אנטי וירוס

saaron1991

New member
אנטי וירוס

שלום
אני קונה לפטופ חדש סמסונג(בכל מקרה מבחינת דרישות מערכת בטוח הוא יתאים)וידנוס 7,ואני חושב איזה אנטי וירוס לקחת.עברו כמה שנים מאז שהתעסקתי באופן אינטסיבי עם המחשב(השתחררתי עכשיו)אבל ממש ממש אהבתי את האנטי וירוס של קספרסקי ואת כל השאר לא אהבתי כ"כ.תכלס השימוש שלי הוא 80 אחוז אינטרנט ולא מעט הורדות.אז חשבתי שעדיף להשקיע יותר ולקנות את הinternet security לא?או שזה לא כזה שווה את ההבדל לאנטי וירוס הרגיל שלהם?
ראיתי שיש להם אפשרות ל30 יום ניסיון שזה מה שאני אעשה אבל אחרי זה אני בטח אקנה אותו עכשיו הלפטופ הוא אולטרהבוק ולא בא עם כונן דיסקים.כשאני קונה את האנטי וירוס בחנות אני מקבל דיסק או בעצם רק קוד להכניס למה שכבר מותקן על המחשב שלי ויש לי רישיון?

Y. Welis

New member
לדעתי אתה קונה רק קוד. את התוכנה אפשר להתקין

בלי קשר.

Piav

New member
זה נכון, הרכישה היא של הרישיון בלבד

לרוב מספר הרישיון מתאים לגרסאות שניתנות להורדה באתר היצרן והן אף מעודכנות יותר, כך שאין צורך ממשי בדיסק המצורף. בקשר לKaspersky, גרסת 2013 כבדה יחסית, מציע להתקין ולבחון לפני הרכישה.

3rxa

New member
זהירות קספרסקי

צריך להיזהר עם קספרסקי.
מדובר בחברה שיושבת ברוסיה
במספר מקומות קראתי שהם עובדים עם האירנים ומצביעים על ישראל כמפיצת וירוסים.
לדעתי הם בחרו צד ולכן לא הייתי מורידה תוכנה שלצד "הגנה" על המחשב שלי אולי עושה דברים נוספים

Piav

New member
זה סיכון מעט גדול מדי לקחת, ילכלך את שם החברה

לא מדובר פה על "לבחור צד" אלא על פונקציונאליות שתולה בתוכנית אבטחה, בדומה לכל סוס טרויאני; זה איסור חמור, וטאבו ברור. אם דבר כזה יתגלה שם החברה יהרס ולא רק בישראל, אלא בכל העולם. לא מאמין שהם יסתכנו בכך.

למעלה