ברוכים הנמצאים
הסיבה ששאלתי היא מכיוון שהשאלה שלי מתאימה גם לפורום תרבות טורקיה, כי הכורדים מפוזרים על פני כל איזור הסהר הפורה ויש מצב שהשאלות שלי מושפעות מאיזור המגורים. בכל מקרה - אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפני חצי שנה טיילתי עם בן זוגי במזרח טורקיה ובמהלך הטיול, ליד הגבול עם איראן, הכרנו קבוצת סטודנטים כורדים והתחברנו עם אחד מהם. מאז התחזק הקשר בינינו ולפני שבוע נסעתי לבקר אותו. הוא במקור מאיזור כורדי מובהק ועכשיו גר ב-ESKISEHIR - עיר שממוקמת 5 שעות נסיעה מאיסטנבול. היינו יחד 4 ימים - היה נהדר, הפכנו חברים קרובים, כמו אחים, והכרתי חברים כורדים נוספים שלו. כל יום הולכים לישון אצל חבר כורדי אחר. כמו מאפיה
. היה נפלא. אני מקווה שהוא יגיע לבקר אותי בקרוב בבית, אי שם בפינה של אירופה עכשיו. יש לי אליכם 2 שאלות: 1. אני מרגיש קרוב אליו ויש דבר אחד שמפריע לי ואני עדיין משקר בעניין - הוא לא יודע שאני הומו והוא לא יודע שהבחור שהוא גם מחבב, שטייל איתי, הוא בן זוגי. הוא מגיע מתרבות כל כך שונה ואני לא יודע איך הומואים נתפסים בעינהם. חבר בריטי שחי במזרח טורקיה אמר לי שאפשר להגיד 'אני לא מתעניים בבנות' והוא כבר יבין. הוא גם אמר לי שיש כורדים צעירים מאוד פתוחים ואפשר רק להתרשם לטובה מהתגובות שלהם. בינתיים אני צריך לשקר בקשר למצבי ולבן זוג שלי. יש לכם איזה רעיון ? אני מפחד שאם אני אגיד לו - זה יפגע בחברות שלנו. 2. ענייני
- בכל הזדמנות שיש על מה לשלם - הוא התעקש לעשות את זה בעצמו ובאיזה שלב זה היה מתסכל. באיזה שלב זה נהיה לא לעניין ואני התעקשתי ואז הוא סינן משהו (הוא נעלב) ומאז אני לא הצעתי לשלם. יש פתגם בטורקית - משהו כמו 'לאורחים שלי יש מספיק מקום על הראש שלי' ולאורחים מתייחסים כמו לאורחים. בסופו של דבר אני הצלחתי לשלם על חלק מהדברים, וזה הסתדר. עכשיו, הוא רוצה לקנות רכב בעתיד, והוא יזדקק להלוואה. אני אשמח לתת לו. איך מציעים מבלי שהוא יעלב
מבלי שזה יגרום לרוםש לא נכון או לעלבון
תודה תודה לעונים