אנחנו לא בקנזס

Nachmanides

New member
האיש חייב להניע שפתיו בלא הרף, משתי סיבות:

(1) כל עוד שפתיו נעות, אנשים מסוימים יניחו כי יש לו הפרכה לטענות הזולת, גם אם ההפרכה אינה מובנת מחמת עילגותה.
(2) כל עוד שפתיו נעות, הוא סובר שהוא חי...

IBP1

New member
אני טרם ראיתיו מפריך את הדיבר השני

ובענין סעיף 2 שלך ... גם אבן יכולה לעוף באוויר ...זה לא אומר שהיא ציפור ....

פשקרב

New member
אל תאיימי עלי
את לא מפחידה אף אחד

אם כבר - תשתלטי על המופרע המכנה עצמו 'דוד היחיד'

ראית מה חושבים עליו האחרים
זה בסדר

ואת הרי יודעת כי כאשר ארצה אחזור לכאן אז חבל על הטרחה.

ומה כל כך העלה לך את לחץ הדם - הלהג או הקביעה על התרופות ?

לדעתי

שאתה לא מסוגל להתמודד אם דיעות שונות אפילו קיצוניות ,
בלי לרדת לפסים אישיים , (מופרע כדורים וכו') שלא נהוג לשוחח כך ,
ולכבד דיעה של אחר ,
אתה לא כותב : לדעתי כל ההשקפה שלך שגויה או מוטעית וכו'
אתה בוחר להגיב בצורה שהיא לא בעלת רמה נאותה ועובר להתקפה אישית ,
וחבל אתה הרי יכול לתרום כל כך הרבה יותר טוב , ואפילו אני מצפה ממך
להיות ברמה כזו שאתה לא מעיר על שגיות כתיב ועונה לעניין המועלה ,
ולא משנה עד כמה קיצוני הלך המחשבה שלי ,
אולי שגיאות כתיב זה , טקטיקה שתחשוב שאני אהבל בזמן שאני מעורר אותך
בגלל שאתה דן באופן יצרי ולא לגופו של עניין ,
ואולי זה חוסר מיקוד שלי , אבל בכל מקרה זה לא מצדיק תגובה אישית המנסה לפגוע ולזלזל .
אתה הרי תמיד יכול לכתוב לא מסכים וזהו .
דוד

IBP1

New member
זה מוזר ,אבל כל דברייך מזכירים לי

איזה סידרה מהטלויזיה על מישהו שמגלה שהוא הבן של השטן וכעת תפקידו לשרת את השטן ....

אני לא הוא ,אין לי שייכות לשטן ,אין סיכוי עלי אדות שאני מכרתי נשמתי לשטן!!!!

אתה פשוט לא שפוי , ואיך כל זה קשור ליהדות שהיא לא דת מונותאיסטית כאשר הקב"ה הוא האל היחיד שהעם עובד ...

ותעשה טובה תחזור למציאות ,אתי חי במציאות ולא בסדרות טלויזיה ישנות....

נקודת המונותאיזם

כאשר יווני מתאר את עבודת השם לפי הכלים שלו ,
לעם יש כלים עצמיים של ניסוח ותיאור של עבודת השם ,
בקרב המתיוונים מונותאיזם הוא התיאור
ליהדות יש הסבר אחר , ואתה בתור יעני לוי יודע אותו לא...

וחלק מהקונץ הוא שלא תיזכור שמכרת , אחרת איך תהיה פונקציה שקטה .
דוד

IBP1

New member
המממ....

המשפחה שלי היא נצר לאחת ממשפחות הכהונה ששרדו את האינקויזיציה הספרדית (אבי ואימי הם בני דודים מדור חמישי !!!!) ...
כך ששיוכם השבטי הוא לא יכול להיות משבט יהודה אלא שבט לוי , אבל מכיוון ששבט לוי בפילוג הלך עם שבט יהודה כתמיד ,אזי בגירושם של שבט יהודה מארץ יהודה לגלות הם היו עם שבט יהודה כרגיל ...אזי אני חושב שזה מקנה להם את היכולת להיכנות יהודים!

המממ

אם הייתי לוי (שאלה כללית)?שלא חטף כרת (בחייך הנוכחים חטפת אחד), אולי היית מזהה מי אני ...!!!!
אני חושב שאתה מבלבל עובדות , יש כאלה שמעולם לא גלו ,
ואלה שגלו חטפו כרת .
זה שקיבצתי אותכם לפה כנגד כל דעת יושבי מעלה זה עניין שלי ...
וטכנית ההגדרה אחרי כרת היא שדים יהודיין ולא יהודים משבט יהודה או לוי.
תבדוק טוב ...
דוד

גאה להיות יהודיה....

יהודון נותן קונוטציה של שואה משהוא...

ניתן להישתמש במילה אחרת.

ולך נערה יפיפיה תיהיי גאה במי שאת
ואל תחשבי שלנוצרים קל בעולם.

את יהודיה וגאה וזה הכי חשוב

באהבה אור

לא נכון

הנוצרים סבלו המון בהיסטוריה בעיקר מכיוון האיסלם
הטבח -שואה בארמנים מצד הטורקים
במלחמת העולם ה-1 נטבחו יותר ממליון וחצי ארמנים נוצרים.

