לא היה כזה מתח. מה שכן אהבתי זה שט'פאל התקרבה לטריפ ואמרה את האמת בפעם הראשונה. אהבתי את זה שריד והייז נהיו חברים לבסוף אהבתי את הפרידה שלהם אהבתי שריד היה שם כשהייז מת אהבתי שיוני אמר לט'פאל לשמור על טריפ ואהבתי את איך שהדלת נסגרה מאחוריו כשהוא הלך לספינה הזינדית

טים ג

New member
מי :

יתערב איתי על 100 קרדיטס, שאנשי ENT ישמידו גם הספירות וגם ת'נשק

L P R U L E S

New member
אתה צודק

אבל ברוב הפעמים כשאתה רואה סרט בדרך כלל אתה יודע את הסוף. הסוף ידוע אבל הדרך להשגת המטרה מעניינת.

TOMPARIS

New member
את 2x24(פרק הסיום) אתרגם אותו

לגבי 2x23 , אני לא יכול כרגע לבצע את התרגום כי יש לי עוד יומיים מבחן במדעי המחשב. במידה והקנדים יפעלו גם הפעם כראוי אני אוכל לתרגם לעשות כתוביות לגירסה באיכות הגבוהה בזמן אמת.

EBow

New member
בהתחלה, כשעתיד אנטרפרייז היה ממש

ממש לא ברור, UPN (הרשת שמשדרת את הסדרה כמובן) רצו לחסוך בתקציב ולכן החליטו על קיצוץ של הפורמט הרגיל של 26 פרקים לעונה לפורמט של 24 פרקים לעונה. זו הייתה איזו פשרה בין להמשיך את הסדרה כרגיל ובין לבטל אותה לחלוטין. כשהמצב החל להיות גרוע מבחינת הרייטינג, הם שכחו מהקטע הזה והחליטו לתמוך בביטול רבתי של הסדרה. ואז באו כל המעריצים והמכתבים והגלויות - והשאר הסטוריה, כמו שאומרים. יכול להיות שאם הרייטינג של אנטרפרייז בעונה הרביעית ואינשאללה, גם מעבר לכך, עוד יעלה ויפרח, הם יחזרו לפורמט של 26 פרקים.

[TNT]

New member
טיפה באיחור אבל ראיתי את הפרק

ולדעתי היה פרק טוב!!! אני חייב לצין שאני אוהב את איך שעשו את האקווטים. הקטעים עם טריפ וטפול היו טובים. בכלל היה פרקר מצוין!!!

itstzar

New member
פרקר בהחלט היה מצויין, רק חבל שזה

לא עזר למכבי
אהף לא מדברים על כדורסל? :-O

למעלה