כל מה שכתבו לך כאן נכון ונהדר ומעניין
השאלה הראשונה היא מי איבחן אותך עם פיברו. והאם זה רופא שמתמחה במחלה?
כי דבר ראשון כדאי להיות מטופלים אצל רופא כזה. הוא יוכל לתת לך תשובות וטיפול יותר מתאים מאשר רופאת משפחה. יש רשימות של רופאים כאלה כאן בפורום וגם בעמותת אס"ף.
התיאור של הסמפטום שאת נותנת הוא מאד רחב ויכול להתאים למגוון עצום של מצבים או מחלות. זה עדיין לא מספיק לאיבחון של פיברומיאלגיה.
רופאה שאומרת על כל דבר זו דלקת נשמעת לא כמו הדבר הכי מתאים לפיברו. ואם יש דלקת ספציפית כמובן שצריך לטפל בה. השאלה היא מה הדלקת, למה היא שייכת והאם היא דלקת ממקור חיידקי או וירלי. לוירוסים לא נותנים אנטיביוטיקה מהסיבה הפשוטה שהיא לא מטפלת בהם.
למה לא נותנים אנטיביוטיקה לכולם לפי רצונם? כי זה מסוכן ולא בריא. זה למה.
וזה מעניין מה שכתבו פה שעם "קורס אנטיביוטיקה" יש תחושה יותר טובה בסמפטומים של הפיברו. אני לקחתי פעמיים אנטיביוטיקה מאז שחליתי, ובדיעבד כמובן שהסתבר שזה לא היה נכון. זה בתקופה של האיבחון כשעוד לא ידעו מה יש לי. ולא זכור לי שהרגשתי יותר טוב עם אנטיביוטיקה.
אנטיביוטיקה "הורסת את הגוף", על הדרך, והיא רק תגרום לך להחמרה בסמטומים לטווח הארוך אם תקחי אותה לתקופות ממושכות / כשלא צריך.
אותו דבר עם סטרואידים וקורטיזון (שלא מומלצים למחלה שלנו) הם מביאים להקלה נקודתית אבל גורמים נזק ארוך טווח.
בהצלחה, ממליצה לך להגיע לרופא שמתמחה במחלה