אנטי-פמיניזם

mylovelove

New member
האחריות על אלו הלוקחות גלולות

הלא פמיניסטיות שרות הלל לגלולה ולשיחרור שהיא נתנה לנשים. אז מה את מנערת חוצנך מאחריות? אולי בכל זאת ביצ´יות פמיניסטיות צודקות כשהן אומרות שנשים טיפשות וצריך להדריך אותן כמו שמלמדים ילדים קטנים. בשורה התחתונה, לנשים האחריות לגבי הוולד. לגבר אין אפילו זכות אחת לרפואה בילד הגודל ברחמה של נערה. לא לטוב ולא לרע. אבל כשהוולד נולד הוא מחוייב במזונותיו גם אם הוא לא יראה אותו במשך כל ימי חייו... עבד לזונותיו!!!

עילית33

New member
כלומר...

גבר זה מין צינור זרע ארוך בלי שכל בקודקוד- הוא רק מזיין- לו מותר לדחוף זין לכל מקום בלי שום אחריות על מה שיוצא מזה. גבר זה מין כלום כזה- טמבל שהולך בעקבות היצר שלו ולא חושב מה יקרה 9 חודשים אחרי שהוא גומר. אחלה עולם יצרת לך!!!! תראה - קראתי את כל הודעותיך- אני לא יודעת מאיזה עולם אתה מגיע- חוץ מזה שהוא מלא בקללות ואלימות מילולית כל מה שאני יכולה לומר לך הוא שבעולם שלי גבר ואישה מדברים- דנים על נושא המין. לפני שעושים מין רצוי להחליט מי אחראי למה. גם עם המין זמין - אם הגבר מספיק אדיוט בשביל לא להשתמש בקונדום ובכךלהסתכן בהעברת וקבלת מחלות והריון- זו בעייתו! אישה אחריאת במאה אחוז על הקורה בגופה ולכן - היא אחראית להגן על עצמה- אבל אני לא מנערת את הגבר מאחריות לזרע שלו- מצטערת! אם הוא חרד לעתידו - שיגן על עצמו. שימוש בהיגיון פשוט.

ציפי ג

New member
אני לא אדבר על העולם שלי

אבל למיטב זכרוני, דודו טופז לא היה מעולם בעל נטיות אבהיות כלשהן, ואם הוא לא רצה שיהיו לו ילדים, הוא היה יכול לדאוג לכך , ישנו עיקור לגברים. לא תשכנע אותי בעולם, שגבר ששוכב עם אשה במודע, לא אחראי לתוצאות המשגל. כנ"ל לגבי אשה. (לדוגמא - יכול הגבר להגיד לאשה שהקונדום מהאריזה , ולהשתמש בקונדום מהבית מנוקב היטב). מי ששוכבת עם גבר, צריכה לקחת את התוצאות הכוללות בין היתר - ילד.

mylovelove

New member
אף אחד לא דוחף ללא הרשאה

ותחליפי דמויות בבקשה, אישה זה "חור" שאליו גבר נכנס "חור" בלי אחריות? מה? היא לא חושבת על מה יהיה אחרי 9 חודשים? מה? היא לא ידעה שביום הזה בו היא "פתחה" את הרגליים מתרחש הביוץ שלה? למה "לפתוח" רגליים ביום היחיד בו הביוץ מתרחש? מי יודע מתי אישה מבייצת? הגבר? איך? הוא מודד לה את החום לפני שהוא מזיין אותה? עורך טבלת טמפרטורות? האחריות המלאה והיחידה היא של האישה, הן על גופה וכן על פנים גופה ועל שחלותיה המבייצות. אחריות זה לא צחוק!

עילית33

New member
תגיש אתה בכלל מקשיב או מה?

אם תיקח דקה לקרוא- אולי תראה שאף אחת פה לא טענה שאישה אין זהאחריותה- אלא שזו אחריות שלשניהם!!! הלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mylovelove

New member
הלו מה?

למה זה אחריות של שניהם? פרטי, נמקי ותביאי הוכחות ברורות. עובדות: גבר מחוייב לשלם מזונות אוטומטית. רק אישה מחליטה מה היא תעשה עם הריונה! (הפלה או לידה) רק אישה יודעת מתי יום הביוץ שלה! גלולות למניעת הריון לוקחות נשים בלבד!
ומעבר לזה שלא תקפצי לי על המילה "קנדום", רק שתדעי: במערכת יחסים מתמשכת בין גבר לאישה לא משתמשים בקנדום. קנדום נועד לסקס אקראי!

