אנחנו רוצים לרכב!

pie and cactus

New member
חוות רכיבה באיזור ראשון

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על חוות רכיבה באיזור ראשון, שעובדת בשבתות. והכי חשוב - שהסוסים שם מטופלים היטב, ונראים בריאים ו"מרוצים" ולא סובלים. אשמח אם תוכלו לצרף גם טלפון ומחיר (בעקרון אנו מעוניינים ברכיבה מחוץ לחווה למשך כשעה) בתודה מראש,

בקשה למידע

שמעתי על החווה של דגני ליד ראשון, ביקרתי בה לפני כמה ימים ושמעתי על עבודת הקודש שהוא עורך בה. כשעברתי חיפוש על השם שלו בפורום ראיתי שאינכם ממליצים לבוא לחווה. אשמח לדעת למה. תודה מראש ליל

gavrik

New member
היי . . .

ככה: יש לידידה יומולדת 20, והיא ממש אוהבת סוסים, אז רציתי להביא לה יום כיף כזה של רכיבה שעה שעתיים בחווה. מה שאני צריך זה חוות סוסים/מקומות שמספקים את השירות הזה באיזור הצפון (בקרבת עכו או חיפה) או במרכז (תל אביב). אם אתם מכירים שמות, טלפונים וטווח מחירים אשמח לקבל. תודה מראש ושבת שלום

כמה סיבות..

1. חווה פיראטית כלומר לא מורשית, נפתחה ללא אישור והשטח לא שייך להם 2. הרכיבה היא על גבי סוסים שחלקם עברו התעללות[ולאחר מכן שיקום בחוותו] ולא עברו אילוף ברמה 3. הרכיבה היא ללא קסדות 4. הסוסים שם לפי מה ששמעתי מוחזקים בתנאים לא משהו... ואיך הסוסים נראים? מטופלים? מטופחים?

ווינגז

New member
יש את "חווית הרוכבים" בבית אורן

אם מה שאתה רוצה זה לצאת לטיול...
פה אפשר למצוא את כל הפרטים

pie and cactus

New member
אז של מה?

אנחנו לא מעוניינים בשיעור, אלא ברכיבה... יעזור לי גם שמות של חוות שלא הייתם ממליצים עליהם (אפשר במסר) כדי שאדע למי לא להתקשר

jgut

New member
יש את חוות נען

בקיבוץ נען ולמיטב זיכרוני עושים שם גם טיולים אין לי טלפון אבלחיפוש בגוגל ימצא לך מספר לברורים

אם אני הייתי מוצאת כזאת...

הייתי נוסעת כל שבת... אנחנו מרחיקים קצת בשביל חווה א-ד-י-ר-ה הכי טוב שמה [= זה במכמורת אם את\ה רוצה פרטים תבקשו... אגב לחווה קוראים כמו הכינוי שלך XD "חוות הקקטוס"

למעלה