אנטיאס גנב לי את החץ...

אנטיאס גנב לי את החץ...

לאחר שעה במים נותרתי בלי חץ לאחר מפגש קרוב עם אנטיאס ענק, יצאתי סאקר רציני. בכל זאת השלל שכבר היה בשחילר לא רע. אני לא מצליח להרגע מהמפגש, אולי נלך לתת קצת גז על הכתום בשביל להרגע...

t P R

New member
שלל יפה מאוד!

אתה רוצה אולי להרחיב על האינטיאס?!

מה מה

לא הבנתי הוא קרע את החוט עם החץ? אנחנו היינו כשלוש שעות במים עם הסירה עברנו מהרצליה לדרום נתניה עומקים סביב 9 - 10 מטר לא יצאה ממני ולו יריה אחת בכל הצלילות הללו פשוט לא היה על מה דגיגונים כולם היה רק רגע אחד בנקודה מול נתניה שכשהייתי במארב על הקרקעית שמעתי לפתע וואחד בום מאחורי הסתובבתי וראיתי ענן חול יוצא מתחת לסלע הנחתי שזה בטח איזה לוקוס שראה אותי ונבהל חפרתי שם ירדתי שוב ושוב ולא ראיתי כלום זהו סהכ מאד נהניתי בלי קשר לדגה אוהב את העומק ומתכוון להשתכלל ולרדת עוד ועוד יותר ויותר לזה אני נמשך יש לי סבלנות לדגים שיבואו כשיבואו מעבר לזה ממליץ לך את הסכין להלביש הפוך בחלק הפנימי של הרגל ולא בחיצוני ולך לך תוריד את הג'נאנה על הכתום לך תמסור דש

t P R

New member
סכין קטנה

עדיפה ללבישה על הזרוע מאשר על הרגל.

במקרה הזה...

רק שוקר חשמלי היה אולי עוזר, כמעט ולא הצלחתי להציל את הרובה. פרקתי את הרולר לטובת צידוד קל יותר ואולי לא הייתי צריך. בכל מקרה, אם מישהו ימצא חץ באזור האקוודוקט בקיסריה, הוא מתבקש להחזירו לבעליו והוא יבוא על שכרו.

במרכז הגוף בחלק הקדמי...

מהצד, הוא פשוט הגיע למרחק של פחות ממטר אחד מול המסכה שלי וברגע שהתחיל להסתובב...בום ואז בלאגן גדול...הלך הדג עם החץ...

ראיתי אצל דפיראן...

שהאריצ'לות (כמובן בניגון האיטליאני
) מושכות תחוט של הרולר לעשרים ושלושים מטר ויותר ועושות זאת מהר מהר מאד לאט לאט הוא מושך אותן כלפי מעלה ולעולם לא כנגד ההתנגדות שלהן לאט לאט אין פלא...

MAAX

New member
בשביל רגעים כאלו

שווה לחיות\לחכות, גם אם הרגע יעלה 200 ש"ח. האנרנלין האמוציות והסיפורים שווים את זה.... עכשיו לא תישאר לי ברירה אלא להזמין גם חץ לרובה שלי(בארץ אין חצים עם שרק פינס). פעם הבאה תביא "יריה עם רגש". שבוע טוב.

בשרטי

New member
וואוו איזה יופי של חוויה-כפרה החץ-הייתי מוכן

לאבד חץ כל יציאה בתמורה למפגש איתו.... שתתאושש תן סיפור ופרטים-שנוכל למות בשקט..

למעלה