"אנחנו צריכים לדבר"

דנדוש20

New member
"אנחנו צריכים לדבר"

אני יוצאת עם החבר שלי כבר 4 חודשים קסומים אתמול, בלי קשר לכלום, הוא אמר שהוא מאוד אוהב אותי, אבל לאחרונה היו לו חלומות על האקסיות שלו וזה גרם לו להתגעגע אליה. הוא הוסיף וציין שהוא לא ידוע בדיוק מה הוא מרגיש, אבל רוצה שנשאר ביחד ונתגבר על זה ביחד. אני לא יודעת איך מתמודדים עם כזה דבר. אני הרי אפילו לא יכולה לכעוס עליו. אני גם לא יכולה להתעלם מזה. זה עושה לי כל כך רע. איך ממשיכים מפה?

אוי, המשפט הזה!!!

אני כבר לא צריכה המשך אחריו! בכל מקרה- יש לי תשובה! אין ספק, שיש לו דמות מושלמת בראש שלא קיימת. האקסית- מלפני 4 שנים- שזה המון המוון זמן נראית לו מושלמת כל כך פתאום, אבל זה רק כי הם לא יחד כבר והוא הספיק לשכוח. בעצם לגברים לוקח יומיים לשכוח. אם אצלכם לא הכל מושלם, הוא ישר יפנה לדמות שזכורה לו כמושלמת, אבל היא בעצם רק פנטזיה, אחרת הוא לא היה נפרד ממנה, ובטח שלא נמצא איתך בקשר 4 שנים! הוא קצת מבולבל, וחבל מאוד שזה בא על חשבונך. זה לא מגיע לך והוא צריך להתמודד עם זה בעצמו. לרגע אל תאבדי את הביטחון שלך בעצמך ובקשר, 4 שנים לא הולכות ככה סתם. ממש חבל שהוא מערב אותך בזה

תשמעי חלומות שיש לו

לא אומרים כלום השאלה מה הוא עושה איתם חלומות יכולים להיות או נבואה של העתיד או משהו שהוא חשב עליו כל היום ולכן אל תתני לזה חשיבות מיוחדת וכל הכבוד לו על הכנות שהוא מספר לך דבר כזה תעריכי אותו על כך ופשוט תדברו ותבררי מה הוא רוצה בדיוק

Lir האחת

New member
למרות...

שלא תמיד חייבים לשתף בהכל

Lir האחת

New member
היי ../images/Emo140.gif

קודם כל שגבר יוציא את המשפט "אנחנו צריכים לדבר" זה משהו שצריך לחזק
כשזה מגיע מאיתנו הבנות, זה נראה לי הרבה יותר מאיים חחח בכל מקרה, תראי... אני חושבת שהוא באמת מרגיש כלפייך משהו מיוחד, כי אחרת היה לו קצת יותר קשה לבוא ולשתף אותך בזה אני במקומך לא הייתי נלחצת כל כך. תהיי בטוחה במה שיש לכם יחד. אני חושבת שכרגע אין יותר מידי מה לעשות. את בטח לא תשאלי אותו כל בוקר מה הוא חלם בלילה
פשוט תמשיכי הלאה. אני לא אומרת להעביר כאילו לא היה, אבל גם לא להעניק לזה יותר מידי מחשבה. אני הייתי מציעה לך לחכות, ולראות בהמשך האם זה משפיע על הקשר שלכם. אם כן, תדברי איתו על זה... אבל אם זה לא, והכל נמשך כרגיל, והאהבה חוגגת...אז אין טעם להפוך את זה למשהו גדול
בכל מקרה, המון בהצלחה

danielo18

New member
למה צריך לדבר על כל דבר???

למה הכל לא יכול להיות פשוט? אני שונא לדבר. איחרתי לדייט? "בירור" דיברתי עם ידידה קצת יותר מדי צמוד? "שיחת הבהרה" שחכתי את התאריך של החודש/ חודשיים / חצי שנה? "שיחת פרידה" כל השיחות שהיו לי נגמרו לא טוב, אז למה לדבר? make love,not talk!

Lir האחת

New member
אני אמרתי על כל דבר?

איפה ראית אותי רושמת כזה דבר? להיפך...אפילו רשמתי שלא בהכל צריך לבוא וישר לשתף
אבל לפעמים כן צריך לדעת לבוא ולדבר, ולגברים יש נטייה להסתיר, למשוך...עד שמשהו מתפוצץ

RVD18

New member
לפי דעתי

זה דבר טבעי להתגעגע, את לא צריכה להרגיש כ"כ רע בגלל זה. יפה מצדו שהוא סיפר לך את זה ולא הסתיר. אתם אוהבים אחד את השני, פשוט תמשיכו הלאה. אם זה ימשיך ולא יעבור זו כבר בעיה.

Cobe Anan

New member
קודם כל, הוא רוצה להישאר איתך.

זה כבר אומר משהו. דבר שני, לבנאדם באמת אין שליטה על מי שצץ לו בחלומות. דברי איתו, על מה בדיוק היו החלומות האלה. אולי משהו חסר לו, והחלומות האלה באו בתור התראה על כך, כדי שתוכלו לפתור את זה. בכל מקרה, חלום לא אומר כלום, והעובדה שהוא רוצה לפתור את זה ביחד אומרת כבר הכל.

למעלה