אנטונלה

וסל

New member
אנטונלה

מישהו יכול להסביר לי למה השחקן ההוא(זה שעבד בחברה עם ניקולס) בסידרה היה עושה עיוותים בפנים ולמה היה מתחפש לאישה נכה בשם רבקה.תודה
 

לנצח nir

New member
הוא היה הומו

והיא מאוהב בניקולס אז הוא המציא את רבקה אחותו..... חוץ מזה הוא הופיע אצלנו בבובה פראית בתפקיד ברנרדו אם לא שמת לב
 

celecte

New member
תשובה!

הוא היה עושה את העיוותים בפנים כי הוא התחפש לאדם לא בסדר כדי שלא ידעו שהוא בסדר וככה הוא היה יכול לעשות את מזימותיו הרעים ואף אחד לא יחשוד בו. והאישה שהוא התחפש אליה היא בעצם אחותו שמתה, הבן אדם לא שפוי והוא מאשים את ניקולס במות אחותו ולכן הוא מתחפש לאחותו כי ככה הוא בעצם מחייה אותה ואז הוא מנסה לנקום בניקולס על כך שהוא עזב את אחותו וגרם למותה מאהבה נכזבת.
 

וסל

New member
אז ככה...

אנטונלה הייתה הטלנובלה היחידה שראיתי ואז הייתי בן 13 לערך ומאז אני לא רואה יותר כי לדעתי ממחזרים את אותם הגיבורים ואותם הנושאים(אותה גברת בשינוי אדרת").ובגלל שאף פעם לא הבנתי מה היה הקטע עם המעוות ההוא אז רציתי לשאול ועכשיו שאני יודע סוף סוף אוכל לישון בשקט!!!!
 
למעלה