אנחנו עוברים דירה

מתקתקים

New member
אנחנו עוברים דירה

באסה באסה באסה החצי יעבור להיות מנהל בחברה בחיפה מה שאומר שעוברים לאזור הקריות אחרי מלא שנים במרכז קשה לי מאוד מאוד אם יש למישהי המלצות על גנים למתוקה בת 3 וקטנציק בן חצי שנה אשמח

michalica

New member
לא מכירה גנים

אבל אל תתבאסי, חיפה מהממת! יש את גן הכט, יש את הים, טיילת לואי, גן האם, בתי קפה חמודים עם שירות לבבי, מוזיאון המדע, אפילו כולם צוחקים עלי על זה אבל אני מתה על הדר: הפיצ׳יפקעס הזולים, חנות הספרים המהממת מסחר הספר, השוק. טבעון ורמת ישי הקרובות מאוד התפתחו בשנים האחרונות ויש תמיד מה לעשות. בהצלחה

מיוליקה

New member
אמנם אני לא מהקריות, אבל שמעתי המלצות על

הגן של שגב או משהו בסגנון, בקרית/כפר ביאליק. תנסי לגגל. אם לא תצליחי, תכתבי לי ואברר בשבילך פרטים מדויקים. שיהיה לכם בהצלחה. אגב, ותעני רק אם מתאים לך, אבל אם הוא עובר לעבוד בחיפה, למה אתם עוברים לגור בקריות ? קחו בחשבון פקקים בבוקר ופקקים אחה"צ (אלא אם כן נוסע ברכבת)

מאיהתי

New member
בוקר טוב, חייבים לקריות?

כי חיפה מדהימה! בנוגע לקריות אני לא כל כך מכירה אבל יש פה כמה משם שאולי יוכלו לעזור, בחיפה אני קצת יותר מעורה, אשמח לסייע. אנחנו גם עברנו מהמרכז לחיפה ומאד מאושרים (אבל גם גרנו פה ביחד בתקופת הלימודים לפני כן)

מתקתקים

New member
עונה לכן

אנחנו עוברים לקריות כי נגור בדירה של ההורים שלי בעלות מינימלית וזה יחסוך לנו המון בעלויות זה קשה לי מאוד ועצוב יודעת שחיפה מדהימה אבל עוד פחות משבוע אנחנו צריכים לעבור די בהפתעה וזה מאוד מאוד קשה

falkor11

New member
לאן בקריות? יכולה להמליץ באמת על שגב ויש עוד

את יכולה לשלוח לי במסר.

למעלה