wasaby

New member
ברור מאוד

אם הגבר לא היה שוכב איתה, היא לא היתה נכנסת להריון. נכון הוא לא יכול לעצור את ההריון באמצעו אבל הוא בהחלט יכול למנוע אותו, על ידי המנעות ממין, על ידי שימוש בקונדום, או על ידי ניתוח לחיתוך צינורית הזרע. ומי קבע שקונדום זה לסקס אקראי? רק בגלל שלך טיפה לא נוח? קונדום נועד לשתי מטרות, למניעת מחלות מדבקות ולמניעת הריון. ודרך אגב לשאלתך, חלק גדול מהנשים לא מרגישות את הביוץ שלהן, רובן גם לא טורחות לספור ימים מהמחזור האחרון ולחשב את מועד הביוץ פשוט מכיוון שכיום יש שיטות בטוחות יותר כמו קונדום וגלולה. אבל אם אתה מתעקש להשתמש בשיטת הימים "הבטוחים" ואתה מדבר על קשר ארוך טווח תספור בעצמך ימים מהמחזור האחרון של בת הזוג שלך, אתה אמור לדעת לספור בדיוק כמוה.

עילית33

New member
מיסטר LOVE

אני לא חושבת שאני באמת צריכה להסביר לך שלכל אדם מבוגר ובר חשיבה יש אחריות על מעשיו. יש לך אחריות כשאתה נוהג בכביש, יש לך אחריות לשלם מיסים ויש לך אחריות על קיום יחסי המין שלך. ואותו דבר כלפי נשים. זו שאלה של בגרות ואחריות בוגרת שאדם אמור לקחת על כל מעשיו במהלך החיים. מבחינתי קונדום נועד להגן על האדם ממחלות והריון כך שהוא לא רק למין אקראי- מצטערת. ואם כבר אתה מדבר על קשר ארוך טווח- הרי שאם 2 בני הזוג לא בוגרים דיים כדי לשבת ולשוחח ברצינות על נושא פיקוח הילודה שלהם- הרי שזו בעיה של שניהם. אני לא יודעת מהיכן אתה מקבל את הרעיון שכל הנשים רק מחכות להפיל ברשתן האיומה את בני זוגן- וברוב הגדול של המיקרם ההחלטה להביא ילד היא משותפת.וכבר אמרתי לך קודם שאם זה אכן קורה ואישה "מסדרת" את בן זוגה כפי שאתה מתאר -גם לדעתי אין לאישה זכות להכריח את הגבר להיות אבא אם אינו חפץ בכך. מצד שני - אם יש שכל בראשו- הוא ידאג להשתמש בקונדום!!! אנחנו מסכימים על זה- אז על מה עוד הויכוח?

nirdagan

New member
יש פתגם עתיק יומין בעולם הפשע

בארצות הברית: Don´t throw the dice if you can´t pay the price פירוש רש"י: אם אינך יכול לקחת אחריות על ההיריון, שים עליו טוב טוב את הכובעון! יש מבין?

wasaby

New member
לא שיש הרבה טעם לענות לך

כי אתה רוצה רק לצרוח לא להקשיב. אבל אישה שיולדת ילד בהחלט משלמת על כך מחיר. היא צריכה לקנות לילד בגדים מזון, חיתולים, צעצועים, ספרים וכל דבר אחר שילדים צריכים. היא צריכה להתעורר בלילה אם הילד רעב פתאום או רטוב או היה לו חלום רע, היא צריכה להיות איתו ולהשגיח עליו במשך היום או לשלם למישהו אחר שיעשה זאת חלק מהשעות, היא צריכה לפעמים לוותר על עבודות מכניסות יותר מכיוון שהיא חייבת לעזוב את העבודה מוקדם כדי לקחת את הילד מהגן. כל זה ועוד. המזונות מכסים רק כחצי מעלות המוצרים שהילד צורך. מכיוון שהילד נוצר משני אנשים הגיוני שאבא שלו ישלם את החצי שלו.

