אנטוני פארקר

Oxycodone

New member
אנטוני פארקר

למה הוא עבר לשחק באירופה ? הוא לא יכל להשיג 5 מיליון לעונה בליגה ? אני לא מבין אף קבוצה לא רצתה אותו ? הוא דווקא שיחק די טוב , והוא לא אשם שטורנטו לא השתמשו בו יותר. לדעתי ממש פיספוס. וגם די מעציב העניין של הצרפתי ההוא באטום ,הוא נראה לי כמו שחקן אדיר , חבל שיש לו בעיות רפואיות

Or Amit

New member
מה?

הוא עבר לאירופה? מתי זה קרה? אני יודע שהגישו לו הצעה, אבל בינתיים הוא עוד תחת חוזה בראפטורס, ושני הצדדים מתכוונים - כרגע - לכבד אותו. AP גם אומר שמדובר על דברי םשהם מעבר לכסף, ושהוא ישאר בטורונטו, אל אף שהוא ישמח לשתף פעולה עם ניקולה שוב. מי שלא ברור לי למה הוא עזב זה חואן קארלוס נבארו, כנראה ששם יש פאקטור גדול של השתלבות חברתית. הייתה ירידה גדולה מאד ברמה שלו אחרי עזיבת גאסול. במידה והתכוונת לגארבחוסה, אני לא יודע אם הוא היה מוצא אופציה טובה יותר בארה"ב, הייתה לו גם מחלוקת עם הראפטורס בקשר להשתתפות באולימפיאדה בנבחרת הלאומית (הם לא הסכימו, מתוך טענה כי עליו להמשיך ולהשתפר ולהחלים מהפציעה)

Oxycodone

New member
התכוונתי ל ap

בכל מקום מדברים על זה שהוא וניקולה ישחקו ביחד באולימפיאקוס והייתה איזשהי כתבה גדולה ב ynet שאומרת שזה סגור ב 99 אחוז , אני מקווה שזה לא יקרה , ושהוא יעבור לקבוצה אחרת בליגה ולא לאירופה. גארבחוסה לא השתלב טוב כנראה.

STEVE NASH

New member
השתלב נהדר

נתן עונת רוקי נהדרת, הכל היה נהדר עד הפציעה המזעזעת נגד בוסטון. אולי הוא יצליח להשתקם באירופה, אני מקווה בשבילו.

Or Amit

New member
נכון להיום בבוקר זה לא ככה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=403&docID=40129&lang=HE בקשר לנאש - גארבחוסה אמנם השתלב טוב בעונת הרוקי שלו, אבל ההגעה של דלפינו, יחד עם המעבר של ברניאני לשחק גם כ-3 ו-4 והגעתו של מון דוחפת אותו החוצה מהרוטציה. אני אישית מאד אוהב את השחקן הזה וחושב שיש לו מקום בNBA, אבל כנראה שכרגע זה לא יקרה.

נבארו גרוע ולא מתאים ל NBA

אז קולע פה ושם שלשות אבל הוא סקנד גארד נמוך - אין לו 1.90 והוא לא יכול לרכז בשקל, והוא החור ההגנתי הכי גדול שיש, הוא אפס!!

למעלה