אנחנו לא גזענים

בוש 99

New member
אנחנו לא גזענים

אנו פשוט שונאים את האויב.גולש מכובד כאן כתב שהחרדים מצביעים באחוז גבוה ולכן על החילונים להצביע,הוא לא גזען.
אמא שלי היתה באושוויץ וב7 מחנות ריכוז ושנאה גרמנים ולא היתה גזענית,היא לא סתם שנאה נאצים,היא שנאה גרמנים ולא רצתה שנבחרת גרמניה תזכה במונדיאל.
אני לא שונא שחורים או היספנים או דנים.אני שונא את האויב שרוצה להשמיד את המדינה,ערבים פלשתינים,סורים,עירקים,אירנים מוסלמים.

אזרחי ישראל הערבים אינם האויב!

אפילו לא חנין זועבי (למרות שהיא פרובוקטורית לא קטנה וגם לא חכמה).

guy636

New member
איש פשוט הזוי מאוד. היא ושכמותה, בהחלט האויב

היא וכמותה אשר מסיתים לאלימות(נגד הציבור שלהם, אבל שכחו זאת כשהתנפלו על נתניהו) כנגד ערבים שמוכנים לשרת במשטרה, כנגד ערבים "ציוניים" המחפשים להשתלב בחברה כמו לוסי אהריש.

הם האויב הכי גדול, הם אלה המחפשים לפגוע במקרם החיים המשותף בין ערבים ליהודים,
ארור מי שילך לצבא, ארור מי שילך למשטרה, ארור מי שיעשה שירות לאומי, ארור מי ש"יתחנף" ליהודים כמו אהריש, הם כולם בוגדים, איתם צריך לבוא בחשבון - זה המסר של זועבי ושל דומיה.

ואם אתה, והזויים כמןך, יום אחד חולמים לחיות פה בדו קיום אוטופי, הם האנשים שאתם צריכים לטפל בהם בראש ובראשונה, אנשים שמתסיסים את הציבור הערבי מבפנים כנגד כל מי שמעז להתקרב לממסד היהודי.

כמו בנימין נתניהו, גם חנין זועבי התנצלה

על האמירות המכוערות שלה כלפי ערבים המשתלבים בחברה הישראלית.
&nbsp
האם אי אפשר לצפות לשום הבדל בהתנהגות בין ראש ממשלה לפרובוקטורית משולי הפוליטיקה?

בוש 99

New member
אתה הצבעת לפרובוקטורית הזאת

איש פשוט.אתה הכנסת אותה לכנסת בקולך.

הדבר תלוי בהגדרה שלך לאויב .

חנין זועבי או ראעד סלאח ואחרים הם אזרחי ישראל .
הם אויבי הניהודים אזרחי ישראל ועושים מה שהם יכולים נגדנו בלי לשבור את הכלים - כי הם יודעים מאיזה צד מרוחה הריבה על הלחם שלהם .

הם לא אויבי היהודים

הם רק אויבים של קומץ אלו שמתעקשים להפוך אותם לאויבים.

Mesarim

Member
מקרה אמיתי שקרה לי

משחק הגמר במונדיאל ב 66 גרמניה-אנגליה
אני ילד בן 10
לא יודע איזה ג'וק נכנס לי בראש, החלטתי שאני רוצה שגרמניה תנצח
הצעקות הרמות שחטפתי מאמא שלי, עדיין מהדהדות לי בראש בגיל 60
האזנתי למשחק בהחבא ב BBC בטרנזיסטור קטן על בטריות
אנגליה ניצחה 4:2, והחוויה נותרה חרוטה בזכרוני לנצח
לקח לי עשרות שנים להפסיק לשנוא את נבחרת גרמניה בכדורגל
כעת, לעיתים אני באמת רוצה שגרמניה תנצח, ביחוד כאשר היא משחקת כדורגל טוב, כמו במונדיאל האחרון

&nbsp

בוש 99

New member
איש פשוט לא אמרתי שערבי ישראל אויב

האינטרסים מנוגדים,למשל כל חברי המפלגה הערבית המאוחדת,כולם מתנגדים לשירות בצבא ולשירות לאומי,תומכים בסרבנות.
אני רואה בצבא ההגנה לישראל לא צבא כיבוש,הוא מגן עלינו.
יש לך אישית תפיסה רומנטית הרואה למשל בטייקונים אויב,סמי עופר,גדאימק,גולדהאר,אדלסון,אריסון תרמו לחברה הישראלית בכסף,צדקה,אגפים לבתי חולים,מגרשי כדורגל הרבה יותר מדב חנין,סתו שפיר,שלי יחימוביץ,בוז'י הרצוג.
אני התייחסתי בדברי לצבא הסורי מדינת אויב,לצבא האירני מדינת אויב.
למעשה השמאל טועה בכל עניין,בדרכו הכלכלית,בדרכו המדינית,הוא מסייע לאויב בזמן מלחמה,למשל רצה לתת את רמת הגולן לאסד.
הערבים הם הגזענים.אנחנו רק מתגוננים.

Mesarim

Member
גם ביבי רצה לתת את רמת הגולן לאסד

חוץ מזה, טעית בשרשור
אני לא איש פשוט

אף אחד לא מסייע לאויב, אף אחד לא בוגד, ואתה מקצין את הדברים לכדי אבסורד ממש
זאת דעתי
&nbsp

Mesarim

Member
אתה חי בסרט, אחי

לא ראית את העמות עם איציק מרדכי
"תסתכל לי בעיניים"
&nbsp

Mesarim

Member
יש לך לקונה

איצק מרדכי לא שקר
אל תהיה מגוחך
&nbsp
&nbsp

בוש 99

New member
שקרן באבוה

מטריד מינית.הוא הלך למפלגת המרכז,הבטיח שיתמודד והסיר התמודדות.השמאל עומד מאחוריו,מאחורי דן מרידור,שטרית והשאר.הוא לא שונה מציפי ליבני,זונה פוליטית,בדיוק כמו רוני מילוא שמזכירים שבא מהליכוד.

Mesarim

Member
חלאס

ביבי היה במו"מ להחזרת הגולן
למזלנו זה לא יצא לפועל
זהו
זה לא ממש סוד
&nbsp
&nbsp

בוש 99

New member
רון לאודר תיווך.

אתה מבלבל בין הצעות לבין מה שנתניהו מוכן לתת,האמת נתניהו לא יזם אף נסיגה,הוא חייב להראות שהוא במשא ומתן.

Mesarim

Member
היה מו"מ עלך הגולן

אין לי ממש מושג מה היה שם
אבל היה מו"מ, זה בטוח
זה ויכוח סרק
&nbsp

למעלה