אנחנו חולים

טאניוש

New member
אנחנו חולים ../images/Emo10.gif

לאון מנוזל נורא ונודניק עוד יותר נורא, יום שלם של בכי עבר עלינו. ועכשיו הוא לא מצליח להרדם (רק לו הבצל לא עוזר?) וכמובן שוב בוכה. מתכוננים ללילה לבן. רק שלא יתפתח לשום דבר. אוף...

happy

New member
לאחר שבוע שלם של צינון

אני יכולה להמילץ לך על כמוסות ששמים אותן על המגן ראש והן מפיצות ריח חזק של אקליפטוס ופותחות לקטנים את האף. לליהי זה מאוד עזר. יש גם טיפות הומופיות שנותנים וזה מקל על הצינון. תשאלי בסופר פארם. שירגיש טוב.

טאניוש

New member
מותר לקטנטנים?

אני אעבור דרך סופרפארם. הוא לא נותן לי לשים מי מלח ולא לנקות את האף, בעצם אפילו לא לגעת באף, ממש מלחמה. היה לו חום בלילה, אבל צרה הכי גדולה זאת נזלת. הוא לא יכול להרדם בלי מוצץ ולא יכול לקחת מוצץ כי האף לא נושם. הייתי בטוחה שעד החורף לא יהיה לנו צינון. לא ממש מבינה מאיפה זה נפל עלינו, לאון סך הכל ילד בריא, לא מצטנן כל כך בקלות. כנראה בבריכה. עכשיו אני ממש בהתלבטות האם לרשום אותו למחזור חורף.

לא בטוח שמותר

תראי מה כתוב על האריזה. יש הטוענים שלתינוקות לא טוב שמן אקליפטוס, כי במינון גבוה הוא רעיל וקשה לדעת את המינון בתכשירים הללו (יחד עם זה, אני כן השתמשתי, בכמות קטנטנה, במכשיר האדים). צינון שכיח מאוד בתקופת המעבר. גם הסופגניה חולה.
תהיו בריאים

כאמור, גם אני השתמשתי

הן בקרבול (המצויין) והן בתמיסת אקליפטוס ייעודית למכשיר אדים. אחר כך קראתי שזה לא מומלץ. מן הסתם, זה עניין של מינון וסביר שמינון אקראי פה ושם, בשימוש ביתי, לא יזיק, אבל כדאי לדעת. (וגם לי היה פרצוף כזה
כשקראתי)

קובולט

New member
שמן אקליפטוס עדיף לשים ליד הילד

במבער או כמה טיפות על הבגד או על הכרית. דרך אגב הסיבה היחידה שהוא לא מומלץ למכשיר האדים לא בגלל המינון הגבוהה שמגיע ישירות לילד אלא בגלל שהוא יכול לסתום את המכשיר, המכשיר עצמו בנוי רק למי מלח והתמיסה עם הסטרואידים איכסססססססססססס. יש תרופת פלא אחרת שנקראת סינרגי- של שלוס נמצאת בבתי הטבע ויש לה גם אפקט מחטא- משתמשים בה בבתי המרקחת במזגנים על מנת לא להפיץ את המחלות של האנשים שעומדים בתור. כעובדת עם תינוקות על עיסויים- ושמנים יש לי אותה מי שמעונינית שתשלח לי מסר ואני אשלח לה במיידי!

טאניוש

New member
אדים חמים?

עדיין לא הצלחתי להבין את עיניין האדים. לנו יש מכשיר אדים קרים שאותו שמנו בחורף יחד עם רדיאטור (ובו אי אפשר להוסיף שום תכשיר).

happy

New member
בטח שמותר ואפילו כתוב על הקופסא

אסור לשים על הכרית שלהם ולכן מפזרים על המגן ראש. על ליהי זה עבד מצויין. ממש פתח לה את האף ואיפשר לה לישון את הלילה בלי נזלת.

יכול להיות ששינו את ההוראות

בעבר (עניין של כמה שנים) כמדומני שהיה כתוב על זה מעל גיל שנתיים. ובכל אופן, באמת אסור לשים מאוד קרוב אליהם. מגן ראש נשמע פתרון טוב (בהנחה שיש אחד כזה).

happy

New member
אנחנו בגלל זה החזרנו את מגן הראש

אחרי שליהי נעמדה הוצאנו אותו מהמיטה, כי היא היתה מטפסת עליו. ואיך שהיא הצטננה החזרנו אותו חזרה למיטה. (בכדי שיהיה איפה לשים את הקרבול
)

נעמולה

New member
שימי את הקרבול על חיטול טטרה

אני מניחה חיתול טטרה בראש המיטה ומטפטפת עליו שמן לבנדר שיש לו (כך טוענים|) סגולות של עזרה בהצטננות. אפשר לטפטף אותו גם על הבגד אבל אני מעדיפה חיתול ולא על המגן ראש שהם מטפסים עליו

Tנקר בל

New member
רפואה שלמה

לליאון, לסופגניה, וליתר החולים. גם אצלנו המחלות מגיעות לרוב בעונות המעבר.

תמי ס

New member
אוי טאניוש

מבינה כל כך את תחושת חוסר האונים כשבעצם אינך יכולה לעשות דבר מלבד לחכות שהימים הקשים יעברו. מקווה שלאון ירגיש טוב במהרה.

happy

New member
../images/Emo124.gif טאניוש איך אתם מרגישים היום

מקווה שלאון מרגיש טוב יותר. נזכרתי שכשליהי היתה מצוננת (שבוע שעבר) היתי ממלאה לה אמבטיה עם מים חמים ומשרה אותה באמטיה עד שהיא ביקשה לצאת. היתי גם מאכילה אותה באמבטיה. כי עם האדים החמים האף היה נפתח לה והיה לה יותר קל לאכול. תרגישו טוב

טאניוש

New member
אנחנו באותו תסריט...

עכשיו גם אני חולה. לאון בבוקר היה בסדר יחסית, ועכשיו לפי הדיווח של אמא שלי הוא מרגיש עוד פחות טוב מאתמול. אין לי מושג מה אעשה בערב, אין מי שיעזור עם לאון ואני גמורה.

למעלה