אנטי וכולם יש המלצות לטניס להיום?

nagarel

New member
אנטי וכולם יש המלצות לטניס להיום?

היום מתחיל טורניר ליון... אם תוכלו להביא קצת מידע.. והמלצות.. אודה לכם מאוד... תודה..

לגבי בלייק- צריך עוד לראות מה קורה

בשאר המשחקים, אומרים שהמשטח ייתן יתרון למגישים טובים שאוהבים גם לרוץ לרשת... לא מומלץ לגעת לפני שתהיה הוכחה להשפעת התנאים על השחקנים וסגנון משחקם.

dedi22

New member
בוקר טוב שי. תציץ שניה בשרשור העליו

ן.. שאלתי אותך שאלה שם, תראה אם יש לך דעה.

nagarel

New member
מה אתה אומר גם על טורניר רוסיה?

אנטי יש משחקים בצהריים.. מה אתה אומר עליהם?

מעדיף ללמוד מהם, אותו משטח כמו

בליון, וגם Indoors... אם כבר, לחפש הפתעות, והיריבים של מלצר וסולנייר הם רוסים. קונץ מסוגל בהחלט לנצח... בכל מקרה, אני נכון לעכשיו לא נוגע בזה. מעדיף את טורניר ליון ועוד יותר את טורניר באזל שנפתח מחר.

אין לי יותר מדי מה להגיד היום:

בעקרון אתמול שמתי עין על בלייק (1.45 כרגע) מול אנצ'יץ'. אנצ'יץ' בכושר איום ונורא, בלייק משחק נפלא מתחילת הקיץ והוא רק זכה בטורניר שטוקהולם בצורה מרשימה... הבעייה היא שהמשטח הזה טוב לשחקנים כמו אנצ'יץ', שחקנים שחיים בעיקר על הסרב שלהם. בכל מקרה, לבלייק יש עוצמות בלתי רגילות ואני חושב שהוא ינצח, אבל זה כבר לא מפתה אותי כ"כ... קלמנט מתכבד לפתוח את הסיבוב הראשון מול הקהל הביתי והחם בליון. קלמנט יותר טוב מגאודיו על המשטח הזה ועם התמיכה בבית הוא פייבוריט מבחינתי. אבל, הוא בסה"כ מקבל 1.8, זה לא כזה יחס מדהים להמר עליו. גאודיו מתמחה בחימר וזה משטח מהיר. לגאודיו 5 הפסדים רצופים (ומבישים), אבל לפני כן היו לו 17 נצחונות ב-18 משחקים. רק מה? גם קלמנט לא משחק משהו. בכל מקרה, המאזן שלו בטורנירים בצרפת הוא לא רע, ולכן אני חושב שאני אשים עליו משהו. משחק שלישי ואחרון להיום הוא המשחק בין דג'וקוביץ', כשרון סרבי שיצליח ברמות הגבוהות ביותר בקרוב מאוד לדעתי, מול מלו, ברזילאי אנמי בכושר זוועתי במיוחד.. לא שמעתי הרבה על הסרבי בחודשים האחרונים, וגם בגלל שאין לו סרב מי יודע כמה לפי מה שאני זוכר, אני לא אגע במשחק הזה... לסיכום- משהו קטן על קלמנט, מתלבט לגבי בלייק.

החלטתי בסופו של דבר:

ללכת על "קונץ" הרוסי מול סולנייר, בטורניר ברוסיה, היה יחס 2 ועכשיו 1.84 (שנאגארל לא ירגיש לבד). שחקן טוב, בכושר טוב, נקווה שהקהל ידחוף אותו... ועל קלמנט ביחס 1.8 (היה 1.9 מקודם, אם אני לא טועה). טוב, שניהם בקטנה, ובנפרד...

ככה מגיעים ללייב של ליון:

נכנסים לאתר: http://www.gptennislyon.com/R3_public/R3-2_an/R3-2-1_accueil/F3-2-1.cfm# מצד שמאל למטה רשום על לייב בצרפתית- לוחצים ואז רושמים סתם אימייל ושם מלא בחלון שנפתח...

למעלה