אנחנו חולים...

אנחנו חולים...

כבר יומיים גיא חולה. זה התחיל בהקאות מרובות, המשיך בחום גבוה והיום יש גם קצת שילשול. נתתי לו אתמול אקמולי. אתמול הוא גם נדד כל הזמן כאילו משהו הפריע לו וישן 20 דקות סה"כ במשך כל היום. תתארו לעצמם איך אני עייפה היום... היום אומנם אין חום אבל הוא ממש אפאטי ולא מחייך. פשוט שוכב לו במיטה בשקט כל היום. ממש רחמנות! אם רק הוא היה יכול לדבר ולהגיד מה כואב לו, כזה חוסר אונים. לפחות הוא הסכים לאכול קצת ואפילו שתה קצת מים (שהאמא הפולניה שלו הוסיפה להם סוכר ענבים...). חיפשתי שיניים ועדיין לא מצאתי, נכון לעכשיו. אם יחזור החום, נלך לקופ"ח. בינתים אני לא רוצה ללכת לשם כדי שהוא לא יחטוף איזה ווירוס. רק זה חסר לנו. כל כך כואב לי לראות אותו ככה. הייתי מוכנה להיות חולה במקומו!

אוי תרגישו טוב...

כשעומר היה ממש קטן הרופא הנחמד שלנו (שלא יושב בתוך קופ"ח אלא יש לו מרפאה עצמאית)היה מוכן שנבוא ראשונים כדי שעומר לא יידבק מהילדים האחרים שבאים אליו. אם המצב יימשך, כדאי בכל זאת לבדוק את המצב עם רופא.

אנחנו רשומים במרפאה די גדולה

שנקראת "מרכז הילד", אז אין לנו כ"כ את הפריוילגיה הזו. החום ירד והמצב רוח השתפר קצת. כמו כן היום הוא לא הקיא, אז אני מתעודדת קצת. תודה

אוי שירגיש טוב ../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי שהוא חלשלוש אחרי שהוא הקיא כ"כ הרבה. יכול להיות שגם כואבת לו הבטן מגזים. הרבה פעמים אחרי שילשולים והקאות יש בעיה של גזים. כדאי לך להכין לו לאכול מרק עוף. מנסיון שלי גם ילדים אומללים וחולים מאוד תמיד מסכימים לאכול מרק עוף. הוא גם משפר את ההרגשה באופן מדהים. נשיקות לגיא, והחלמה מהירה.

גיא ממש לא בקטע של מרק עוף....

הלוואי והוא היה מסכים לשתות דבר כזה. יש לנו בעיה רצינית עם אוכל שהוא לא סימילאק נאושור...

shirar1

New member
אם הוא אפאטי כדאי לדעתי לקחת אותו

בכל זאת למרפאה, שיבדקו אם הוא לא התייבש מרוב הקאות (וקודם כל לבדוק אם יש פיפי בחיתול, שאז לא סביר שהוא התייבש). מצד אחד יש את החשש מהידבקות מילדים אחרים (אני הסתכלתי על ילדים אחרים הרבה מאד זמן בתור "מכונות הרג"). מצד שני, צריך לזכור שעם פגים "מסובכים" לא כדאי אף פעם לחכות יותר מדי זמן לפני שרואה אותם רופא (ורצוי רופא שמכיר אותם) כי אין להם הרבה ספיירים וכל דבר משפיע עליהם מאד, ככה זה לפחות אצל הבן שלי. והכי חשוב, שגיא יבריא מהר ויחזור לחייך!

../images/Emo124.gif גיא תרגיש טוב!!

מסכן קטן, מה שהוירוסים האלה יכולים לעשות לתינוקות... מקווה שהצלחתם לישון קצת. את בכלל לא פולנייה, אם הוא לא אכל כלום כל היום סוכר ענבים זה דבר נהדר (וגם מעודד אותו לשתות עוד). אני קניתי שיהיה בבית תמיסת הידרן למקרי שלשול. רק בריאות לגיא (ולך!) תעדכני אותנו בבקשה!!

