אנטי אייג'ינג

אנטי אייג'ינג

מסתבר שמתחילים להתשמש בהורמון גדילה כדי לטפל בבעיות של הזדקנות. מסתבר גם שיש כאלה שחושבים שזה לא כל כך לעניין, ומנסים לשכנע אותנו לא להתחיל עם זה בכלל. ואני שואלת, אנטי אייג'ינג והורמון גדילה - בסדר, מה שתגידו, אבל בתכלס, זה לא מה שאנחנו מנסים לעשות כל הזמן? כלומר מעבר לסוגיה הרפואית פרופר - בריא לא בריא, הרי 70% מהכסף של העולם המערבי יוצא על תעשיית הטיפול/כושר/שיפור הבריאות ובמילה אחת - להיות צעירים ויפים כמו שהיינו (אולי) פעם. ואם ברחל הבת הקטנה מדברים - ויאגרה, כן או לא? זה מעמיד מתים וסומך נופלים, אבל זה לא רמאות בעצם?

MayRosen

New member
אני בעד ויאגרה

אבל רק למי שצריך לא חושבת שמי שיש לו בעיה אחרת-פסיכולוגית למשל צריך ללכת על כדור הבזק אבל למי שאין ברירה אחרת אני בעד חיי מין הם דבר חשוב ביותר בחיים הגלובאליים

פלטרון

New member
גם ויאגרה מזכירה לי סיפור נחמד ...

בימיי מלאי הג'ל לשיער- שאל אותי פעם טמבל אחד - תגיד,פלטרון, כמה ג'ל אתה שם ? ( דגש על שם ) אז עניתי לו ... ג'ל לשיער , זה כמו ויאגרה , משתמשים בכמה שצריך , עד שזה עומד ! ( השיער ) פלטרון

ג'ל לשיער זה תמיד קונספט נשגב

בוא נגיד שבתקופות שהיה לי שיער קצר הייתי בלתי טרנדית בעליל. כשכבר הבנתי שיש משהו כזה שנקרא שיער קוצים, כבר היה לי שיער באורך חצי מטר לפחות. זה לא שלא ניסיתי! אבל כמות הג'ל שנשפכה על מנת לנסות לעצב קווצת שיער זערורית (ונכשלה) לא רק הגעילה אותי. זה היה גם נורא יקר! עד היום אני מסתכלת בפליאה באנשים הקוצניים סביבי (ובקנאה מוסווית במבט מתנשא ובגלגול עיניים). go קיפודים!

Bobkitten

New member
הורמון גדילה - קצת אינפורמציה

להורמון הגדילה תפקיד חשוב במהלך הגדילה עד גיל בגרות העצם (השונה מגיל הבגרות המינית) בהתפתחות הסחוס בין העצמות וגדילת העצם. כאשר העצם מפסיקה לצמוח, עיקר הפעילות של הורמון הגדילה שממשיך להיות מופרש, היא בפעילות מטבולית. בנוסף, אנשים בהם יש הפרעות בהפרשת הורמון הגדילה, כלומר הוא מופרש בכמויות גדולות גם לאחר נעילת לוחיות הצמיחה, מתפתח סינדרום הנקרא אקרומגליה, בו אזורי הסחוס מתפתחים בעוד העצם כבר לא מתפתחת. מה שקורה זה שאזור הסנטר, האף והמצח גדלים בצורה חסרת פרופורציה. בנוסף עשויה להופיע גיבנת. בהצלחה לכל אותם אנשים שרוצים לעצור את ההתפתחות הטבעית של גופם אל עבר הזיקנה ע"י החדרת הורמונים לגופם.

MayRosen

New member
../images/Emo132.gifאחותי -את כזאת חכמה

פתאום אני מגלה את ההודעה הזו שלך וואלה מבחינתי את כבר למדת מספיק

למעלה