אנחנו עם מגעיל!!

shipi

New member
אנחנו עם מגעיל!!

לפי דברי הזוג ערפאת אנחנו: מרעילים לפלסטינים את המים מכניסים לרשות מטעני חבלה שמתפוצצים כשמחינים אותם (וככה רוצחים מחבלים חפים מפשע!!) והרשימה ארוכה!! (לצערי)

all

New member
בני הזוג ערפאת??????

לפי יון מיחאי פאצ´אפה (ראש הסקורטטה), המוסד הרומני בתקופת צ´אוצ´סקו, ערפאת הוא הומוסקסואל! אז......... טוב, שיהיה לו לבריאות.

shipi

New member
אוי נכון אתה צודק אבל שחכת שהוא

אוהב נערים בני 12 עד 15 או משהו כזה....

אך לא אמרתה "אורניום" לא הוגן

בס"ד אך ניתן שלא לכתוב על האורניום שסוהה ערפאת אמרה לגב" קלינטון

אבו-דני

New member
מה עם השוקולדה המוסטאוטנה?

היהודים פיזרו שוקולד רעיל בין ילדי הפלסטינים רק שהרעל לא גבר איל חמדוללה על קיבותיהם של ילדים

מתי זה קרה ? ../images/Emo12.gif

אבו דני, מתי זה קרה? זה נראה לך הגיוני שיעמדו ברחובות רמאללה ובלב המהומה חיילים חמושים וייחלקו שוקולד לילדים? נ"ב - אם שמעת את זה מהתקשורת הפלסטינאית.... אני כבר אבין הכל בלי שתסביר לי.

אנחנו חפים מפשע!!

את/ה יודע/ת מה? זה התגובה של עם ישראל. מה לעשות שאי אפשר לשבת בחיבוק ידיים בזמן שהורגים לנו כאן אנשים?! מה נראה לך,שישראל הייתה מתחילה את הכל? עם ישראל לא מחפש אוייבים. בטח שלא מהארצות הסמוכות. אנחנו לא מחפשים מלחמה..לא ביקשנו את זה. הם לעומת זאת ידעו שברגע שהם מתחילים את העניין ייפגעו להם גם אנשים. ובוא לא נציין מספרים,כי זה כואב. ואני לא מבינה! מזה פייר שהם הורגים לנו 21 בני נוער שהלכו טיפה לבלות במועדון בסה"כ? מזה פייר שהם הורגים אנשים במסעדה בירושלים-מה בסה"כ באו-לחטוף משהו לאכול? מזה פייר שהם פוגעים באנשים בארץ שלנו והורגים אותנו ללא רגשי אשם? לא!! את/ה יודע/ת מה? אני עכשיו גמרתי עם המבחנים שלי באונברסיטה. זה החופש שלי. אני לא עובדת קשה במיוחד והאמת שתכננתי להסתובב לי בחופשיות. אני פוחדת להסתובב בת"א.. שלא נדבר על ירושלים.. והמצב הזה מגביל אותי. תגיד/י,זה פייר שהם גורמים לי לפחד ככה? זה פייר שהם משליטים פה טרור נוראי? לא. זה לא. ואני בספק אם הם בכלל מכירים את המושג הגינות.

בכל מקום בו יש יהודים welcome to is

בס"ד good afternoon לכל היהודים בעולם welcome to israel המשיך day good לכולם

למעלה