אנחנו על המפה

אנחנו על המפה../images/Emo222.gif

אתם יודעים, יש אנשים בהנהלת התפוז שמקדישים זמן לעריכת סטטיסטיקות. מדי פעם הם גם מעדכנים אותנו. אתמול התבשרנו על חמשת הפורומים המובילים במספר ההודעות שלהם באשכול תרבות ואומנות (כלומר מבין כל הפורומים השייכים לתחומים הללו). פורום תרבות עברית מתכבד להחזיק במקום החמישי. זה לא מצדיק
או
אבל מי שזה מגביר אצלו את הגאווה ה
ית יכול להעניק לעצמו
מי מקדים אותנו? רשימה מעניינת. רוצים לדעת? תשאלו

גנגי

New member
אמת, אני התרגשתי בעיקר מזה

שבמקום רביעי היה פורום החלפת מפיות. תודי שזה מרגש.

אלי ו.

New member
אז את אומרת שאנחנו מקשקשים הרבה?

ונו, מי מקדים אותנו. (מלבד החלפת מפיות) ופינת הניטפוק, אשכול תרבות ואמנות.

אה, טוב שאתה שואל

כי אם לא היית שואל לא הייתי מספרת לכם
חבל שלא נתתי לכם לנחש מצד שני מספר האנשים שהיו מנועי השתתפות (מתוקף היותם בעלי גישה לפורום המנהלים) - היה מקטין את מספר ההודעות הממוצעות בפורום.
אז ככה 1) פירסינג וקעקועים (785) 2) צילום – אמנות הצילום (215) 3) תרגום ועריכה (384) 4) החלפת מפיות ודברי יצירה (862) 5) תרבות עברית (372)

אוֹחַ

New member
בעוד ארבעת הפורומים הראשונים יהיו

מטבעם, מרובי הודעות (מן הסתם הודעות ללא תוכן, רק עם צילומים של: הפירסינג החדש שלי [785], צילום של הפירסינג החדש שלי [215], מי יכול לתרגם לי את הקטע הזה? [384], התרומה שלי להשפלה של "תרבות עברית" - צילום של עוד מפית [862]), הפורום האחרון ברשימה קנה את מקומו בזכות פטפטת לשמה.

השרשור המנצח

אם רק ניקח שיר של ביאליק (תרבות עברית) נתרגם לסנסקריט (תרגום ועריכה) נקעקע את הטקסט המתורגם (פירסינג וקעקועים) ואז נצלם את הקעקוע ונדפיס את הצילום על מפית נקבל נושא שישבור את שוק הפורומים.

גנגי

New member
אני די משוכנעת

שאילו שיבולת לא היית מוחקת את כל השרשורים שמחקה היינו מעל המפית ולא מתחתיה.

מוּסקט

New member
אם היו דוגמים לסטטיסטיקה

את הפורומים עם השרשורים הכי ארוכים, הפורום הזה היה לוקח בסיבוב.

למעלה