ויש טבח בכל ארצות אפריקה בנוצרים
ובעיקר בגלל זה הגיעו לישראל כל הפליטים האמיתיים מדרום סודן
ונוסיף את מה שעושים לנוצרים הקופטים במצרים ,ומה שעושים להם בסוריה,
ומה שעשו להם בלבנון ,אותה לבנון שבשנות 70 היתה נוצרית לחלוטין ובשנות ה80
התאסלמה.

ויש את המלחמה בקתולים נגד הפרוטסטנטים באירלנד

יכול להיות את מתכוונת אולי להוולד נוצרי בארצות מערב אירופה
או צפון אמריקה. שגם שם האיסלם נשבע למחוק את דת "הכופרים"

IBP1

New member
תשאלי את המורמונים בארה"ב למשל ....

איך עברה ההיסטוריה שלהם רדיפות עד ימינו אנו , עדי יהוה , למשל ....
בוא לא נשכח לבריטים ולאירים את שנות מלחמתם זה בזה בשם הדת וההיסטוריה המשותפת שלהם.

ספרד לדוגמא היא גם עוברת דברים שכאלה עד ימינו אנו .אין אוהד כדורגל שלא מכיר את קבוצת ברצלונה הנמצאת מזה בשנים האחרונות בקריאה להתנתק מספרד ולקבל אוטונומיה מהאיחוד האירופי ולהתנתק מספרד . בהפגנה האחרונה בבארסה ,המלך אישר שימוש בצבא כנגד המפגינים ... 15 נוצרים שילמו מחיר גבוה על שיוכם הנוצרי ... בספרד ישנו בעקבות זאת חוק הלאום ,זהו תירוץ פוליטי לנגח אותך באם ירצה בכך השלטון .... יהודים ,מוסלמים וכל הזרם הלא אורתודוכסי בנצרות מחויב לציין את דתו במסמכים רשמיים ....כל מי שמכריז על עצמו אורתודוכסי אינו מחויב לעשות כן.... לא יודע למה , אבל יש לי טעם רע בפה בשל כך....
שכחתי להזכיר את החבל הבאסקי ,אשר דואג פה ושם לפוצץ רכבות נוסעים , לא בחבל ארצם חס וחלילה....אך בפעם האחרונה שהם החליטו לפוצץ כמה נוצרים הם שלחו כמה עשרות של נוצרים יהודים ומוסלמים שנסעו לתומם ברכבת היישר לזרועות הבורא .....

רוצה שנבדוק את רוסיה ?
ברוסיה כמרים אורתודוכסים מתערבים לטובת פוטין בהפגנות של "פוסי ריוט" ,הם מכים את המפגינים ומפזרים עליהם "מים קדושים" לאחר מכן ... מיותר לציין שההפגנות של "הפוסי ריוט " כבר לא קשורות ללהקה עצמה והם לא הפגנות אלימות כלל (נשיאת שלטים בגודל A4 ותו לא ) .מיותר להזכיר כי רוסיה היא כביכול דמוקרטית ....

אם בא לך אני יכול לפרט לך על הונגריה ,פולין ,צרפת , איטליה , סרביה ,גרמניה ,ארה"ב ועוד....
מלחמות הנוצרים זה בזה לא תמיד נראות יפה בטלויזיה....

IBP1

New member
לא בדיוק .....

אני אתן לך כדוגמא להשוואה את הונגריה .

מאז מלחמת העולם השניה ,קבעה הונגריה כמוטו שקט סילוקם של שניים מאחראים למצבה הכלכלי הירוד . זה נשמע כצעד מעודד למדינה משתקמת ( כך טוענת הנגריה עד היום בשווקים הכלכליים ) .
לבעיה ההונגרית יש שני גורמים : הראשונים הם הרוסים ,אני צריך להגיד לך מי במקום השני ?!

....בעיה האמיתית היא שאירופה נוטה ימינה בכל החזיתות והמצחיק הוא כי טענות העבר כי היהודים הם אלה שאחראים למצבה הכלכלי הקורס של אירופה כולה.,שבים ועולים בדיוק כפי שהיטלר הכריז עליהם בנאומיו הגורפים ..... כבר כיום יש סימני אלימות של התאים הניאו נאצים ,נגד הצוענים ,נגד כתות נוצריות זונות ,נגד המוסלמים הסונים והשיעים כאחד ,נגד הפגאנים ובל נשכח אותנו היהודים .... בצרפת יהודים מפחדים לפסוע בשכונות יהודיות עם כיפה וציצית ומסירים אותם פן יבולא להם.

תציצי קצת בחדשות שלהם ובתוכניות הטלויזיה שלהם מה אומרים הפוליטיקאים , מה אומר הרחוב ותשקלי מה עדיף לך להיות ....ואם את חושבת להיות ערביה ,השכן שלנו עבדאללה מלך ירדן ביקש מישראל "מטריה " בטחונית כנגד המתחולל בעיראק ששואף להחריב את ממלכתו. הוא יש בקשה תואמת לברק אבמה ..... האחרון פנה אל איראן בכדי לנהל משא ומתן לגבי עתידה של עיראק ...... התשובה האירנית היא שיבה לקדם 1980 לפני מלחמת איראן - עיראק ....תאמיני לי את לא רוצה להיות עיראקית אם המשא ומתן הנ"ל לא יעלה טוב כרצון האיראנים ....

איך אמרו שייגעץ

"העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח,
איפה שלא תסתובב תמיד תמצא לך אויב"

למעלה