אנטי זאכן

אנטי זאכן

צעקות האנטי זאכן אשר מתחת לחלוני סוחבים את מחשבתי למקום אחר למקום מן הצד האחר לראמאללה או לשכם והנה אני צועד בפאתי הרחוב חבוש כיפה וצועק בטוחות בעברית צחה כמובן אנטי זאכן אנטי זאכן והנה חבורות חבורות יוצאים לעברי בידהם רגלי מיתות תריסי חלונות ומשקופי דלתות מסמנים לי לבוא במין מבט כזה תגידו חברים מה אתם חושבים שיקרה? אני בכל אופן אתעורר לי מהסיוט הזה והנה תחת חלוני קפיה לבנה ארוכה ואדמונית צורחת בטוחות לפרנסתה ואין איש מעמי שמערער את ביטחונה רק שומע ואומר אמן נו כמו שאמרתי יש אבנים עם לב אדם ועמים עם לב של אבן מישהו יודע מה נוגד פה את התקנון? חוץ מהשנאה של השמאלני הזה לאנשים שחושבים אחרת

אולי העובדות השקריות../images/Emo35.gif

1) אנטי זאכן זה לא הביטוי הנכון, אלא אלטע זאכן 2) זה לא בעברית צחה. זה לא בעברית בכלל. זה באידיש

אלוהים אדירים

לאן הגענו ערבי יכול גם יכול לדבר בגנות רחמנתנו ויהודי כבר לא יכול לדבר בגנות המחבלים שמפצוצים אנשים תמימים מעמו הגיעו מים עד גועל נפש מוטקה עד גועל נפש

motyka

New member
יכול, אבל לא כאן

לא בגלל שהנושא לא חשוב או לא צודק אלא בגלל: נקודה אחת אותה אנו מוציאים מטווח הדיונים היא יחסי מדינת ישראל והפלשתינאים, היות וזהו נושא טעון, השייך יותר ליחסי החוץ והבטחון של המדינה מאשר לנושאי דו-קיום.

ערב רב

New member
למה? כי יש מגבלה כללית על מנהלים

שהם חייבים לנמק את חסימתם ולהיות כפופים לערעור להנהלה.

motyka

New member
יש הבדל בדרך ההצגה

הנושא בהודעתה הוא צביונה של מדינת ישראל.

למעלה