אנטיביוטיקה לאמא?!?!
זקוקה לדעתכן, לא התייעצות רפואית... אני כבר שבועיים חולה. כאילו שפעת אבל בצורה מאוד חמורה של שיעולים שלא נותנים לי לישון ואף נוזל/סתום ואיכס לי!!! בהתחלה ניסיתי רק דברים טבעיים כמו פרופוליס ואכיניצאה אבל כנראה חטפתי את זה רציני הפעם ושום דבר לא עוזר. הלכתי אתמול לרופא (וזה מבחינתי אומר שאני באמת מרגישה לא טוב
) ואחרי שהסברתי לו שאני עדיין מניקה הוא נתן לי סירופ שאמור לא להשפיע יותר מדי. אבל... זה לא עזר לי ושוב לילה ללא שינה עם שיעול בטרוף! הבוקר דיברתי איתו והוא חושש שאין ברירה אלה לתת לי אנטיביוטיקה. השאלה הראשונה היתה אם אני יכולה להפסיק להניק ל-5 ימים (ברור שלא...) ואז אמר שיתן לי משהו שאמור להשפיע בצורה מעטה. מה עושים??? מצד אחד אני די מפחדת שאור יושפע מהאנטיביוטיקה (פחות מלחיץ אותי שיהיה פחות חלב) אבל מצד שני אני באמת מסמורטטת וצריכה להבריא... אז?????
זקוקה לדעתכן, לא התייעצות רפואית... אני כבר שבועיים חולה. כאילו שפעת אבל בצורה מאוד חמורה של שיעולים שלא נותנים לי לישון ואף נוזל/סתום ואיכס לי!!! בהתחלה ניסיתי רק דברים טבעיים כמו פרופוליס ואכיניצאה אבל כנראה חטפתי את זה רציני הפעם ושום דבר לא עוזר. הלכתי אתמול לרופא (וזה מבחינתי אומר שאני באמת מרגישה לא טוב