אנטישמיות במירק..

L i z u s h

New member
אנטישמיות במירק..

האם גם אתם נתקלתם בתופעה המרגיזה והפוגעת הזאת שבגלל שאתם בבזק בינלאומי או בכל כתובת ישראלית אחרת אז או שמיד בועטים בכם כי אתם ישראלים או שפשוט אתם מקבלים הודעה שלא ניתן להיכנס לערוץ מאחר ובעטו בכתובת? זה פשוט פוגע האנטישמיות הזוועתית הזאת. ולצערי זה קורה דווקא בכל הערוצים הכי טובים, ערוצים מהירים, עם קבצים לא פגומים, בניגוד לערוצים אחרים, שמבלים שעות ואף ימים שלמים משאירים את המחשב דולק בכדי להוריד משחקים או כל דבר אחר, ואז מגלים שכל קבצי ה-TAR פגומים. מתוך כל מה שאני כותבת, יש לי שאלה אחת, ראיתי כבר המון משתמשים במירק שעשו לעצמם מן הסוואה, ושינו את כתובת ספק האינטרנט לכל מיני מספרים, איך עושים זאת? מאוד אודה לכם לתשובה מהירה. ליזוש.

¥Pol

New member
זה קל

file -- options -- connect -- firewall תשימי למשל ב adress : 156.63.21.49 וב Port : 7033 תסמני את proxy ואת server, ותתחברי... (אמור לעבוד)

Err0r

New member
ממה שהבנתי

את\ה בדאלנט. אז ככה: /join #theCC תרשום\מי בערוץ !proxy איזה בוט יתן לך כמה מספרים, דוגמא 123.456.789.012:8080 את\ה לוקח\ת את זה, ושם את זה איפה שהבחורצ´יק מעלי אמר

MaGeFa

New member
אמממ

טובה קטנה.. תסבירו לי מה פרוקסי עוזר.. (אם זה פרוקסי)

¥Pol

New member
פשוט מאוד

אין לי כח להסבר ארוך, אז פשוט הסבר קטן: במקום להתחבר לשרת ה IRC עצמו, אתה מתחבר לפרוקסי, ודרכו לשרת ה IRC, והשרת לא יודע את זה, ולכן הוא מזהה את הכתובת IP וההוסט של הפרוקסי ככתובות שלך.

L i z u s h

New member
אני דווקא לא בדלנט, לא רק שם יש

יש אנטישמיים
לצערי. האמת שדי התאכזבתי מדלנט. אבל השנאה הזאת לישראלים זה דבר שלא נראה כמותו, ועוד מצד מי, ילדים קטנים מכל מיני מקומות בעולם, צורת הדיבור שלהם פשוט עוברת כל גבול טעם. וכאילו שהם מבינים משהו. שאלה, האם צריך להחליף מידי פעם את המספרים הללו? תודה על העזרה האדיבה. וכמו שאומרים באמריקה, United we stad.

L i z u s h

New member
אה שכחתי, ועוד שאלה..

האם ניתן להסיר את ה~ (tilde) המרגיז הזה מליד הכתובת? תודה.

havlaz

New member
אם את בפרוקסי לא..

כי הוא מתחבר לאי פי של הפרוקסי לקבל Ident והוא לא יצליח.. אבל אם את מתחברת בלי פרוקסי תעשי
/identd on lol​
+

idanudel

New member
זה לא קשור כול כך אבל אים כבר...

את יכולה להגיד לי בבקשה את השרתים המהירים האלה והטובים האלה שאת מדברת עליהם...

¥Pol

New member
להחליף את המספרים...

כן צריך, אבל את צריכה למצוא פרוקסים טובים על פורטים לא סטנדרטיים... סתם נתתי אחד לדוגמא... אגב למישהו יש כמה להביא לי ?

idanudel

New member
???? לא הבנתי...

שאלתי אים יש לך שרתים טובים להביא לי של מירק את יודעת של מישחקים וכדו´...

¥Pol

New member
לא עניתי לך

עניתי לזאת ששאלה אם צריך להחליף את המספרים

למעלה