אנחנו מחכים לכם

אנחנו מחכים לכם

בשם כול אוהדי בית"ר אני מודיע לכם חגיגית שאנחנו מחכים לארחכם באיצטדיוננו היפה... וואחד שקורא לכדורגל הוגן, לא לאלימות, ולא לקומוניסטים ואדום עולה......באש!!!!

על האש

New member
תמתינו בסבלנות

אנחנו נגיע
קורא לכדורגל הוגן ותוחזר ביתר לליגת העל ! בינתיים היא ברמת ליגה לאומית

אור.ג

New member
בוזזזזזזזזזזזזזזזזז

לקבוצה שלנו היום יש חגיגה אני מחזיק בלב את המנורה את הקבוצה הזאת לא מנצחים ביתר ירושלים הם האלופים אני רואה צהוב רק בעיניים אני שרוףףףףףף על ביתר ירושלים אדום יורד אדום נשרףףףףףףףףףףףףף נראה אתכם היום בטדיייייי נשלח אתכם עם הפסד מוחץץץץץץ ביתר ירושלים גונבת 3 נקודות מהפועל תל אביב

הר הבית

New member
זאת בדיוק המילה../images/Emo6.gif

השורש גנב,,ממש הולם אותכם,גונבת גנב,גנבתי,אנא כורדי,,אןפסס נפלט לי... לא נורא אחי אתם תמשיכו לגנוב ואנחנו...אתה הרי יודע מה... יאללה הפועל,,א-י-מ-פ-ר-י-ה מילאן אוסטריץ,,אני איתך,,,בבלונד ג´ינג´י,או קרחת שלכם זקן 7 אדום

danezeq

Member
תסלח לי אבל ביתר ירושלים זה אוסף של

חרא אנשים מושחתים - כמעט כולם שם גזענים (שונאים אתה יודע את מי - בצורה ממש שמשפילה את עמינו) קבוצה מלאה באלימות הרבה יותר מכל קבוצה אחרת בית"ר י-ם זה אסון בית"ר ים זה קינאה - אפשר לראות את זה טוב מאוד בהודעה שלך, "אדום נשרף" - חחחחחח הצחקת אותי ואני אומר לך את זה בתור אחד שלא אוהד שום קבוצה אני מאחל בהצלחה לקבוצה שלך, בלהשאר ליגה, קבוצה עלובה. "את הקבוצה הזאת לא מנצחים" אני לא יגיד כלום חוץ משני ספרות: 0 - 7 ביי

על האש........./images/Emo18.gif

אתה יודע, לפי הרמה הזאת עדיין לא הפסדנו למקום ראשון....... עם כל הכבוד לכם, אני מקווה שהיום גם לא נפסיד....... יאללה ביתר.......

לב סגול

New member
אנחנו האדומים נגד אלימות../images/Emo23.gif

אנחנו באים למשחק כדי להנות כדי לנצח אותכם ביתרים . אבל לא רוצים אלימות אנחנו נגד זה תמיד אפשר גם אחרת. תקבלו אותנו בשמחה ובריקודים ואנחנו נמחא לכם כפיים על שנשארתם איתנו ולא נורא שתפסידו לנו כי אנחנו יותר טובים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

על האש

New member
מקום ראשון מקום ראשון !!! ../images/Emo3.gif

נתנו להם פור !!!
אך איזו קבוצה מדהימה חבל שזה לא הסתיים התוצאה גדולה יותר !!! וחבל על הגול המקרי מאווד יש לציין כנראה שזה מה שביתר מסוגלת העונה לקבל מתנות !!! וכול הכבוד ליוסי שבהתחלה התקשה לתפקד בתוך ההמולה לכבודו אבל ברגע שהוא התאושש הוא הכניס לצהובים בגדול והראה להם מאיפה מחליקים את הקרחת
אז אנחנו מקום ראשון ותודה ל..... יוסי יוסי יוסי אבוקסיס !!! אבוקסיס אבוקסיס יוסי אבוקסיס !!!

לב סגול

New member
תודה לך הפועל אדומה שלי../images/Emo25.gif

תודה לכם אדומים שלי החזקתי לכם אצבעות אפילו שהיה גול ראשון לביתר ידעתי ידעתי בסתר ליבי שתתנו את כל מה שיש לכם לוקמטיב מוסקבה מחכה לכם אדומים אני מאוד מקווה מאוד מתפללת רק 1 0 לנו אני מאמינה בכם אדומים שלי ואני בטוחה שבאד בוי גם מחזיק אצבעות אני כל כך מאושרת מכינרת אחרת
שום בצל

למעלה