אנטוניו פירס פורש

יכולת לא מספקת

נכון שהיה בקלות יכול להישאר ולתפקד כשחקן מחליף בהגנה של קבוצה כזאת או אחרת- אבל שמציעים לך כאלטרנטיבה להיות פרשן בערוץ הספורט המוביל בעולם- לא תקח? בלי אימונים, בלי טרוניות- רק כסף והנאה חוץ מזה שהענקים מיו יורק חתכו אותו שנה וחצי מאוחר מידיי היות והוא כבר לא הMLB ש היה פעם בכל מקרה היה שחקן מוביל בניו יורק ועזר לה לזכות בטבעת על אפה וחמתה של הפטסיס

omrili77

New member
זה ערוץ הספורט המוביל בעולם? לא יורוספורט 2?

sernapo1

New member
לא לזלזל ביורוספורט2

שבוע שעבר ראיתי שם אליפות העולם ב- "אבן, נייר ומספריים"! (נשבע לכם)

modz0r

New member
שודר קצת לפני קפיצה בחבל.

אתמול היה גם הורדות ידיים.

omrili77

New member
גם ב-ESPN שידרו את זה פעם

אולי יש אמת בטענה שזה ערוץ חלופי...

modz0r

New member
פציעות, גב תחתון וצוואר.

למרות שהוא שיחק כמעט את כל המשחקים לפני שנתיים (עם זריקות וכאבים), שנה שעברה הוא שיחק רק חצי עונה בגלל הפציעות שלו. חבל, שחקן אדיר.

Yo-man

New member
ובמקביל - טרל אוונס מאשים את ESPN באבטלתו

בראיון שנתן מאשים אוונס את ESPN בזה שמתחו עליו כל כך הרבה ביקורת בכל פעם, שעכשיו אף אחד לא רוצה אותו. מצד אחד הוא צודק. על השטות הכי קטנה הוא קיבל טונות של ביקורות, וכשהוא היה טוב אמרו שהוא טוב. מצד שני הרבה שנים הוא משך אליו את ESPN כדי שידברו עליו, לטוב ולרע. מכאן ועד להאשים את התקשורת, ועוד ערוץ ספציפי, בזה שאף קבוצה לא רוצה לגעת בו - זה ילדותי. אני מקווה שמישהו יקח אותו במחיר שהוא שווה, והוא עדין שווה מחיר את רסיבר מוביל, לפני שהעונה תיפתח. יותר כיף כשיש בליגה את TO

orsher

New member
שלום לכם... הרבה זמן לא הייתי פה....

כתבתי כבר לפני שנה שTO רסיבר OVER RATED . הוא השמיט לאורך הקריירה שלו יותר מידי כדורים. מישהו כתב לי בתגובה שמגני פינה טענו שהוא אחד ההכי קשים שיש לשמור עליהם. ואני טוען, מה הטעם אם אתה יכול להשתחרר ואתה תפיל את הכדור באחת מכל ארבע מסירות? (זה בערך היה אחוזי האי תפיסות שלו)

DAnalyst

New member
היות ויש לך 4 נסיונות....

תפיסה אחת ל-4 של רסיבר פנוי מספיקה בשביל לסדר התקפה. 3 ל-4 זה כבר מותרות.

orsher

New member
אז זהו, שאין....

לרסיבר מוביל זורקים בממוצע 8 פעמים במשחק. תאר לך שמתוך השמונה רק 6 מגיעם אליו והוא מפיל מתוכם איזה 2-4 קריטיות (דאונים 3 וכאלה). הקיצר, ליצן.

DAnalyst

New member
כוונתי הייתה

שאם הוא רסיבר שמפיל מסירה מ-4, אבל תמיד משתחרר, זה מתקזז מצוין. אם הוא פנוי, זרוק אליו. גם אם הוא יפיל אחת, ואתה תחטיא אחת, ונניח שגם פעם אחת הוא לא ישתחרר. עדיין יש לך first down וההתקפה ממשיכה להתגלגל. מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה מה לאהוב ברסיבר פנוי, גם אם הוא תופס רק 75% מהמסירות.

למעלה