אנחנו נפגשים בפסח!

אנחנו נפגשים בפסח!

המקום: עזריאלי (לפחות כרגע... אם יש לכם רעיונות אחרים הם יתקבלו בברכה) השעה: אני מניחה שככה ב 12.. 11 וחיצ?? אבל תגידו מה דעתכם תאריך: תגידו מה נוח לכם.. שכל אחד יגיד מה נוח לו בחול המועד ואיםה שיהיו הכי הרבה אנשים אז התאריך ההוא יבחר.. יאללה!!! בואו נסגור תא זה כמה שיותר מהר

יש לך חתימה מה זה צריך להיות?!

חחחחחחחחחחחחח כעיקרון לי אין בעיה.... כל עוד אנחנו ניפגשים בתחנה המרכזית אז אין לי בעיה בכלל(כאילו ראשון ושיכון....) אה אבל 11 זה די מוקדם תחשבי עוד צריך לקום לחכות לאוטובוס ועוד גם את וגם אני ל2 אוטובוסים עד לתחנה הישנה והכל זה אולי עדיף בסביבות הצהריים לא? איך שבא לכם כעיקרון....

מה הבעייה החתימה שלי?? אהה?? אההה??

וסבבה.. ותביאי תאריכים שאת יכולה בחול המועד

jast

New member
אני מעדיפה בבוקר..

ותתפלאי אני גרה יותר רחוק ממכן.. ואני פשוט.. הולכת ברגל לתחנה מרכזית! ומה הקטע?? פשוט תתעוררי יותר מוקדם.... אם כבר, אז יש מצב לצפון מערבי יהיה קשה להגיע.. אה, ואני מעדיפה או ביום רביעי הזה... יום חמישי יש לי תיגבורים בהיסטוריה, אז לא.. יום שישי זה לא כייף.. יום ראשון גם יש לי תיגבורים.. ויום שני ושלישי הבא זה סבבה.

חןן מותק.. מדברים על חול המועד!!!

זה אחרי ערב פסח.. אז אין תגבורים.. אז בתי הספר סגורים

jast

New member
לאאא. גרוע גרוע גרוע!!!

"אבא אני נוסעת לת"א." "לא!" אני לא יכולה לברוח מהבית כשהוא בבית. חח.

השבוע זה ממש ממש גרוע לי

יש לי תגבורים כל השבוע אין מצב רק אם אתן רוצות ביום שישי.... וחוץ מזה אני ממש רחוקה מהתחנה המרכזית הישנה מה את בסדר???? זה חצי שעה באוטובוס

jast

New member
אה נכון. שכחתי שאת גרה במערב..

פשוט ראשון מרכז זה לא רחוק.

ממממ..

לדעתי זה טוב ב12 כי גם הצפוניים צריכים להגיע.... ותאריך...הכל רק לא איסרו חג...(כותבים ככה?אע?)

אני שוב מזכירה...

לא מדובר על השבוע הזה... מדובר על השבוע שבין ה 14 ל 20 לחודש.. זאת אומרת חול המועד פסח

פורה

New member
סבבעה. תקבעו ותגידו לי... אני

נראה לי היחידה מהצפון מערבי... :)

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה עם נירית באמת? [לנירית עכשיו יש אחריות. ז"א, לנירית כבר אין חופש פסח. קבעו תאריך ואם יסתדר אני אבוא. מזה לא בטוח. חוץ מזה, כל הקטע הזה של לנסוע לבד שוב ברכבת, לא בא לי טוב.] מה איתך? לא דיברתי איתך שנים .________________.

jast

New member
הכל מגניב, דברי איתי במסנג'ר...

אל תסעי לבד קחי איתך את תום או משהו:] ואגב, אני כל הזמן במסנג'ר, אז פשוט דברי איתי מתי שבא לך.

אבל.

אני ותום שתינו לא יכולות כמעט באף תאריך. אנחנו מחוייבות ללהקה וכאלה. ויש חזרה כמעט כל יום וממש לא רצוי שנדחה אותה כי אן לנו זמן להתאמן כמעט.

jast

New member
בבוקר?

למה אתם לא יכולים יום אחד לעשות רק בערב?

למעלה