אנחנו

אנחנו

בשקט שאחרי הסערה ?

למה?

זה כיף לנתח יש כאלו הייתי מנתחת אותם אפילו בלי הרדמה חחחחחחחחחח שיחה עם עצמי : "טל, הירגעי
"

תנסי טיפול שניים בלי הרדמה

(לעשות)לי אין סבלנות לשאלות שהתשובות ידועות מראש ובמיוחד לשואל עצמו

רחמנא ליצלן

אל תדברי איתי על שיניים.... סיוט :( כן מבינה מה את אומרת על שאלות שהתשובות ידועות מראש אני לוקחת את זה כשעשוע... אם אדם נהנה להיות טבח - אנחנו נאכל אם אדם נהנה להיות זמר - אנחנו נקשיב אם אדם נהנה להיות ליצן - אנחנו נצחק

לא מכירה את מידת הסלחנות שלך

אז לא יושדעת להשוות :) כן, אני סולחת אבל לא תמיד שוכחת חזרנו לאנאליזות? חחחחחחחח

את מתה על זה אני יודעת

על פניו נראה לי שאת מנסה להבין וליסלוח אם זה כך זה ממש הפוך מימני

חחחחחחחחחח

לא מנסה להסתיר :) אף פעם לא הבנתי את כל החוקרים שנוסעים ליבשות אחרות כדי להבין כל מיני תרבויות שונות ובעלי חיים משונים, כשממש כאן מתחת לאף אף אחד לא מבין אף אחד...נראה לי הרבה יותר מעניין לחקור כאן :) ולענייננו זה הכל עניין של רגש ולפעמים של אנטרס להבין אני מצליחה להבין את כולם כי זה באופי שלי להזדהות עם כל דבר ולפתח אמפתיה גם כשאין סימפתיה. לסלוח זה כבר עניין של רצון ולפעמים גם של רגש ואז אני סולחת אפילו למי שאני לא ממש רוצה לסלוח למזלי, הזכרון הרע שלי, עובד גם בקטע הזה ולכן בד"כ אני גם לא מאלו ששומרים טינה לאורך זמן, כי הזמן פשוט מנטרל אותי (ואני מדברת על תקופות זמן יחסית מאוד קצרות) כמובן, שגם אצלי יש יוצאים מן הכלל למרות כל מה שאמרתי

:) כן ממי

אני זוכרת את השיחות הראשונות שלנו כאן אמרת שאת לא אוהבת שמנתחים אותך ..

../images/Emo45.gif נכון מאוד אני לא אוהבת

למרות שרוב האנשים מאוד אוהבים לדבר על עצמם, ולמרות שאין לי ממש מה להסתיר מצד שני.

אמממ

אולי זה נשמע קצת מצחיק אבל אני לא אוהבת לדבר על עצמי לפחות לא במטרה לדבר על עצמי מהניתוח אני נהנית לא בגלל שמדברים עליי, זה לא האישו אלא שמאוד מענין אותי לשמוע מהצד הצטיירות על עצמי עזבי אמרתי לך אנשים תמיד עניינו אותי וזה כולל את עצמי אבל לא בקטע אגואיסטי אלא בקטע אחר לגמרי

אני יכולה להבין

שזה מצטייר כהתיימרות לכן אני בד"כ לא אנתח מי שלא יאפשר לי ... וגם אם אני אתחיל ואתקל בהתנגדות, אני אסוג המטרה היא בטוח לא לעצבן למרות שאם הוא יתעצבן זה יתן לי עוד חומר לניתוח חחחחחחחח אבל את המסקנות אני כבר אשמור לעצמי :)

למעלה