אנחנו חולים

נעמולה

New member
אנחנו חולים ../images/Emo101.gif

גן חדש, שנה חדשה, מחלות חדשות... מיום רביעי יש בגן וירוס של שלשולים. אתמול נשלחנו אחר כבוד הביתה בחצות היום אחרי שכל הבוקר עומר, החייכן בילדים, התעקש להישאר על הידיים עם מוצץ ופצח בשביתת רעב שלא מביישת אסירים ביטחוניים, יללות ובעיקר פרצופים מסכנים. יש לנו שלשולי מים וגם קצת חום שהביאו מיידית להופעת הפטריה המעצבנת, הכואבת והאדומה סביב איברי המין והישבן. אז נאחס לי כי קטנצ'יק סובל, לא רוצה לאכול, מוכן קצת לשתות ובעיקר רוצה ידיים שלא לדבר על זה שבכל החתלה יש זעקות שבר שיצחק קדמן כבר בטוח בדרך אלינו. מקווה שהכל יגמר בסוף שבוע - יש למישהי עצה חוץ ממי אורז?

מסכנצ'יק - החלמה מהירה!!!!

ניסית לתת לו מינראלי או הידרן? אולי הוא יסכים לשתות יותר. תנסי דברים שעוזרים לנו בקלקול קיבה - תפוחי אדמה, בננות, לחם קלוי ואפילו קצת קולה בלי גזים (תתעלמי מהקפאין והסוכר, קצת, כדי לנסות לעצור את השלשול) מקווה שמחר בבוקר תרגישו טוב יותר - זה עניין של 48 שעות בערך ואמור לעבור

happy

New member
אוי מסכנון מקווה שהיום יותר טוב

שירגיש טוב. אין לי שום עצות טרם הגעתי לשלב הזה. המון בריאות

נעמולה

New member
טרם הבראנו לגמרי

אתמול היה השיא, ממש מסכנצ'יק. היום כבר יותר טוב, עדיין משלשל אבל הסכים להכניס לפה קצת לחם, עוף ממרק וגרבר בננה ותפוחי עץ. מקווה שעד מחר הכל יגמר תודה על האיחולים.

נעמולה

New member
הבוקר קמנו חדשים לגמרי

כבר אתמול בערב נרשם שיפור אדיר כשהוא היה מוכן לשבת ולאכול ארוחת ערב, אחרי שלושה ימים של שביתת רעב וזה היה הסימן שהוא חוזר לעצמו. הוא לא שילשל אותה והלך לישון כמו שצריך. בבוקר הוא קם חדש, קיבל חלב והכל היהי בסדר אז הוא נשלח אחר כבוד לגן. מקווה שזה מאחורינו ושאין ספיחים בגן כי זה אומר שהסכנה טרם חלפה

נעמולה

New member
הרופא ראה את הטוסיק

וקבע שזו פטריה מהשלשול - נתן לנו בייבי אגיסטן שעשה פלאים. אני לא אוהבתאת הדזיטין בדרך כלל במקרים קשים שהם מאוד נדירים אצלנו אני מורחת אניטיול

למעלה