אנטרפרייז 3x22 (ספוילר)

Chakotay

New member
אנטרפרייז 3x22 (ספוילר)

פרק לא רע, אני מקווה שההמשך יהיה יותר בכיוון של בניית הפדרציה, וכך זה נראה האמת, נראה לי שאחרי שיסיימו עם כל העניין של הנשק יעברו לעניין היותר מעניין - הפדרציה.

Broken Bow

New member
פרק מעולה../images/Emo45.gif

פרק מעולה לדעתי. "אנטרפרייז" מתחילה להיות לאט לאט להיות סדרת STAR TREK אמיתית. הפרק הזה נתן לי הרגשה כאילו אני רואה פרק של TNG או של DS9. בואו נקווה שזה ימשיך ככה.

Chakotay

New member
לדעתי אחת הבעיות עם אנטרפרייז

זאת שיטת הצילום, אני לא מבין בשיטות צילום אבל הצילום באנטרפרייז הוא לא אותו שיטת צילום כמו ב TNG ושאר סדרות הטרק, הוא יותר כמו צילום של סדרת אקשן.

Bufreak

New member
~משתעל~

היי, למה אני עדיין פה? שמישהו יצעק עליי. דוד.

Chakotay

New member
אתה עדיין פה?!?!?!?!?!?!? ../images/Emo46.gif

D a v i d o f f

New member
הבעיה היא איתכם.

מ"הדור הבא" ועד ל"אנטרפרייז" עברו.... 10 שנים? דברים משתנים, קהל היעד משתנה, והיוצרים מתבגרים\מוחלפים. כל שאתם עושים זה שוללים לחלוטין את מה ששינו. תחשבו על זה בתור היתפתחות. הם עוד לא מושלמים. הם עוד לא עשו שילוב מושלם בין האקשן לעלילתיות, אבל הם בכיוון. הם צריכים להישאר עם זויות הצילום של עכשיו (האקשן) אבל להוסיף יותר מהעלילתיות והפוליטיקה של הסדרו היותר ותיקות. אם הסדרה תידמה לסדרות הישנות - היא באמת לא תישרוד. הקהל יעד הישתנה, וכך גם רצונם של אלו שלא שרופי ST. אז כל שאני אומר זה שצריכים למצוא איזון בין העבר להווה, עם דגש להווה

AKIRA 1

New member
נכון,אנטרפרייז הסדרה המקורית ביותר!

סוף סוף מישהו מנסח זאת כמו שצריך אנטרפרייז היא לא STARTREK שהתרגלנו אליו מכאן שמה ( ששונה בגלל UPN ) ראשית הסדרה מתרחשת 200 שנה לפני הסדרות המוכרות לנו דבר שמסביר גם את המוסר השונה משאר הסדרות לפני ה PRIME DIRECTIVE כשעשו את הסדרה רצו לשנות, ללכת בכיוון מקורי יותר מאשר שאר הסדרות. הם קלעו בול, להראות את עולם מב"כ בתחילת דרכו-איך הכל התחיל. מלבד העובדה שהעונה הנוכחית מעולה וכל פרק מתעלה על קודמו. יש לצפות שבעונה הבאה נראה יותר כיוון של בניית הפדרצייה כיוון שרק אנטרפרייז יכולה לעסוק בו לעומק (קנה מידה היסטורי בעולם מב"כ) בניגוד לעלילת העונה השלישית שאותה כל שאר הסדרות יכלו לבצע העונות הבאות שייכות רק לאנטרפרייז !!! ובקשר לזוויות הצילום - השיפור מעולה - צילום מדוייק ולמטרה, בניגוד לשאר הסדרות שהיה סגנון עייף יותר.

Chakotay

New member
אני בכלל לא אוהב את זווית הצילום!

אני רוצה לראות את אותו צילום שב TNG !!!!

למעלה