אנטיביוטיקה

כמי2

New member
אנטיביוטיקה

יש למישהו מושג אם אנטיביוטיקה אזינל עושה משהו לילדים עם ציליאק כי הילד שלי שכבר אובחן לא מפסיק לשלשל. הוא נטל את התרופה לפני שבועיים ורק השבוע התחיל עם זה. תודה

לא יודעת מה לענות לשאלה,

אבל: לגבי התרופה שאלי את היצרן או יבואן או בבית המרקחת. לגבי שלשולים, צריך לזכור שעכשיו קיץ ומסתובבים המון וירוסים שגורמים לשלשולים. ממליצה לך לשאול בפורום שניידר 'עיכול כבד תזונה' בynet.

למה ישר לשלוח לYnet?

יש כאן בתפוז פורום גסטרו ילדים שמנוהל ע"י מומחה מאיכילוב.

shavririt

New member
אנטיביוטיקה שגורמת לשלשולים קשים-

חייבים מיד להפסיק ולהחליף. וזה לא בגלל תכולה של גלוטן או וירוסים אלא בגלל רגישות לתרופה בד"כ. כמובן שכדאי גם לבדוק את התכולה. האם אזינל היא שם נוסף ל- "זינט"? אם כן -זו אנטיביוטיקה חזקה מאד ויש רבים אשר רגישים לה. לי יש מנהג קבוע, כשקונה תכשירים ותרופות, מיד בבית המרקחת אני מבקשת שיבדקו עבורי אם הם נ"ג.

כמי2

New member
תודה לכל העונות לגבי האנטיביוטיקה

מצאתי פתרון נפלא. לתת פרוביוטיקה כשנותנים אניביוטיקה זה עוזר מיד התייעצתי גם עם נטורופאטית. אגב לגבי הזמנות לארוחות לדעתי אם מזמינים לארוחה המארח המושלם תמיד ישאל אם למתארח יש דיאטה מיוחדת אני עושה זאת תמיד ואז אין בעיות. זה מקובל מאוד בחו"ל אנשים פשוט יוצאים מגדרם לארח על הצד הטוב ביותר. היינו אצל חברים לא יהודים בפסח באנגליה והם קנו לנו עוגה של פסח. כשרוצים הכל אפשרי. אבל אם זה לא קורה אז לא נורא. והכי חשוב זה לתקשר לא הרבה מבינים מה זה ציליאק, לפעמים צריך לחזור עד שקולטים.

נטלי22

New member
תרגישו טוב. אל תשכחי, שחשוב לתת

את הפרוביוטיקה במרחק של שעה לפחות לפני/אחרי האנטיביוטיקה, כי אחרת זה "מתנגש" ולא משפיע.

למעלה