אנטי פילת
שלום לכולם, אני בשלבי מיון סופיים בכמה חברות כרגע במקביל. באחת מהם הודיעו לי שרוצים שאני יתחיל לעבוד, אבל נשאר עוד פרט קטן של פילת - מבחן של כמה שעות טובות ... אני באופן עקרוני נגד מבחנים כאלה, ואמרתי כבר בשיחת טלפון שהודיעו לי : "התקבלת, אבל צריך רק לעשות פילת וזהו" , שאני לא מתלהב מזה . כמו שאמרתי, אני די מתנגד לצורת מיון הזו (ואני שוקל לסרב בכלל אם להמשיך בתהליך עם החברה הזאת..), מכמה סיבות כמו : - לא למדתי תואר של 5 שנים טכניון בשביל לעבור עוד מבחן שיגיד למעסיקים שלי שאני שרוט - את זה אני יכול להגיד להם בעצמי
- אני לא מתמודד על משרה של מנכ"ל חברה... סה"כ משרת מתכנת בצוות רגיל - לא מתאים לי צורת מיון כזו שבה אני צריך להיות במצב של תחרות ו"ראש בראש" עם המועמדים הנוספים שמתמודדים איתי על המשרה - יש לי הצעות מעוד מקומות שלא כוללים את המבחנים האלה אני בכל מקרה לא מתכוון ללכת בקרוב מסיבה מאוד פשוטה שבחיים שלי לא עשיתי מבחן של 5 שעות, ואם אני ילך אז זה יהיה רק אחרי הכנה עצמית שאני יעשה של איזה שבוע שבועיים, ובחברה שרוצים אותי יכולים מבחינתי לחכות או שנגיד להם שלום יפה... מה גם שהבנתי מפה, שאם לא הולך לי טוב במבחנים, אז אני מחוק לשנתיים !!?? חפרתי פה קצת בפורום והבנתי שיש ספר של מכון נועם. אפשר לקנות אותו בקרביץ או משהו כזה ? עד כמה הוא באמת עוזר ? אני בכל אופן ישמח לקבל תגובות כנות מכם 
שלום לכולם, אני בשלבי מיון סופיים בכמה חברות כרגע במקביל. באחת מהם הודיעו לי שרוצים שאני יתחיל לעבוד, אבל נשאר עוד פרט קטן של פילת - מבחן של כמה שעות טובות ... אני באופן עקרוני נגד מבחנים כאלה, ואמרתי כבר בשיחת טלפון שהודיעו לי : "התקבלת, אבל צריך רק לעשות פילת וזהו" , שאני לא מתלהב מזה . כמו שאמרתי, אני די מתנגד לצורת מיון הזו (ואני שוקל לסרב בכלל אם להמשיך בתהליך עם החברה הזאת..), מכמה סיבות כמו : - לא למדתי תואר של 5 שנים טכניון בשביל לעבור עוד מבחן שיגיד למעסיקים שלי שאני שרוט - את זה אני יכול להגיד להם בעצמי