אנחנו נפרדיםםםםם....

איילה1227

New member
אנחנו נפרדיםםםםם....

חברים וחברות. אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל הייתי רוצה שתעזרו לי להתגבר על ההרגשה הכבדה שהולכת ומתבשלת אצלי בלב הקטן שלי שלא יכול לשאת את הכאב. אני יוצאת עם החבר שלי ארבע חודשים והחלטתי להיפרד ממנו אחרי מחשבות ארוכות ולילות ללא שינה ובכי. אנחנו לא מתאימים אם כל הרצון להישאר, אני לא חושבת שזהו הבן אדם אשר איתו אוכל להקים את הבית שעליו אני חולמת. אנחנו כל כך שונים אחד מן השני- חושבים אחרת, מתנהגים אחרת יש לנו צרכים אחרים שאותם אנחנו לא יכולים לספק אחד לשני כי איננו מבינים אחד את השני. בקיצור חוסר תקשורת למרות האהבה הגדולה. אני כבר החלטתי שאני רוצה להיפרד והנני מתכוונת להגיד לו את זה ביום חמישי הקרוב לאחר שהוא יסיים את כל המבחנים והם יהיו מאחוריו. בתקווה שהכל יסתדר וניפרד כידידים. העניין הוא שהוא נסע לחודשיים לפלסינבניה ומשום מה זה ממש מפריע לי שהוא לא יהיה כאן לידי ואולי הוא יכיר מישהי אחרת והיא תזכה לחיבוקים ולנשיקות החמות שלו ואני אשאר כאן בארץ לבד בלי אף אחד יאהב אותי. מצד אחד אני לא רוצה להישאר לבד אך מצד שני אני לא חושבת שיש טעם להיות יחד. איך מתגברים על פרידה (ראשונה)...?

בהרבה אומץ

ובעיקר בלי לחשוב שהוא ימצא מישהי שתאהב אותו במקומך. הדחף להשאר כי "לא תמצאי מישהו" הוא הכי הרסני שיש. את חושבת שאם היית במקומו היית מוצאת מישהו בפנסילבניה כל כך מהר? מה רע לך בהיצע המקומי? צר לי שאני לא יכול לתת ניחומים פרודוקטיביים, אבל תהיי אמיצה ואם החלטת שזה לא זה פשוט תפני לך מקום לידך כדי שגבר החלומות שלך יוכל לתפוס את המקום הזה. חיזוקים והמון חיבוקים עכבר

איילה../images/Emo39.gif

אני לא יועצת מקצועית, אך נשמע לי שאת בעיצומו של תהליך הפרידה, תהליך טבעי, ונכון שזה כואב...אז פשוט תני לזה לקרות...מותר לך לכאוב את הפרידה..מותר גם לבכות... ובעיקר תני לזמן לעשות את שלו, אחרי שהכאב הזה יגמר - וההגיון אומר שזה בודאי יגמר אחרי שתפרדו התחושות האלו הרי לא ימשכו לנצח...אז תני לזמן לעשות את שלו...כי זה ודאי לא סוף העולם והכל ייראה לך אחרת לאחר שהניתוק הנפשי שלך ממנו יקרה ותתחילי חיים חדשים ואחרים ואולי תכירי מישהו חדש ואז בכלל כבר תשכחי...לא יודעת בת כמה את אך נדמה לי שהחיים עוד לפנייך... ובינתיים עד שזה יעבור קבלי
טלי

פלסטיק

New member
תבחני רגע את עצמך

את מעוניינת להשאר איתו בגלל קנאה? להשאר איתו כי לא תמצאי מישהו אחר? אני מכיר כאלה שאלו היו סיבותיהם להשאר ביחד אבל לי אישית הן לא נראות סיבות טובות. איך מתגברים על פרידה? בקושי...זה מאוד קשה נפשית, לא יהיה לך קל. אבל עובדה שבסוף כולם שורדים.

adam33

New member
להפרד..

הגעת להחלטה אבל את לא שלימה עימה שכן מדוע את חושבת עם מי הוא יתחבק? או אוליי את בעצם חושבת על עצמך ומה תעשי ביום לאחר מכן.. אז ככה היי שלימה עם החלטתך. אם את רוצה להשאר איתו עוד כמה זמן זה לגיטימי רק שכעת אינ עימו ככה שאוליי זה טוב ואוליי זה לא טוב ברגע שתחליטי להפרד אזיי צאי..הכירי..הגידי לעצמך עד כמה שפר עלייך מזלך שזה עוד כעת ולא מאוחר מאשר אם הית נשואה לו סלקי מחשבות של ריקנות ולהיות לבד על ידי כך שצאי לחופש עם חברה בארץ או בחול אל תשבי בבית אלא עשי למען עצמך רק לאחר מכן את תתחילי להרגיש ואז גם תביטי לאחור אם זה היה טוב או לא..

למעלה