אנטי וירוס מומלץ???

nngg1

New member
אנטי וירוס מומלץ???

שלום לכולם... קיבלתי את הנייד שלי עם אנטי וירוס של נורטון... הבנתי ש"הנורטון" לא ממש שווה את ה"מקום" שהוא תופס...זה נכון?? על איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים לי??... אם תוכלו גם להוסיף מאיפה אני יכול להשיג אותו...ואם צריך לרכוש..אז כמה הוא עולה בערך...אני אשמח תודה רבה

Jan22

New member
כנס ...

כמו שנאמר NOD32 הוא הטוב ביותר כיום (לדעת רבים) נלחם ברוב הוירוסים הקיימים ולא תופס הרבה משאבי מערכת ;עם זאת הוא לא חינם . כמו כן ,יש את AVG שהוא א.וירוס לא רע וגם חינם ... http://www.grisoft.com/doc/40/lng/ww

noamsm

New member
הוא נחשב די טוב...

והבעיה עם נורטון, בין היתר, שהוא תופס המון משאבי מערכת ועולה לא מעט... גם קספרסקי לא רע בכלל אבל גם לא חינם.

Jan22

New member
תראה ,קספרסקי ונוד32 הם הטובים

ביותר שיצא לי לעבוד איתם ;הנוד32 אף יותר טוב מהקספרסקי מבחינת חוסר טחינה של משאבי מערכת ,לא מרגישים שהוא רץ ברקע ואף לא משתמש בזיכרון רב .בנוסף הוא ניקה כל וירוס שנתקל בו עד היום . בקיצור ,יש תקציב נוד32 ;אין תקציב AVG בהודעה הקודמת .

client

New member
אני ממליץ - על מקייפי

יש לי ברשת הפרטית - ביתית את האנטי וירוס של מקייפי כבר שנתיים ואני אוצה מאוד ממנו, לא לוקח המון משאבי מערכת וכדומה. ממליץ בחום.

bar666xp

New member
אם זה נורטון 200X זה חרא

לא רק שדורש המון משאבי מערכת גם וירוסים עוברים דרכו כאילו הוא לא קיים אם מדובר בSYMANTEC CORPORET זה כבר סיפור אחר לגמרי כי התחרות הגדולה ביותר היא בין מקאפי וסמנטק בגירסאות של CORPORET הענק האמריקאי מול הענק הגרמני בנתיים לדעתי הגרמני מנצח (סמנטק) לגבי AVG זה אותו המנוע כמו של סמנטק השאלה אם הוא גם מעודקן בכל וירוס חדש שיוצא לגבי NOD32 לא יצא לי לבדוק אותו ראיתי אותו אצל משהוא..יש למשהו מוסג באיזה מנוע הוא משתמש וכו'

מנצל"שת - האנטיוירוס של Symantec

בעקבות וירוס שתקף אותי ביום חמישי והאנטיוירוס שלא הצליח להתגונן בפניו כלומר - הוא התריע אבל לא מנע את חדירת הוירוס שאלה לי? האנטיוירוס הזה טוב? מומלץ? יש משהו אחר שהייתם ממליצים?

Jan22

New member
בקצרה על נורטון

אמנם הוא בעל מפרט מרהיב עין ,אולם הוא טוחן משאבי מערכת רבים ,תופס הרבה זיכרון ,לא נלחם בכל הוירוסים /טרויאנים שקיימים ותופס יותר מדי מקום - כלומר רעש וצלצולים . מה שכן ,הטובים הקיימים כיום בשוק הם קספרסקי ונוד32.לקספרסקי היתה פרצת אבטחה לא מזמן ,אבל פורסם שהיא תוקנה ;בכל מקרה הוא בין החזקים .הנוד32 בין היותר טובים שיצא לי לעבוד איתם ,לא טוחן את המערכת והסיר כל וירוס שנתקל בו עד היום . אם את מחפשת קצת רקע על א.וירוסים כנסי לקישור הבא - TOP A.VIRUS http://antivirus.about.com/cs/beforeyoubuy/tp/aatpavwin.htm

mickey123

New member
החתימות של 32 הרבה יותר מעודכנות

ואם נשווה בעדכונים בזמן אמת הרי שנורטון ישחק אותה עובד קשה ונוד32 מעדכן תוך שניות והמערכת כרשום מעלה אינה מרגישה בו כלל באשר לפרצות לכל תוכנה קיימות הן מכל וכל. בהתחשב באפקטיביות אנחנו חוזרים לאותה מסכנה נ.ב ב32 הוא נותן לך אפשרות לעשות עדכונים משלושה שרתים שונים

../images/Emo51.gif אבל זה סימנטק ולא נורטון

אם זה היינו הך ויצאתי
אז סליחה! האם שווה להחליף את הסימנטק בנוד32 או קספרסקי?

nngg1

New member
מישהו יודע כמה עולה NOD 32

ואיפה אפשר לקנות אחד...

bar666xp

New member
נורטון או Symantec Corporet?

אה יש גם איזה משהו באמצע. בקיצור נמרץ כולם טובים וכולם חרא בהגנה נגד וירוסים! ולסיפור הארוך איך למעשה ולמה יש עידכונים כל הזמן אז ככה מחשב מתנהג בצורה לא רגילה המשתמש חושד בקובץ שהוא הוריד שולך לחברה של האנטי-וירוס שלו מגלים יוצא עידכון לאנטי-וירוס מדרגים את רמת הסיכון מידעים את כל העולם ואחותו על הממצא החדש וכו' אופציה שניה וירוס שדומה או בנוי על בסיס של וירוס קיים האנטי וירוס מזהה מנסה להתמודד ולא תמיד מצליח. חברות האנטי וירוס יוצאות מנקודת הנחה שהמשתמש הביתי לא נורא אם הלך לו מסמך או 2 או ביכלל שיפרמט...לעומת זאת בעסקים המצב שונה והאנטי וירוס צריך להיות נמרץ ולעיטים אלים יותר כלומר זה דומה לוירוס זה לא נשאר חופשי! עד כאן ברור? אז איך באמת להיות מוגנים א. לא לפתוח קבצים שאתם לא יודעים מה הם וממי הם.. ב. לא לסכים לאקטיביקס בקלות לפעמים זה סתם עוד ADWERE או אפילו WORM. ג. לעדכן את מערכת ההפעלה (WINDOWS/OSx) ד. להתקין ולעדכן אנטי וירוס...ולבדוק את הקונפיגורציה שלו!!!

למעלה