אין לי יותר מדי מה להגיד היום:
בעקרון אתמול שמתי עין על בלייק (1.45 כרגע) מול אנצ'יץ'. אנצ'יץ' בכושר איום ונורא, בלייק משחק נפלא מתחילת הקיץ והוא רק זכה בטורניר שטוקהולם בצורה מרשימה... הבעייה היא שהמשטח הזה טוב לשחקנים כמו אנצ'יץ', שחקנים שחיים בעיקר על הסרב שלהם. בכל מקרה, לבלייק יש עוצמות בלתי רגילות ואני חושב שהוא ינצח, אבל זה כבר לא מפתה אותי כ"כ... קלמנט מתכבד לפתוח את הסיבוב הראשון מול הקהל הביתי והחם בליון. קלמנט יותר טוב מגאודיו על המשטח הזה ועם התמיכה בבית הוא פייבוריט מבחינתי. אבל, הוא בסה"כ מקבל 1.8, זה לא כזה יחס מדהים להמר עליו. גאודיו מתמחה בחימר וזה משטח מהיר. לגאודיו 5 הפסדים רצופים (ומבישים), אבל לפני כן היו לו 17 נצחונות ב-18 משחקים. רק מה? גם קלמנט לא משחק משהו. בכל מקרה, המאזן שלו בטורנירים בצרפת הוא לא רע, ולכן אני חושב שאני אשים עליו משהו. משחק שלישי ואחרון להיום הוא המשחק בין דג'וקוביץ', כשרון סרבי שיצליח ברמות הגבוהות ביותר בקרוב מאוד לדעתי, מול מלו, ברזילאי אנמי בכושר זוועתי במיוחד.. לא שמעתי הרבה על הסרבי בחודשים האחרונים, וגם בגלל שאין לו סרב מי יודע כמה לפי מה שאני זוכר, אני לא אגע במשחק הזה... לסיכום- משהו קטן על קלמנט, מתלבט לגבי בלייק.