אנחנו לא לבד

לא ראיתי אנוסים

הם עושים את זה די בגלוי.

ניחוש שלי, הסעודים יסגרו את הפינה הזאת בקרוב
והמעורבים ימצאו ת'צמם בעמוד התליה.
אצלינו עדיין לא תולים או סוקלים
פשוט כי לממסד החרדי אין דיי כוח.

puppet

New member
נו באמת, לא צריך סתם לבצע דמוניזציה

אף חרדי לא יסקול או יתלה גם אם יהיה לו רוב של 100 מנדטים בכנסת. בית דין קטלנית אחת לשבעים שנה וכל זה, וזה גם לא קרה למיטב הבנתי באלפי שנות גלות. (למעט אולי מקרים בודדים מאד מאד, שאני לא יודע עליהם)

מה אתה אומר?!

לפי גישת יקוב הדין את ההר שמאפיינת את הפסיקה לאחרונה יות רויותר אין סיבה שזה לא יהיה.
כשהרבנים הורו לכל מאמיניהם לזרוק טלפונים שכל חטאם היה שהיה בהם יכולת לשלוח ולקבל אס אם אס, (מכלים את מומונם של ישראל) וכל אוסף התקנות והפסיקות הדרקוניות, אין לי ספק שלו היה חרב בידם הם היו משתמשים בו.

כולנו גדלנו על הסיפור ולפיו החתם סופר רצח גוי מזרע עמלק, וע כל מיני סיפורים על מעלים ולא מורידים של מויסרים בשטעטעל של פעם.

אגב, זה שקוראים לא קטלנית זה רק ציון עובדה, ולא כדי להקל ראש בחוקי העונשים.

וכמו שאמר מורינו שלום חנוך "ישמור אותי האל מפני האמונה"...

חד וחלק

יותר מזה, בכוללים מסתובב סיפור על רצח
של נהג מונית בידי המשמרת בגלל
שהתחיל עם בחורות חרדיות,
ואנו יודעים שהסיפורים על המשמרת לא מוגזמים
כפי שאולי החילוני רוצים להאמין.

puppet

New member
נו באמת 2

אם זה היה נכון, סביר מאד להניח שהמשטרה היתה עולה על זה מזמן. מה גם, שאני תמה על איזה נהג מונית בכלל מדובר.

נשמע לי כמו האמא והאבא של כל האגדות האורבניות.

אם רק היית יודע כמה נהגי מוניות מצליחים

עם הבנות החרדיות. כנראה שכבר לא היה נהג מונית מתחת לגיל שבעים וחמש חי ונושם במחוזותינו.
ואני יודעת סיפורים מכלי ראשון.

HT Aviran

New member
עד כדי כך ?

ואחרי זה שהן משתדכות והבעלים מגלים שהן כבר לא בתולות, זה לא יוצר בלאגן?

קצת מוגזם נראה לי

puppet

New member
נו באמת

כי לזרוק טלפונים ולרצוח אנשים זה מאד דומה.
כולנו גדלנו גם על סיפורי מרדכי היהודי ונקמתו בכל אנשי המן ובניו, ועל זכור את אשר עשה לך עמלק. בסדר, עדיין היסטורית ודה פאקטו, הדת היהודית באופן כללי ומהרבה סיבות אינה דת אלימה, גם בסיקריקיות שלה (ובוודאי שבאופן יחסי לדתות אחרות).

והדברים נכונים בטח ובטח לנניח, 1500 השנים האחרונות. כך שגם אם יש (ובוודאי שיש) הרבה אלימות בשורשי הדת היהודית כמו כל דת אחרת, זאת לא יושמה בפועל ובמכוון המון שנות דור.

איני חרדי, ואיני דתי, אני חילוני למהדרין וחוזר בשאלה מובהק, ועדיין דמוניזציה שהיא פשוט לא נכונה, במטותא, מפריעה לי. ובעיניי, להשוות את הדת היהודית למשהו שקורה במדינות המוסלמיות היותר קיצוניות, הוא פשוט לא הגיוני, ולא נכון.

גם מה שאמרת על "קטלנית" אינו נכון, לפחות מהזכור לי. מה שזכור לי (ולמדתי את זה לפני יותר מעשור) הוא שהדרישות הדרקוניות הן דווקא לתביעה. שני עדים כשרים לחלוטין שראו את המעשה ישירות, וגם אז אפשר לייחס כל מיני כוונות. זה אומר מבחינתי, שכן, הדת היהודית גם במקור, לא באמת לוקחת הרג כמובן מאליו, ושזוהי האפשרות האחרונה לאחר שכל שאר האפשרויות מוצו.

בקיצור, סלח לי, אבל ... מה אתה אומר?!

היא תהפך לאלימה. אם זה מה שהיא צריכה כדי

לשמור על עצמה.
כה אמר ריצ'ארד דוקינס - הגן האנוכי

זוגי2

New member
השולחן ערוך מתיר לבית-דין להוציא להורג כיום

השולחן ערוך (חושן משפט סימן ב') פוסק שבית-דין רבני גם כיום יכול להוציא להורג מי שהוא פורץ גדר, למען ישמעו ויראו.
ויותר מכך, הם יכולים להוציא להורג גם על דברים שהתורה אינה מטילה עונש מוות, וגם אין צורך לכך בעדות התקיפה מבחינה הלכתית. כל זה כדי לעצור פורצי גדר!
האם מופקע הדבר שכשיהיה כאן שלטון הלכתי, הוא עלול בשלב הראשון להוציא להורג כמה בודדים למען ישמעו ויראו??? מופקע זה לא..

שראליס

New member
תודה על המאמר המעניין

סתמיתת

New member
ואני שמעתי על איש חינוך חרדי

שאמר שיתן את העולם הבא שלו למי שירצח את ירון ידען....
(עם יש עולם הבא ונשאר לו חלק שם)

יסלחו לי כבודם

אינני מבין על מה יהום הסער. יסקלו או לא יסקלו.

בתי כלא על פשעים כנגד האלוהות יהיו?
הלקאות של בית דין יהיו?
המלצת בית דין לנאנסת להינשא לאנס ולסגור הסיפור בשקט (דברים שיקרו בהיחבא לפני שאי מי בכלל ישמע על כך).
ושאר מרעין בישין.
אחר כך עם הזמן משתדרגים ל"קנאים פוגעין בו" וכו'
לא צריך בית דין קטלנית בשביל שהחיים בצל שלטון חרדי יהיו מפחידים בדיוק כמו חיים בצל שלטון טאליבן.

כל אחד יעשה את שלו

למניעת הגדלת הכח הזה.
מי שיכול לצאת שיצא. ומי שלא, יכול לוודא שגם אם הילד שלו "חרדי" הוא לא יהיה חלק מהכח המטורף הזה.

למעלה