אני לא חושבת שחבל"ז, לא משום

שיש סיכוי שהכותב (הבלתי נסבל) ישתכנע, אלא משום שהוא מחלחל בהודעותיו למקומות שבהם גם נשים רבות, ובודאי לא מעט גברים, מרגישים שמשהו לא ברור, או לא הוגן, או דורש דיון. הנקודות האלה הן: 1. אחריות משותפת על הריון, או אחריות האשה בלבד, בהתחשב במצב (המעצבן) של אמצעי המניעה היום. 2. "גניבת זרע" - מבחינה מוסרית, והאינטרסים שהחוק שומר בהקשר שלה (כמו שהוא מתאר - האשה מקבלת כסף על אקט לא מוסרי, מן הראוי שיהיה ברור שמי שמקבל את הכסף איננה האשה, ושאכן - כל אקט של רמיה איננו מוסרי ומוגדר ככזה גם ע"פ חוק) 3. חובות הוריות - האם הן כלכליות בלבד או נוספות? 4. "פיתוי" מול "אונס" - קוים של דימיון ושוני, במיוחד כאשר ה"תוקפת" היא אשה. כאן יש נקודה חשובה במיוחד - המקרים של תקיפה על ידי אשה מוצנעים בתקשורת, ונעלמים אל האין, מסיבות שונות (ומומלץ לקרוא בנושא באתר מקום) - מה שמצד אחד פוגע בנתקפים הגברים, או בנשים שהותקפו על ידי נשים, ומצד שני תורם לבלבול בין פיתוי ובין אונס, שאין ביניהם דימיון, גם לא כשהצד המפתה או התוקף הוא גבר. בעיני, כל אחד מהנושאים הללו ראוי לדיון, והעובדה שהם עולים מתוך הודעות מתלהמות ומרגיזות, איננה מפחיתה מהסיכוי שקריאת תגובות ענייניות תוביל למחשבה עליהם אצל הקוראות (והקוראים). מה שכן - הבליל מוריד מהסיכוי שהתגובות יקראו (ואני השקעתי! אוף עליכם!). על זה אני עוד צריכה לחשוב

המציפן הפרובוקטור הנ"ל, מוציא

הודעות גסות ובוטות. היות והוא הולך ונמחק+נחסם בהתמדה, אפשר בהחלט לקחת את החומרים שהחבויים היטב בין הגסויות שלו ולעשות איתם דיון. עם זאת, להתייחס ישירות להודעותיו, לענות לו ולהתדיין עימו, רק מוסיף לו אויר בנפיחות. ולכך התייחסתי.

2love4love

New member
ככל שיענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ

גסויות חסויות חסימות חוסססממו.

הי סיסטה, נעים לפוגשך שוב, נראה לי

שאת וקליופה מדברות על תקופות שונות בהיסטורית האנושות. העוצמה הנקבית, שאיפשרה הבאת צאצאים, אכן נתפסה כמעשה אלוהי ויכולת אדירה. במשך הדורות הדברים השתנו ויש סיבות, לו דווקא מתוך ויתור אלא מתוך השתלשלות עניינים היסטורית, שלא היתה תלויה לא בנשים ולא בגברים. היות והמגזין קרוב ללידתו החודשית, אשאיר את הנושא לפרסום שם.

sista

New member
למעשה אני מדברת על היום.

היי אורין, מאוד התגעגעתי לפורום. אני משתמשת בדוגמה מתרבות היסטורית אבל העוצמה המרוסנת קיימת גם היום. גם היום נשים מקריבות את העוצמה שלהן למען ביטחון. העוצמה הנשית לא מתבטאת רק בהבאת צאצאים אלא בעוצמה שהיא לדעתי רוחנית יותר, שהוקרבה למען ביטחון פיזי. כך החל תהליך הביות של הנשים, וכך הוא יכול להיפסק. על ידי ביטחון עצמי והכרה בכוח שלנו. זה לא כוח של יציאה למלחמות, וזה לא כוח שמוגבל על ידי לידת צאצאים.

ההקרבה הנשית

היא הקרבת הנשים, אני בכלל לא משוכנעת שניתן לייחס לה רצון - שגוי או לא. בעולם שהיה בנוי על עוצמה פיזית כשהחיוניות הכלכלית היתה גם היא בנויה על כח פיזי - נשים היו החלשות יותר ולכן "הוקרבו" במידה רבה ללטובת סדר חברתי אבולוציוני עקום ושמנציח את עצמו עד עצם היום הזה.

אמיר.

New member
סיסטה - על פי התאור של הגבר ..

הממוצע אצלך נראה כי מגוון הגברים שהכרת היה מצומצם משהו. האם אין בעולמנו הקרוב גברים שאינם רואים באישה מישהי בצילם ואפילו לא מתענינים בכדורגל ??? תמהני מנין הסטיגמה הזאת ..

אנטגוניזם לפמיניזם../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

תודה לכולכן על שיתוף הפעולה. היפתיה, הדפסתי את כל ההסבר שלך על פמיניזם פוטס-סטרקטורלי. בינתיים הסמסטר נגמר עוד יומיים באמריקה ואני ביום שישי על המטוס לארץ הקודש לביקור מולדת של שבועיים. לכשאחזור אשמח מאוד לקחת חלק בפורום המצויין הזה ולשתף אתכן במה שקורה כאן בבוסטון. צ´או, סיון.

למעלה