תודה מתוקה שלי...

יש עדיין קצת אפאטיות למרות שבסך הכל המצב השתפר. אין חום והוא כבר לא מקיא. אני שפוכה כי בלילה כל שיעול שלו מקפיץ אותי למקרה שהוא לא יקיא וישכב בתוך השלולית שלו (מה שקרה מספר רב של פעמים...) וחס וחלילה ייחנק. ד"א - מה זו תמיסת הידרן? מה היא מכילה? נותנים אותה לתינוקות? זה כמו תה? (וואו, כמה שאלות, ממש כמו הילד מהפרסומת של קופ"ח - למה ?)

איך המצב יקירתי? לגבי הידרן...

זו אבקה שמוסיפים אותה למים נקיים, קונים אותה בבית-מרקחת בלי מרשם, והיא מכילה מלחים וסוכר - משהו כמו משקה "איזוסטאר". איך אתם מרגישים? הצלחתם לישון קצת? לילה שקט שקט ושתקומו לבוקר יפה.

shirar1

New member
אם גיא מחובר עדיין לחמצן או מקבל

תרופות, כדאי לך לשאול את הרופא שעושה לו מעקב ריאות אם אפשר לתת הידרן. עד כמה שאני זוכרת, כשגל היה עדיין מחובר לחמצן וקיבל משתנים אי אפשר היה לתת לו הידרן כשהוא שילשל, בגלל שהאיזון של כל המלחים והמינרלים שונה. וגיא - החלמה מהירה מאד לך!

shirar1

New member
קודם כל - מה שלום גיא?

אני זוכרת שבהתחלה כתבת כאן שאת מחברת אותו לחמצן בלילה, אז אני שמחה לשמוע שהוא נגמל. גל קיבל משתנים כשהוא היה מחובר לחמצן 24 שעות ביממה (עד מעל גיל שנה), כי זה עוזר להוציא נוזלים מהריאות ומקל על הנשימה (משהו כזה). היום הוא כבר מקבל "רק" אינהלציות, אבל הרבה. נשיקות לגיא, ושיחזור לאכול ולשמור בבטן במהרה..

גיא כבר נגמל מחמצן, גם בלילה...

ברוך שפטרנו. את בטח יודעת על מה אני מדברת כשיש לך בלון ענק תקוע בחדר ומוניטור שמצפצף כל שניה עם כל תזוזה של הילד ומזכיר לך את התקופה הנוראית בפגיה שאת כל כך רוצה לשכוח... רק מי שהיה שם יודע על מה אני מדברת ואילו תחושות קשות זה להיות עם ילד שמחובר לחמצן ואת מתה מפחד שיקרה לו משהו פתאום או שיעשה איזו ברדיקרדיה קטנה ... גל היה מונשם הרבה זמן? באיזה משקל הוא נולד? גיא היה מונשם חודש וחצי ונולד במשקל 677 גרם. מקווה שגם האנהלציות יהיו מאוריכם במהרה...

גיא מתוק - החלמה מהירה!! ../images/Emo24.gif

אויש, זה נשמע לי כמו הוירוס הזה של ההקאות והשילשולים, שהיה לי והדבקתי את נוריאל שהקיא את נשמתו. זה היה נ-ו-ר-א!! אני ללא היסוס התקשרתי לרופא, והוא נתן לנו הנחיות בטלפון, בכל מקרה היתי כן מתקשרת, לפחות, לרופא. הם מכירים אותכם במרפאה לא? ואפשר לבקש לבוא ראשונים וכאלה. בכל זאת יש פה מקרה מיוחד.... החלמה מהירה מהירה!!!

אני רואה שהאינסטינקטים שלך צדקו..

אני מקווה שהחום לא חזר ושגיא עכשיו חזר לחייך... איחולי החלמה.

למעלה